albiemu Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 to prawda że Brajl miał wiele szczęścia że spotkał na swojej drodze takich ludzi jak Edytka i Włodek ..... Edyciu strasznie często myślę o Was o tym co się dzieje .... często w swoim zyciu zastanawialam się dlaczego dobrych ludzi tak często spotyka tak wiele zła, dlaczego tacy fantastyczni ludzie jak moja mama, Twój Włodek i wiele innych odchodzi. Wiesz świat nie jest zły, dobrych ludzi też można spotkać chociaż coraz trudniej - ale pewnie sama przyznasz że wokoło nas jest tak wiele parszywości, okrucieństwa, draństwa ...... Bóg zabiera do siebie dobrych ludzi bo byli za dobrzy na to miejsce - daje szansę tym którzy z czlowieczeństwem maja tak niewiele wspólnego, nas zwyczajnych trzyma bo mamy coś do zrobienia... chyba nie nam oceniać czy sprawiedliwe czy nie - bez względu na odpowiedź nie boli nas to mniej. Ja wiem że są anioły, ja mam trzy i szczerze? Tyle razy uratowały mi tyłek że aż się dziwie własnej głupocie że tak sie narażałam życiu - a anioły się sprawdziły w walce o mnie, bo jeszcze nie czas. Masz anioła, to wielki dar, czuj jego obecność i zapach bo uwierz mi - jest. Napewno zrobi wszystko co może aby pomóc Tobie i całemu stadku. Teraz jednym skrzydłem osłania Ciebie a drugim Brajla ....... jesteś bezpieczna. Quote
Monia70 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 BajkaB napisał(a):Braj od rana zaczyna pokrwawiać z nosa... Boże, On przeczekał całą chorobę Włodka....jakby wiedział, że nie mógł wtedy chorować:-( Przez cały ten czas modliłam sie, o to, żeby Brajl nie zaczął krwawic.I dalej sie modlę, żeby się nie rozkręcił !!!!!!! Quote
styska Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia zycze :Rose: Brajlusiu psinko kochana Tobie takze zycze zdrowia jak i calemu stadku Quote
egradska Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 "(...) między pieśnią przerwaną z zbudzonym echem falą i nagą stopą, co się wnet zanurzy, między przyjsciem listu a zdjęciem pieczęci z pośpiechem, między zaproszeniem a rankiem podróży śpi szczęście (...)" Nie śmiałabym sie nie zgodzić z Mistrzem Leopoldem, ale ośmielam się życzyć, by to "pomiędzy" udawało się choć na chwilkę zatrzymać, albo przynajmniej dostrzec... Do życzeń dołączam całą dobrą energię i mocno trzymam kciuki za Brajlusia Quote
weszka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Edytko z całego serca życzę dużo zdrowia, spokoju, siły. Wszystko się ułoży. Musi. Masz po co i dla kogo żyć dalej choć to wydaje się teraz takie trudne... Quote
czarok Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Zawsze mówię, że życie jest jak róża - piękna, ale ma kolce ( i chyba dlatego jest tak piękna....) Żeby brać garściami życie trzeba być przygotowanym na ukłucia róży ( to boli, czasem nam się wydaje, że boli ponad siły ).....Edyto, życzę, żeby róża dalszego życia miała łagodne kolce....I życzę "zapomnienia" ( nie rzeczywistego - bo się nie da - ale dającego ukojenie - dlatego w cudzysłowie).... Quote
medar Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Cóż mogę napisać, co jeszcze nie zostało powiedziane? Słowa są tak ulotne - prawdziwa miłość, prawdziwa przyjaźń, pamięć, zawsze trwa. A to dla Ciebie zamiast kwiatów: http://www.joemonster.org/sp/shakeme/monitor_cleaner.swf Quote
ANETTTA Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 w zyciu każdego człowieka są takie chwile ze chcemy o nich zapomnieć.....ale są tez takie .......które chcielibysmy zatrzymac i oglądac klatka po klatce ....tych chwil nam nikt nieodbierze ..................to mamy tylko dla siebie ....mamy gdzies w sercu .........:-( Quote
Anetka83 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pani Edytko...jeszcze raz duużo zdrowia dla Pani i całej gromadki !!! Brajlus trzymaj się !!! I niech wspaniałe słońce nareszcie dla Was zaświeci !!! Quote
Wioletat Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Witam,ja od niedawna zaglądam na tą stronę poleciła mi ją Agnieszka NEIGH.Sama dużo pracuję dla Schroniska w Gorzowie Wlkp (wolontariat)Jestem też w Towarzystwie i też mam do czynienia z krzywdą psiaków,lecz to co tu zobaczyłam przerasta mnie.Wczoraj napisałam nie czytając dalszych losów(nie wiedziałam ze są)Poprostu zaczynam.A czytając ostatnie posty poprostu zamórowało mnie <ze w między czasie straciła Pani kochaną OSOBE,bardzo mi przykro.Zyczę jednak Pani wiele siły by móc dalej pomagać tym co tego potrzebują.Wioleta Quote
BajkaB Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Moi Kochani..Niestety mamy kojelny krwotok.Wczoraj wydawało się,ze będzie dobrze.Dzisiaj już krew leci mocno.Czekam na Tomka i jedziemy do dr.Dziaka. Quote
Anetka83 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pani Edytko... trzymam kciuki za Brajla i wierzę że bedzie dobrze!! Trzymajcie się...jestem z Wami myślami...modlę się !!! Słonce musi nareszcie dla Was zaświecic !! Quote
gusia0106 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Trzymamy kciuki! I za Brajla i za Ciebie Edytko Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Brajl - ja wiem że zrobisz co w Twojej mocy aby z tego wyjść obronna łapą .... a Edycia na głowie stanie - musi się udać! Quote
maciaszek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No to znowu trzymamy kciuki za Brajla i przesyłamy pozytywną energię !!!!!!!!! Quote
Aga76 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 maciaszek napisał(a):No to znowu trzymamy kciuki za Brajla i przesyłamy pozytywną energię !!!!!!!!! Cały czas i ze wszystkich sił! Quote
Peter Beny Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Niestety krwawienie nie ustaję :-(:-( Edytka z Tomkiem i Brajlem w drodze do weta ....... Quote
ANETTTA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 brajl chłopie ...........................:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Lidan Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 BajkaB napisał(a):Niestety mamy kojelny krwotok.Wczoraj wydawało się,ze będzie dobrze.Dzisiaj już krew leci mocno. Czy to się kiedyś wreszcie skończy, Brajlusiu? :-( Jeszcze za żadnego psa nie trzymałam tyle razy kciuków ile za Ciebie :nonono2: I nadal będę trzymać :kciuki: :kciuki: :kciuki: tylko wyzdrowiej :modla: Quote
Recommended Posts