kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 potworow ciag dalszy;) stare zdjecia- demisia jeszcze slaba. chyba nawet z gipsem... pprzepraszam beda pomieszane ale jak juz zasiadlam przy kompie wkleje wszytkie ciekawsze z telefonu;) hihihi Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 tutaj Demis zaraz po sciagnieciu gipsu- odlezyny- ta widoczna byla najmniejsza wiec nie ma na niej opatrunku...oj pamietam ta nboc- Demis miala odlot a ja ryczalam ciotce GoniP w sluchawke;) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 demisia znow z Pola- bardzo dobra kolezanka z tymczasu:) sama Pola slodziak Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 demisia pomaga w remoncie TZtowi:) taaaki mialam ogon :) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 no i kociaki bo ona tez sa naszymi gwiazdami:) masaik przyjazn:) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 odpoczynek po szalenstwie:) one sie bardzo lubily- Demisia ciezko przeszla rozlake z Pola...szukala jej... wiadomo- kobieca przyjazn;) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 i na spacerku razem:) ehhh i to sloneczko!! Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 krolowa Demi w jesiennym pejzarzu;) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 kolejne tymszasy...odkopana foteczka toska:) oraz Demisia z malutka ze starachowic!! Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Leszek- the best kolezka demi mieszka pietro nizej- spedzali razem sylwestra szaleja razem na dworze:) przystojniak:) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 moj ostatni nabytek- znaleziony znow w drodze do pracy- na szczescie w 3dni odnalazlam wlascicieli:) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 nie tylko koty sie u mnie kochaja...miedzy gatunkami tez wystepuje silna przyjazn:) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 zycze wszytkim szczesliwego nowego roku!!! ja i piekny knur:):):) a tu cielatko ssie mi palce:) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 jakby podsumowac ten rok... ehhh samo wklejenie zdjec zwierzat ktore w jakims malutkim stoponiu uratowalismy...zajeloby wiele stron... moge za to wkleic moje tymczasy- ktorych nie jest za wiele... po to by pochwalic sie jak cudowne stworzenia mialam okazje ponzac, i jak wiele do dzis kazde z nich dla mnie znaczy!!! o kazdym pamietam- nawet jesli spedzil u mnie tylko 1 noc...!! Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 a wszytko sie zaczelo- od Micha...moj najdluzszy tymczas...moja milosc na dlugie lata:) Michu w schronie Michu u mnie: Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Imbir podrzucony w kartonie pod moje drzwi... Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Pyzulka wyciagnieta ze schronu:) u mnie tylko 1noc- pojechala do Monity i tam juz zostala:) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Kropeczka- bralam jedynie udzial w wyciaganiu jej ze schronmu- troskliwa opieke zapewnila jej wpierw hala pozniej Bianka:) Quote
Recommended Posts