Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Peter Beny']Kochani rozmawiałem teraz z Edytką , stan Włodka jest dalej ciężki , ale stabilny . Pomoc będzie potrzebna też w święta , rozumiem że to czas który spędzamy z najbliższymi . Ale mam nadzieję że się znajdzie ktoś kto będzie mógł trochę czasu poświecić dla sfory BBBBB ;) Ja się zobowiązałem w poniedziałek , na jeden spacer , i nie zawiodę ;) Co do czasu się dostosuję :lol:
Edytka sporo czasu spędza w szpitalu przy Włodku , wiec kto może pomóc w święta ???[/QUOTE]

jak mawiał bob budowniczy "Damy Rade" i w swieta pomoc, oferuje swoja pomoc ;)

Posted

Ja chciałabym wszystkim Tym którzy fizycznie pomagają Pani Edytce bardzo podziekować Doda, Anetta i Ty Drogi Volt (całuję cię mocno:p), Peter i wszystkim pozostałym którzy wysyłaja pieniążki.
- (mnie dzieli odlegość).

Edytko, Włodziu - zdrowia, cały czas myslami jestem z Wami.

Posted

Bylam u p.edytki:) Psy sa kochane a brajl to kochany chuliganek:evil_lol: Bajka wyszla z nami :multi: Ciesze sie ze jest poprawa z wlodkiem, tacie jest strasznie bardzo przykro ze to akurat wlodkowi trafilo. Bedzie dobrze - my wszyscy w to wierzymy.

Posted

Kochani, dużo zdrowia i sił na Święta. Myślą i modlitwą jestem z Wami cały czas (a szczególnie o 22.00). Edytko... :calus:
Lidan, dzięki za nr konta. Wysłałam 100,-

Posted

ja też życzę [COLOR=red][B][I]wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych,[/I][/B][/COLOR] modlę się o to by p. Włodek szybko wrócił do zdrowia

Posted

Matko.!Długo mnie tutaj nie było,a tu takie zmiany.!:o Tak mi przykro.!Oby Włodek szybko wyszedł ze szpitala.!Zdrówka,zdrówka i zdrówka życze wam na świeta.!I oczywiscie duuuużo miłości.!:loveu:

Posted

[quote name='Doda_']Bylam u p.edytki:) Psy sa kochane a brajl to kochany chuliganek:evil_lol: Bajka wyszla z nami :multi: Ciesze sie ze jest poprawa z wlodkiem, tacie jest strasznie bardzo przykro ze to akurat wlodkowi trafilo. Bedzie dobrze - my wszyscy w to wierzymy.[/quote]

a ja dzisiaj osobiscie miałam przyjemnosc pozanc P. EDYTKĘ ...Przemiła osoba noi bajkę ...

powodzenia i zdrówka zycze '

a wszystkim

Z świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły wam duszę radością
Czegóż jeszcze Wam życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem,Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości!

Posted

Stan Pana Włodka nadal jest ciezki ale stabilny, choc dzis jest lepiej, pani Edytka mowila ze zjadl i rozmawia nawet z nia.

wiecej informacji przekaze jak pani Edytka dowie sie wynikow ;)

Posted

Jest poprawa , Włodek walczy :kciuki::kciuki::kciuki: Na dodatek cały czas się już do domu wybiera ;) Chyba tęskni za sforą ;) Niestety musi być wiązany do łóżka bo naprawdę mu się nie podoba w szpitalu :shake:
Dalej trzymamy kciuki kochani :thumbs::thumbs::modla::modla::modla:

Posted

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

Posted

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=darkorange]Wesołych Świąt!!! [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]Jajka pysznego, dyngusa mokrego[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]Zająca w koszyku, prezentów bez liku[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]Baranka białego, kurczaczka radosnego[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]rzeżuchy zielonej, wędliny wędzonej[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]przepięknych pisanek, i czystych firanek:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#ff8c00]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! I DUŻO ZDROWIA DLA KAŻDEGO, SZCZEGULNIE DLA POTRZEBUJĄCEGO!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]Bardzo sie cieszę że powoli się poprawia stan WŁODKA!!!:multi:[/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red]Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, witecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech się w Śmigus Dyngus woda na Was leje a wielkanocny Zając przyniesie radość i nadzieje. Zyczy Beata z rodziną i ze zwierzętami ;):loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Z świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły wam duszę radością
Czegóż jeszcze Wam życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem,Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości!

[SIZE=6]zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia bo to najwazniejsze [/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...