kaLOlina Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 troche Tobiasza i jego MIN:) taaakie niebieskie oczy!! i taaaaki jezyk Quote
kaLOlina Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 spacerek z pileczka:) demisia nie chce juz biegac:) Quote
kaLOlina Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 w sloneczku:) a takze DEMISIA PIES MORDERCA BEZ LITOSCI KRWAWO AGRESYWNIE pan kurczako-papug mial juz dosc demis waleczna:) no co ja takiego zrobilam?? w tle noga ofiary Quote
PaulinaT Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nooo tak - suki i te ich ciąże :mad: Dobrze, ze to tylko to :razz: Obróżka widzę made by taks :cool3: Foty i komentarze.... plisam o więcej :lol: Quote
kaLOlina Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 łooo prosze ilez czasu nie zagladalam na swoj wlasny watek... tyle sie dzieje... u nas tez troche sie wydarzylo, z niewielkimi wahaniami w liczbie lap bytujacych w domu (doszlismy w pewnym momencie do 32:diabloti:)ale znow jestesmy w normie- znaczy sie jest nas 24lapy :eviltong: z dogo wypadlam niestety, jednak nadal jestem pod tel... a co u nas?? zyjemy sobie spokojnie... Demisia juz zjada karme dla seniorow- KIEDY TO SIE STALO?? :roll: jestesmy po walce o zycie borysa- ponad 5miesiecy wojny o jego nerki (SUK i komplikacje)= narazie pfy pfu jest dobrze:multi: Tobiasz czuje sie tez nad wyraz dobrze- poziom cukru staly, zeby mu zrobilysmy dokladnie- i haha ja to juz jestem nienormalna :oops: myje mu codziennie zeby szczoteczka :roll: łahahha ale czego sie nie zrobi by nie bylo tego zapachu:eviltong: zreszta Tobitej juz polowy zebow nie ma- musielismy usunac i stale wypada mu jezyk... co nie przeszkadza mu chodzic po domu nadzierac sie niemilosiernie i posikiwac gdzie sie da:mad: Alan, masaik w normie...(na szczescie!!!!) Spinka juz sie staruszek zrobil- spokojny, stonowany, nieszczy o 50%mniej :diabloti:(ale nadal niszczy), schudl (choc forme ma nadal swietna) i na skutek drastycznych zmian w diecie :razz:przestal stemplowac (jupijajej!!) ostatnio okupuje jedna z kuwet- tak prosze Panstwa wlasnie ta zamykana- wiec koty nie moga z niej korzystac a go to cieszy i tylko znosi resztki przescieradel(wczesniej pogryzione), kocykow, butow i torebek i mosci sobie gniazdko milosci...:roll: Demisia tez dobrze,, troszke sie rozszczekala, troszke schudla, troszke zrobila sie wolniejsza i spokojniejsza i wieksza przylepa... ale co jak co- ona mozliwe ze bedzie miala juz 8lat!!!!:-o jak tylko bedzie chwilka wstawie foteczki:p no i nie wiem czy juz pisalam,,, ale oczywsicie nie wytrzymalabym- i przysposobilam jeszcze 4lapy ale umiescilam je na stale u Andriejewa... w zeszlym roku w maju przynioslam mu Fiodora (dzieki Vito:diabloti:) z kokarda na szyji i dalam mu jako prezent- zadowolony to on nie byl (andriej, zreszta fiodor tez)... ale teraz to sa najlepsi kumple, dla mnie miejsca w lozku nie ma bo fiodor MUSI spac OBOK pana... Fiodor jest pregusem, grubym (!!!!!) i wielkiiim, ma 10 lat, i miloscie zaborcza i niezwykle silna kocha mojego andrzeja uznajac go za Pana i wladce:roll: mnie uznaje za sluzaca i czasem pozwoli sie dotknac..no coz taki los:evil_lol: Quote
kaLOlina Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 u lala a u nas nadal spokojnie...:evil_lol: pfu pfu wszyscy zdrowi...nadal jest nas 24lapy:multi: wstawilabym foeczki gdyby Tobitej nie zasikal mi doszczetnie aparatu i komorki...:diabloti: kurna moze trzeba go bylo wyadoptowac...teraz nikt go nie bedzie chcial:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kaLOlina Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 ojojoj po 3latach odświeżyłam stare konto na dogo- co tu się działo;) u nas dalej spokojnie-ja mieszkałam 2lata na wsi, teraz powróciłam do Poznania:) w domu jest nas już 20łap -niestety pożegnaliśmy w tym roku Spinkhaja- Alan ciężko to przeżył... nasz koty- to byki są, Tobiaszek od dwóch lat żyje pięknie bez insuliny, Borys nadal nerkowy więc ciagną wszystkie na karmie weterynaryjnej, Demisia nasza ukochana babeczka słodka prezentowała się w ten weekend na Animaliadzie :) wrzucę za chwilke parę fotek żeby przypomnieć całą bandę :) Quote
kaLOlina Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 (edited) Edited September 11, 2012 by kaLOlina Quote
Recommended Posts