Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tomcug']Cieszę się bardzo, ze Brajl znowu wprowadza porządki. Musi, bo inaczej cała ferajna "zeszłaby na psy" ;).
Edytko, dbaj o siebie, nie zapominaj o badaniach, lekach....[/QUOTE]

Jeszcze napiszcie że to moja wina :diabloti: bo je zabardzo rozpieszczam :evil_lol:

Posted

[quote name='Volt']Jeszcze napiszcie że to moja wina :diabloti: bo je zabardzo rozpieszczam :evil_lol:[/QUOTE]

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]Hie hie... Nikt Ci tego wprost nie powie... :cool3:[/COLOR][/I][/B]

Posted

Ciesze sie bardzo z dobrej nowiny o powrocie Brajla do domku,gdyz w domku kazdy czuje sie najbezpieczniej.Ja deklarowalam swoja pomoc,lecz wracam dopiero w sobote do kraju.W poniedzialek przysle pieniazki by choc troszke mogla w dalszym leczeniu pomoc.Pozdrawiam wszystkich,prosze usciskac Brajlusia.Wioleta:multi:

Posted

Będzie wiadomo troszkę później. Ja za chwil kilka wychodzę i jadę do p. Edyty. Jeśli Tomek wcześniej nie napiszę to ja się postaram wszystko zrelacjonować :razz:

Posted

[quote name='UeMka']Będzie wiadomo troszkę później. Ja za chwil kilka wychodzę i jadę do p. Edyty. Jeśli Tomek wcześniej nie napiszę to ja się postaram wszystko zrelacjonować :razz:[/QUOTE]

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]Super! Czekamy zatem na wieści.[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Volt']Jeszcze napiszcie że to moja wina :diabloti: bo je zabardzo rozpieszczam :evil_lol:[/quote]

Rozpieszczaj do woli, ta wspaniała sforka zasługuje na to :loveu:.

Posted

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=royalblue]Super! Czekamy zatem na wieści.[/COLOR][/I][/B][/quote]

Przed chwilą dzwoniła Pani Edytka i powiedziała że dzisiaj przyjeżdża Tomek i rodzina p. Edyty więc ja potrzebna będę jutro ;)
Tak więc ja też czekam na wieśći od Tomka :razz:

Posted

[quote name='halbina']przyszłąm tu, bo u Was jak w rodzinie, a ja mam dziś doła... :oops:[/quote]
:buzi:witaj w klubie i trzymaj sie cieplutko,jutro tez jest dzien.........

Posted

[quote name='rita60']:buzi:witaj w klubie i trzymaj sie cieplutko,jutro tez jest dzien.........[/quote]
Może będzie lepszy niż dzisiaj :lol:

Posted

[quote name='Volt']nie ma i nie bedzie.

strajk do odwolania.
:mad:[/QUOTE]

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]Tomek!... :modla::modla::modla: Nie rób nam tego! :placz:

:evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='ANETTTA']i co tam u brajlusia w domku ....... TOmek Tomek gdzie inf[/QUOTE]

nie ma i nie bedzie.

strajk do odwolania.
:mad:

Posted

Strajk i koniec.
powiem tylko ze jestem w szoku.
i to ze Brajl juz nie szefuje.

żądania komitetu Strajkujacego wysune po naradzie z Dżoką.

Posted

[quote name='Volt']Strajk i koniec.
powiem tylko ze jestem w szoku.
i to ze Brajl juz nie szefuje.

żądania komitetu Strajkujacego wysune po naradzie z Dżoką.[/quote]

Matko jedyna, a kto go zdetronizował???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Bila']Matko jedyna, a kto go zdetronizował???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

Inny pies na litere B :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...