KropkaKropka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='zdrojka']WŁOdziu :p Pozytywna energia jest przesyłana cały czas![/quote] :ices_bla:
Czarodziejka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wysyłamy dobroczynną energię osobie, która dawała jej tyle samo cierpiącym stworzeniom...
shirrrapeira Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Trzymam mocno kciuki za Pania Edytke i Pana Wlodka. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Niech sie Pani mocno trzyma. Niestety moge wesprzec jedynie duchowo...
Volt Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Peter Beny']Kochani rozmawiałem teraz z Edytką , stan Włodka jest dalej ciężki , ale stabilny . Pomoc będzie potrzebna też w święta , rozumiem że to czas który spędzamy z najbliższymi . Ale mam nadzieję że się znajdzie ktoś kto będzie mógł trochę czasu poświecić dla sfory BBBBB ;) Ja się zobowiązałem w poniedziałek , na jeden spacer , i nie zawiodę ;) Co do czasu się dostosuję :lol: Edytka sporo czasu spędza w szpitalu przy Włodku , wiec kto może pomóc w święta ???[/QUOTE] jak mawiał bob budowniczy "Damy Rade" i w swieta pomoc, oferuje swoja pomoc ;)
tomcug Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ja również cały czas o Was myślę. Zastanawiam się też, jak Bonka znosi tak długą rozłąkę z ukochanym Pańciem. :-(
ALMA2 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ja chciałabym wszystkim Tym którzy fizycznie pomagają Pani Edytce bardzo podziekować Doda, Anetta i Ty Drogi Volt (całuję cię mocno:p), Peter i wszystkim pozostałym którzy wysyłaja pieniążki. - (mnie dzieli odlegość). Edytko, Włodziu - zdrowia, cały czas myslami jestem z Wami.
Doda_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Bylam u p.edytki:) Psy sa kochane a brajl to kochany chuliganek:evil_lol: Bajka wyszla z nami :multi: Ciesze sie ze jest poprawa z wlodkiem, tacie jest strasznie bardzo przykro ze to akurat wlodkowi trafilo. Bedzie dobrze - my wszyscy w to wierzymy.
Lintie Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kochani, dużo zdrowia i sił na Święta. Myślą i modlitwą jestem z Wami cały czas (a szczególnie o 22.00). Edytko... :calus: Lidan, dzięki za nr konta. Wysłałam 100,-
Anetka83 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 trzymajcie się !!! Wierzę że bedzie dobrze:) Życzę aby te Święta były dla Was spokojne i pełne nadziei na lepsze jutro. Jestem z Wami myślami.
Aga76 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ciepło myślimy o Wszystkich, pozdrawiamy i czekamy na wieści, dobre wieści.
Ola164 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Takiej rodzinie jak wasza musi się udać! :loveu: Dużo zdrowia na święta! ;)
Gemini666 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [IMG]http://images28.fotosik.pl/180/0e93aee51ce1566d.jpg[/IMG]
Ola164 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 I jeszcze od nas! [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/5474/nadogokr7.jpg[/IMG]
tylko psy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ja też życzę [COLOR=red][B][I]wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych,[/I][/B][/COLOR] modlę się o to by p. Włodek szybko wrócił do zdrowia
polciuaa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Matko.!Długo mnie tutaj nie było,a tu takie zmiany.!:o Tak mi przykro.!Oby Włodek szybko wyszedł ze szpitala.!Zdrówka,zdrówka i zdrówka życze wam na świeta.!I oczywiscie duuuużo miłości.!:loveu:
ANETTTA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Doda_']Bylam u p.edytki:) Psy sa kochane a brajl to kochany chuliganek:evil_lol: Bajka wyszla z nami :multi: Ciesze sie ze jest poprawa z wlodkiem, tacie jest strasznie bardzo przykro ze to akurat wlodkowi trafilo. Bedzie dobrze - my wszyscy w to wierzymy.[/quote] a ja dzisiaj osobiscie miałam przyjemnosc pozanc P. EDYTKĘ ...Przemiła osoba noi bajkę ... powodzenia i zdrówka zycze ' a wszystkim Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły wam duszę radością Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem,Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości!
Volt Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Stan Pana Włodka nadal jest ciezki ale stabilny, choc dzis jest lepiej, pani Edytka mowila ze zjadl i rozmawia nawet z nia. wiecej informacji przekaze jak pani Edytka dowie sie wynikow ;)
Peter Beny Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jest poprawa , Włodek walczy :kciuki::kciuki::kciuki: Na dodatek cały czas się już do domu wybiera ;) Chyba tęskni za sforą ;) Niestety musi być wiązany do łóżka bo naprawdę mu się nie podoba w szpitalu :shake: Dalej trzymamy kciuki kochani :thumbs::thumbs::modla::modla::modla:
tomcug Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Goldenka 02 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=darkorange]Wesołych Świąt!!! [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]Jajka pysznego, dyngusa mokrego[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]Zająca w koszyku, prezentów bez liku[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]Baranka białego, kurczaczka radosnego[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]rzeżuchy zielonej, wędliny wędzonej[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]przepięknych pisanek, i czystych firanek:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! I DUŻO ZDROWIA DLA KAŻDEGO, SZCZEGULNIE DLA POTRZEBUJĄCEGO!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]Bardzo sie cieszę że powoli się poprawia stan WŁODKA!!!:multi:[/COLOR][/FONT]
Doda_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red]Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, witecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech się w Śmigus Dyngus woda na Was leje a wielkanocny Zając przyniesie radość i nadzieje. Zyczy Beata z rodziną i ze zwierzętami ;):loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
ANETTTA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły wam duszę radością Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem,Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości! [SIZE=6]zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia bo to najwazniejsze [/SIZE]
fizia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [IMG]http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/205vt7.gif[/IMG]
Recommended Posts