Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że stan Włodzia ustabilizował się, miejmy nadzieję, że będzie się poprawiał, że lekarstwa zadziałają..

Edytko, w tej trudnej chwili nie zapominaj o sobie i swoim zdrowiu, Włodziu będzie Cię bardzo potrzebował, a gdyby i Twoje zdrowie pogorszyło się niewiele mogłabyś dla Niego zrobić...

Posted

Byłem u Edyty i Włodka w szpitalu Niestety stan się pogorszył , Włodek jest w tej chwili przewożony do szpitala wojewódzkiego , jest obawa niewydolności nerek Trzymajcie bardzo mocno kciuki :-(:-(

Posted

[quote name='Peter Beny']Byłem u Edyty i Włodka w szpitalu Niestety stan się pogorszył , Włodek jest w tej chwili przewożony do szpitala wojewódzkiego , jest obawa niewydolności nerek Trzymajcie bardzo mocno kciuki :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(zdrowia zdrowia ...i jeszcze raz zdrowia

Peter inf nas na bieżąco

Posted

O Boże :-(:-(:-(

Modle się .

Boże, nie zostawiaj ich tak,spraw by stan Włodka się na stałe ustabilizował.Żeby Edytka miała siły.
Wiem,że to dopiero 2,5 doby....
Trzymam kciuki.Bardzo mocno

Posted

anioły nasze prosimy skierujcie swoje oczy i serca w stronę Włodka i Edyty ....

Moja gorąca prośba wszyscy modlimy się o Włodka zróbmy to razem. Wyjdźmy dzisiaj z naszymi psami o 22 i poprośmy razem o zdrowie, wsparcie .... o to czego nabardziej pragniemy. Niech to będzie pierwsza wspólna rozmowa dogomaniaków między sobą i Bogiem.

chociaż jesteśmy od siebie tak daleko bądźmy jeszcze bliżej