Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o, Peter się pojawił, moze jako zaufany Przyjaciel Domu dowie się od p. Edytki, co mysli o tym grafiku i kiedy jestesmy najbardziej potrzebni, zebysmy sie sprawnie zogranizowali z tą pomocą

Posted

To wkleję jeszcze raz, coby nie przepadło:

Wpłaty już wysłane:
zdrojka 50 zł
jadwiga 50 zł
anula1959 20 zł
wapiszon ?
Bila 20 zł
fizia 20 zł
wiedźma 147 zł za ubranka (od keyti i styski)
monia70 20-30 zł
madziorna 40 zł
tomcug 20 zł
Razem: ok. 400 zł

Prośby o numer konta (tylko proszę tego nie przyjmować jako deklarację):
anielica
karusiap
monika083

Wpłaty comiesięczne zadeklarowane:
zdrojka 50 zł
jadwiga 50 zł
anula1959 20 zł
Bila 20 zł
monia70 20-30 zł
madziorna 20 zł
tomcug 20 zł

Grafik:
18 marca
Volt 12:00
Doda 16:00

19 marca
Volt - ogólnodostępny

20 marca
ANETTTA po 15:00
Volt - ogólnodostępny

21 marca
ANETTTA po 15:00
Volt - ogólnodostępny

Mogą pomóc fizycznie, pytają „kiedy”:
egradska
AguśSosnowiec
Peter (ale o tym nawet nie muszę wspominać)

To tak na szybko zebrane z ostatnich postów.

Posted

Tak, jutro będę się widzieć z Edytą , i zdam wam relację , nie wiem czy ona będzie mięć silę by tu się wypowiedzieć :shake: Jest przy Włodku w szpitalu prawie cały czas :shake: Anetto nie martw się , psy cię polubią na pewno , to kochana sfora ;)

Posted

Jesteście wspaniali!!!!!!!!
Jestem pod wrazeniem ! Przywracacie wiarę w Ludzi! Brawo dla Dody i Volta (Ich znam z owczarka).Super młodzi Ludzie. Brawa dla Was wszystkich.
Włodku i Edytko , wracajcie do swoich Przyjaciół.

Posted

Anetto ja dzis bylem z kuzynem, psy go zaakceptowaly bez najmniejszych problemow :)
ja jestem ogolnodostepny takze czwartek piatek.
jak cos to jestem caly czas pod gg i telefonem.

Posted

Bardzo dziękuję za numer konta! Dostałam od 5 osób chyba :p
Jutro z rana wpłacę trochę; niewiele - bo nie jestem teraz za bogata, ale grosik do grosika!

Trzymam kciuki za zdrowie Pana Włodka!

Posted

Włodku, Twój imiennik, mój tato, gorąco Cię pozdrawia i życzy szybkiego powrotu do zdrowia!
Tak samo jak my wszyscy trzymamy mocno kciuki, modlimy się o Twoje zdrowie, przesyłamy pozytywną energię i wierzymy, że będzie dobrze. Bo musi.

Posted

przelalam 50 zl tak wiec powinny byc jutro pieniazki na koncie
A czy cos wiadomo jak pan Wlodek sie czuje, caly czas o tym mysle zaluje ze nie mieszkam w sosnowcu ale chociaz tak moge pomoc
Panie Wlodku, Edytko duzo sil i zdrowia Wam zycze i caly czas nieustannie kciuki trzymam za szybki powrot do zdrowia

Posted

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Pana Włodka.Pani Edyto życzę wytrwałości.Pozdrawiam.
Anielica możesz podać link do tego wątku o działalności Pajuni?

Posted

Włodziu !
ZDrowiej szybciutko!Przesyłąm same pozytywne mysli.
Edytko , trzymaj się i dbaj tez o siebie , bo teraz siły musisz miec za siebie i Włodka i dla siebie i Włodka.
No i dla stadka.

Posted

Witam Kochani
Na wstępie gorące podziękowania za przekazana pomoc finansową,za duchowe wsparcie i oczywiscie osobistą pomoc.Jestem na razie oszołomiona,ale pomału organizuje układ dnia.Wiem,ze potrwa to bardzo długo.Najważniejsze aby w końcu można było powiedzieć,zę jest nieźle.W chwili obecnej ciagle jeszcze jest niepewnosc.Ciśnienie jest jeszcze wysokie,choć spadło.Momentami są jakie takie przebłyski świadomosći,ale ogólnie Włodek wogóle nie zdaje sobie sprawy co naprawdę się stało.Wczoraj był neurochirurg na konsultacji,ale nie widzi potrzeby chirurgicznego wkraczania.lekarka tłumaczyła mi,ze to i dobrze i źle.Dobrze,bo bez operacji,żle,bo gdyby np.był krwotok z tętniaka,to mozna byłoby zoperowac.Stan Włodka wskazuje na typowy wylew nadciśnieniowy i moze w każdej chwili nastąpic ponowny.W tej chwili najważniejsze jest zbicie ciśnienia.
Raz jeszcze dziękuje za wsparcie,bo przyznam,ze mimo rzekomego bezpłatnego leczenia,co chwilkę trzeba coś kupować czym szpital nie dysponuje.Nie wiadomo co jeszcze trzeba będzie dostarczać.Na pewno potrwa to wszystko tygodniami.
Byłam też wczoraj u swojego lekarza,leki tarczycowe ustawione,ale niestety pojawiła sie cukrzyca i o wszelkich słodyczach trzeba zapomnieć.
Przepraszam,za chaotyczną pisaninę,ale jeszcze nie mogę czasem zebrać myśłi.
Na razie te kilka słów bo lecę do szpitala.

Posted

Edytko, tak bardzo się cieszymy, że jest lepiej. Cały czas myślimy o Was, wszystko będzie dobrze.

Zdrojka proszę nas dopisać do listy - będziemy wpłacać co miesiąc 30 zł :oops: