maciaszek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Teraz jeszcze tylko Edyta musi się zgodzić i będzie troszkę z górki! :)
maggiejan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Myślę, że każda pomoc przyda się. Trzeba Edytkę i Włodzia trochę odciążyć. Ludzie, choćby najlepsi, mają jednak ograniczenia i trzeba się z tym liczyć.
Goldenka 02 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jesteście kochane! Pomoc bardzo się im przyda... niech odpoczną i wyśpia sie trochę. Mam nadzieję że z Brajlem (i resztą) wkrótce się poprawi. Trzymam kciuki
Peter Beny Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kopiuję z Owczarka : Odwiedziłem dziś Edytkę , i potwierdzam , Brajl znów krwawi , po prostu załamka [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG][IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG] Edyta już jest u kresu sił fizycznych [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG] Dziękuję Ani i Romkowi za wczorajszą pomoc . Bardzo apeluję o pomoc w wyprowadzaniu sfory i inną dla niej , jest to naprawdę potrzebne . Edytka pojechała ze mną po Czarka do schroniska , po drodze po prostu usypiała [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Potrzebna pomoc !!!!!! [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][COLOR=Black][SIZE=3]Tutaj już jest naprawdę za dużo tego jak na Edytę i Włodka , bardzo dziękuje za pomoc , ja mobilizuje Owczarkarzy ;) [/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/SIZE]
maciaszek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kto jeszcze może pomóc??? Swoją pomoc zaoferowała Doda_, Rybka_39 (ale tylko w weekendy). Być może będzie jeszcze jedna osoba. [B][COLOR=Red]KTO JESZCZE POMOŻE ????[/COLOR][/B]
Doda_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='maciaszek']Kto jeszcze może pomóc??? Swoją pomoc zaoferowała Doda_, Rybka_39 (ale tylko w weekendy). Być może będzie jeszcze jedna osoba. [B][COLOR=red]KTO JESZCZE POMOŻE ????[/COLOR][/B][/quote] W tygodniu mogę tylko wieczorami. Mysle ze lepiej byloby gdyby bylo wiecej osob, na zmiane. Jutro - jeśli p.edyta sie zgodzi, wieczorem jadę do tej przekochanej pani, wyprowadzic psow na spacery.;)
maciaszek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Poprosiłam o pomoc 5 kolejnych osób z Sosnowca.
baffi2 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ja niestety nie pomogę fizycznie, bo za daleko:-(
tomcug Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nie wiem, czy ten worek z nieszczęściami, jakie na Was spadają, nie ma dna? Zaczynam bać się wchodzić na wątek :-(.
Rybka_39 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Spoko przeciez jest nas juz duzo w wekeendy nie bedzie problemu ale prosze o kontakt do własciceli!!!
Doda_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dziś ok 18-20 będe u p.edytki i wyprowadze psów na spacery :)
Mysia222 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nie dość ze Psina Uratowana była to kolejne nieszczęścia, eh ja uwielbiam wyprowadzać psy ale niestety jestem zbyt daleko by pomóc fizycznie :( Wspieram Cię Edytko duchowo, i trzymam kciuki. Ludzie z okolic naprawdę pomagajcie im :) Pozdrawiam
Kanzaj Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105514[/URL]
madziorna Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Peter Beny napisał mi przed chwilą, że z Brajlem lepiej - krwawienie ustało. Niestety Bartek ma podejrzenie chorej trzustki, a Borys ma zwichnięty bark... :placz: Ile jeszcze nieszczęść spadnie na Edytkę i Włodka?... :shake:[/COLOR][/I][/B]
Edi100 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=royalblue]Peter Beny napisał mi przed chwilą, że z Brajlem lepiej - krwawienie ustało. Niestety Bartek ma podejrzenie chorej trzustki, a Borys ma zwichnięty bark... :placz: [/COLOR][/I][/B] [I][B][COLOR=royalblue]Ile jeszcze nieszczęść spadnie na Edytkę i Włodka?... :shake:[/COLOR][/B][/I][/quote] O Matuchno:(
Goldenka 02 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kiedy to sie skonczy!!! Kto jest z sosnowca i mógłby sie zmobilizować... Brajl krwawi, Bartek ma chora trzustkę, Borys cos z łapą i barkiem, p.Edytka jest chora, p.Wlodek jest chory, nie śpią... Jejku... Jeśli ktos ma mozliwośc pomocy niech nie czeka :( ALE BĘDZIE DOBRZE - MUSI!!!
maggiejan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Doda_']Dziś ok 18-20 będe u p.edytki i wyprowadze psów na spacery :)[/quote] Brawo, Doda!
maggiejan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Z Brajlem lepiej, Bogu dzięki...! Bartuś - chora trzustka..aby to potwierdzić konieczne badania będą... Borys - zwichnięty bark: czy to jest bardzo poważne...? Czy Edytka i Włodzio zdołali trochę odpocząć...?:roll:
Doda_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 MAGGIEJAN - pisalam ci PW. Nie wiem czy to cos powaznego.. Ale p.edytka podobno dzis byla u weterynarza.
Doda_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='maciaszek']Doda, i co? Byłaś wyprowadzić stadko?[/quote] Miałam jechać, ale akurat dzisiaj nie byłam potrzebna. P.edytka wyjechała - kupić coś, a psy zostawiła u przyjaciol co maja dom z ogrodem i psy sobie pobiegaja, wiec dzis spacer nie jest potrzebny. Pojade jutro do p.edytki przed 17. Pomoge wyprowadzic psow na spacery i w czyms jeszcze moglabym pomoc..Na miejscu zobaczę.
Lidan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nawet jeśli Doda była to wyprowadzenie tylu psów, pewnie pojedynczo i "wyspacerowanie" każdego z nich trochę czasu zajmuje, a jeszcze dziewczyna musi wrócić do domu. Cierpliwości :-)
Doda_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Lidan']Nawet jeśli Doda była to wyprowadzenie tylu psów, pewnie pojedynczo i "wyspacerowanie" każdego z nich trochę czasu zajmuje, a jeszcze dziewczyna musi wrócić do domu. Cierpliwości :-)[/quote] Po 2 psy raczej, jesli nie mozesz pomoc, to lepiej nic nie mow. dlaczego 'dziewczyna musi wrocic do domu'? A jak nie dom, to gdzie mam przenocowac??
maggiejan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Doda_']Po 2 psy raczej, jesli nie mozesz pomoc, to lepiej nic nie mow. dlaczego 'dziewczyna musi wrocic do domu'? A jak nie dom, to gdzie mam przenocowac??[/quote] Doda, nie denerwuj się, Lidan chyba nic złego nie miał/ła na myśli...
Recommended Posts