Jump to content
Dogomania

DEMIULKA i 20 ŁAP jej przyjaciół!!!!a nieraz tych ŁAP jest wiecej...

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaLOlina, przepiękna galeria...:loveu::loveu::loveu:

A kociaki jakie przepiękne i jakie dostojne, niesamowite...:loveu::loveu::loveu:
Mogłabym cały czas oglądać i oglądać...:diabloti:

Posted

Hakitko- a gdzie twoje stadko?? pochwalisz sie?? :smile:

W moim stadku, a raczej nie stadku są jak na razie tylko 4 łapy i w drugim też tylko 4.
Ze mną mieszka mój ukochany kociak Zulus - niereformowalny agresor...:roll:
Już tyle razy próbowałam dołączyć mu towarzystwo i nic z tego...:placz:
Gonia miała okazję poznać pana dzikusa. :)

No i mam jeszcze mojego ukochanego staruszka Nerusia (z avatarku), ale on mieszka z rodzicami i jakoś też nie za bardzo toleruje inne zwierzęta. :roll:
Samoluby mi się trafiły. :cool1:

Zdjęć mam masę, ale przecie to wątek Twoich kochanych łapeczek. :loveu:

Goniu- JA JA JA chce zobaczyc:smile:

I ja z chęcią zobaczę. :)

Posted

kaLOlina napisał(a):
to watek wszystkich naszych przyjaciol..im wiecej lap tym weselej...nawet jesli to ma byc wirtualnie...prosze sie pochwalic;)

Się pochwalę, ale proszę o chwilkę czasu...bom zabiegana i zestresowana ostatnio Kochana...

Posted

wesolo wesolo az za bardzo ostatnio...wczorajszy nabytek- przyprowadzony do mnie na psaku od spodni...

a jutro przybedzie chyba mala kruszyna ze starachowic...psow coraz wiecej coraz wiecej..:(

Posted

A jest wątek starachowickiej kluski??
I Nera?
Bo ja się pogubiłam...

Za dużo bied - a ty Karolka przyciągasz je jak magnes.
Nie zazdroszczę... :shake:

I czekam na fotyyyyyyyy!!!

• 3 weeks later...
Posted

w domu byl koci katar, a teraz jest niestety choroba Demi...:(

zapalenie mieszkow wlosowych- chyba spowodowane alergia pokarmowa- tylko na co??? prawdopodobnie dieta zaszkodzila:(

Demisia schudla i stracila ok 80%wlosa- wyglada zle- lysawa na tyleczku a po domu walaja sie wielkie koty z klakow...zdjecia jak bedzie chwila(kiedy ??kiedy to bedzie??)

a dzis 100km od poznania wedrujemy z Tekila...oby to byl dobry dzien!!

Posted

Ale problemów... :shake:

Kurcze - skad się przypętał KK?? :sad:
Mam nadzieję, że daliście radę?
Te kocie wirusówki kurcze - mozna dbać szczepić a i tak nie można mieć pewności, ze wszystko będzie ok... :shake:

Nie miałam nigdy do czynienia z zapaleniem mieszków włosowych więc nic nie poradzę - ale trzymam kciuki za szybki powrót do sił i zdrowia.
Na skórę mogę natomaist polecić kilka preparatów porpawiających kondycję włosa: Biotidex, Kerabol, Gammolen czy zwykłe parzone siemie lniane (najlepiej mielone) - wszystkie stosowałam u Lalki i efekty było dobre.
Oczywiście nie jednocześnie ;-)

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Tahoma]Niech te Święta tak wspaniałe,[/FONT]
[FONT=Tahoma]będą całe jakby z bajek…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niechaj gwiazdka z nieba leci,[/FONT]
[FONT=Tahoma]a Mikołaj tuli dzieci.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Biały puch niech z nieba spada,[/FONT]
[FONT=Tahoma]niechaj piesek w nocy gada...[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niech choinka pachnie wszędzie,[/FONT]
[FONT=Tahoma]no i radość wokół będzie…[/FONT]

[FONT=Tahoma]Radosnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT]
[FONT=Tahoma]Życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre [/FONT]:tree1:

• 2 weeks later...
Posted

ta moja galeria lezy i kwiczy- nie mam czasu nawet zajrzec na dogo- co dopiero tutaj...:(

z info co u nas- jestesmy w trakcie kociego kataru- przechodzi to teraz Masai, a Borys jest jeszcze one eye- czyli oko jedno ropieje bez przerwy:(

Demisia odzyskuje siersc(tzn przestala tracic AZ TAK BARDZO a nowa pojawia sie w tempie slimaczym:() ale tez chyba znow troche przytyla- ja juz nie wiem...przeciez nie chce nic jesc poniewaz do karmy dodajemy kerabol....rusza sie sporo...:(
a tylek nadal kwadratowy...

i ostatnie- Tobiasz ma cukrzyce...od 17.12 praktycznie nie wychodzimy z lecznicy- kroplowki badania przeswietlenia...wyszlo ze cukrzyca...od wczoraj na insulinie...:( w domu go kluje i badam poziom cukru- szanse...
->bardzo marne- to stary kot...:( walczymy, ale ilez mozna?? kasy brak- ale jakos sie przezyje...wydalam pieniadze na wyjazd, a jeszcze sporo wydatkow przed nami...ale warto- tylko po to by mogl zyc...

Tobiasz wyglada jak wrak kota- tylko te wielkie niebieskie oczy...reszta- tragedia...jest tak chudy ze mozna uczyc sie na nim anatomii...:( je bez przerwy sika pod siebie...karme ma dla cukrzykow ale zjada jej kilogramy (!)....i chudnie...

zyly pekaja w lapkach od ciaglego klucia- jak dlugo jeszcze?? ile jeszcze??

:( dlatego na dogo mnie nie ma chwilowo- jak cos waznego to prosze o tel..

no i co szczesliwego lepszego 2008 prawda??

ps. ludzie menele od ktorych wydobylam cudem zameczonego pieska Leszka- stara opowiesc- od niedzieli (Sielanka) maja nowego psa- onkowata suczke szczeniora...zalamka...:( wiem ze beda znow meczyli psa, ale czuje ze rece mam uwiazane...:( jak narazie trzymam reke na pulsie...ehhh