Jump to content
Dogomania

DEMIULKA i 20 ŁAP jej przyjaciół!!!!a nieraz tych ŁAP jest wiecej...

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sloneczku:)

a takze
DEMISIA PIES MORDERCA
BEZ LITOSCI
KRWAWO
AGRESYWNIE

pan kurczako-papug mial juz dosc
demis waleczna:)

no co ja takiego zrobilam??
w tle noga ofiary

• 9 months later...
Posted

łooo prosze ilez czasu nie zagladalam na swoj wlasny watek...
tyle sie dzieje...
u nas tez troche sie wydarzylo, z niewielkimi wahaniami w liczbie lap bytujacych w domu (doszlismy w pewnym momencie do 32:diabloti:)ale znow jestesmy w normie- znaczy sie jest nas 24lapy :eviltong:

z dogo wypadlam niestety, jednak nadal jestem pod tel...
a co u nas??
zyjemy sobie spokojnie...
Demisia juz zjada karme dla seniorow- KIEDY TO SIE STALO?? :roll:
jestesmy po walce o zycie borysa- ponad 5miesiecy wojny o jego nerki (SUK i komplikacje)= narazie pfy pfu jest dobrze:multi:
Tobiasz czuje sie tez nad wyraz dobrze- poziom cukru staly, zeby mu zrobilysmy dokladnie- i haha ja to juz jestem nienormalna :oops: myje mu codziennie zeby szczoteczka :roll: łahahha ale czego sie nie zrobi by nie bylo tego zapachu:eviltong:
zreszta Tobitej juz polowy zebow nie ma- musielismy usunac i stale wypada mu jezyk... co nie przeszkadza mu chodzic po domu nadzierac sie niemilosiernie i posikiwac gdzie sie da:mad:
Alan, masaik w normie...(na szczescie!!!!)
Spinka juz sie staruszek zrobil- spokojny, stonowany, nieszczy o 50%mniej :diabloti:(ale nadal niszczy), schudl (choc forme ma nadal swietna) i na skutek drastycznych zmian w diecie :razz:przestal stemplowac (jupijajej!!) ostatnio okupuje jedna z kuwet- tak prosze Panstwa wlasnie ta zamykana- wiec koty nie moga z niej korzystac a go to cieszy i tylko znosi resztki przescieradel(wczesniej pogryzione), kocykow, butow i torebek i mosci sobie gniazdko milosci...:roll:

Demisia tez dobrze,, troszke sie rozszczekala, troszke schudla, troszke zrobila sie wolniejsza i spokojniejsza i wieksza przylepa...
ale co jak co- ona mozliwe ze bedzie miala juz 8lat!!!!:-o

jak tylko bedzie chwilka wstawie foteczki:p

no i nie wiem czy juz pisalam,,, ale oczywsicie nie wytrzymalabym- i przysposobilam jeszcze 4lapy ale umiescilam je na stale u Andriejewa... w zeszlym roku w maju przynioslam mu Fiodora (dzieki Vito:diabloti:) z kokarda na szyji i dalam mu jako prezent- zadowolony to on nie byl (andriej, zreszta fiodor tez)...
ale teraz to sa najlepsi kumple, dla mnie miejsca w lozku nie ma bo fiodor MUSI spac OBOK pana...
Fiodor jest pregusem, grubym (!!!!!) i wielkiiim, ma 10 lat, i miloscie zaborcza i niezwykle silna kocha mojego andrzeja uznajac go za Pana i wladce:roll: mnie uznaje za sluzaca i czasem pozwoli sie dotknac..no coz taki los:evil_lol:

• 7 months later...
Posted

u lala
a u nas nadal spokojnie...:evil_lol:
pfu pfu
wszyscy zdrowi...nadal jest nas 24lapy:multi:

wstawilabym foeczki gdyby Tobitej nie zasikal mi doszczetnie aparatu i komorki...:diabloti:
kurna moze trzeba go bylo wyadoptowac...teraz nikt go nie bedzie chcial:diabloti::diabloti::diabloti:

• 2 years later...
Posted

ojojoj

po 3latach odświeżyłam stare konto na dogo- co tu się działo;)

u nas dalej spokojnie-ja mieszkałam 2lata na wsi, teraz powróciłam do Poznania:)
w domu jest nas już 20łap -niestety pożegnaliśmy w tym roku Spinkhaja- Alan ciężko to przeżył...

nasz koty- to byki są, Tobiaszek od dwóch lat żyje pięknie bez insuliny, Borys nadal nerkowy więc ciagną wszystkie na karmie weterynaryjnej, Demisia nasza ukochana babeczka słodka prezentowała się w ten weekend na Animaliadzie :)

wrzucę za chwilke parę fotek żeby przypomnieć całą bandę :)