Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kopiuję z Owczarka :

Odwiedziłem dziś Edytkę , i potwierdzam , Brajl znów krwawi , po prostu załamka [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG][IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG] Edyta już jest u kresu sił fizycznych [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG]
Dziękuję Ani i Romkowi za wczorajszą pomoc .
Bardzo apeluję o pomoc w wyprowadzaniu sfory i inną dla niej , jest to naprawdę potrzebne . Edytka pojechała ze mną po Czarka do schroniska , po drodze po prostu usypiała [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Potrzebna pomoc !!!!!!

[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][COLOR=Black][SIZE=3]Tutaj już jest naprawdę za dużo tego jak na Edytę i Włodka , bardzo dziękuje za pomoc , ja mobilizuje Owczarkarzy ;) [/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]

Posted

Kto jeszcze może pomóc???
Swoją pomoc zaoferowała Doda_, Rybka_39 (ale tylko w weekendy). Być może będzie jeszcze jedna osoba.

[B][COLOR=Red]KTO JESZCZE POMOŻE ????[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='maciaszek']Kto jeszcze może pomóc???
Swoją pomoc zaoferowała Doda_, Rybka_39 (ale tylko w weekendy). Być może będzie jeszcze jedna osoba.

[B][COLOR=red]KTO JESZCZE POMOŻE ????[/COLOR][/B][/quote]

W tygodniu mogę tylko wieczorami. Mysle ze lepiej byloby gdyby bylo wiecej osob, na zmiane. Jutro - jeśli p.edyta sie zgodzi, wieczorem jadę do tej przekochanej pani, wyprowadzic psow na spacery.;)

Posted

Nie dość ze Psina Uratowana była to kolejne nieszczęścia, eh ja uwielbiam wyprowadzać psy ale niestety jestem zbyt daleko by pomóc fizycznie :( Wspieram Cię Edytko duchowo, i trzymam kciuki. Ludzie z okolic naprawdę pomagajcie im :)

Pozdrawiam

Posted

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]Peter Beny napisał mi przed chwilą, że z Brajlem lepiej - krwawienie ustało. Niestety Bartek ma podejrzenie chorej trzustki, a Borys ma zwichnięty bark... :placz:

Ile jeszcze nieszczęść spadnie na Edytkę i Włodka?... :shake:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=royalblue]Peter Beny napisał mi przed chwilą, że z Brajlem lepiej - krwawienie ustało. Niestety Bartek ma podejrzenie chorej trzustki, a Borys ma zwichnięty bark... :placz: [/COLOR][/I][/B]

[I][B][COLOR=royalblue]Ile jeszcze nieszczęść spadnie na Edytkę i Włodka?... :shake:[/COLOR][/B][/I][/quote]
O Matuchno:(

Posted

Kiedy to sie skonczy!!! Kto jest z sosnowca i mógłby sie zmobilizować... Brajl krwawi, Bartek ma chora trzustkę, Borys cos z łapą i barkiem, p.Edytka jest chora, p.Wlodek jest chory, nie śpią... Jejku...
Jeśli ktos ma mozliwośc pomocy niech nie czeka :(

ALE BĘDZIE DOBRZE - MUSI!!!

Posted

Z Brajlem lepiej, Bogu dzięki...!
Bartuś - chora trzustka..aby to potwierdzić konieczne badania będą...
Borys - zwichnięty bark: czy to jest bardzo poważne...?

Czy Edytka i Włodzio zdołali trochę odpocząć...?:roll:

Posted

[quote name='maciaszek']Doda, i co? Byłaś wyprowadzić stadko?[/quote]

Miałam jechać, ale akurat dzisiaj nie byłam potrzebna. P.edytka wyjechała - kupić coś, a psy zostawiła u przyjaciol co maja dom z ogrodem i psy sobie pobiegaja, wiec dzis spacer nie jest potrzebny. Pojade jutro do p.edytki przed 17. Pomoge wyprowadzic psow na spacery i w czyms jeszcze moglabym pomoc..Na miejscu zobaczę.

Posted

Nawet jeśli Doda była to wyprowadzenie tylu psów, pewnie pojedynczo i "wyspacerowanie" każdego z nich trochę czasu zajmuje, a jeszcze dziewczyna musi wrócić do domu. Cierpliwości :-)

Posted

[quote name='Lidan']Nawet jeśli Doda była to wyprowadzenie tylu psów, pewnie pojedynczo i "wyspacerowanie" każdego z nich trochę czasu zajmuje, a jeszcze dziewczyna musi wrócić do domu. Cierpliwości :-)[/quote]

Po 2 psy raczej, jesli nie mozesz pomoc, to lepiej nic nie mow.
dlaczego 'dziewczyna musi wrocic do domu'? A jak nie dom, to gdzie mam przenocowac??

Posted

[quote name='Doda_']Po 2 psy raczej, jesli nie mozesz pomoc, to lepiej nic nie mow.
dlaczego 'dziewczyna musi wrocic do domu'? A jak nie dom, to gdzie mam przenocowac??[/quote]
Doda, nie denerwuj się, Lidan chyba nic złego nie miał/ła na myśli...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...