Jump to content
Dogomania

DEMIULKA i 20 ŁAP jej przyjaciół!!!!a nieraz tych ŁAP jest wiecej...

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna galeria tymczasowiczów... Brawa!!!

Mocno Cię ściskam.
Cukrzyca u starszego kota to straszna choroba.
Trzymam mocno za was kciuki - z pewnością dacie radę!!!

Zostało mi sporo strzykawek-insulinówek, trochę karmy - chętnie Ci odstąpię...

Posted

ehh tylko jeden kot jest nadal one eye;) znaczy sie troszku Borysowi czasem oczko ropieje ale bez zbytniej tragedii...Demi siersc ma duzo lepsiejsza wiec jakos sie uklada:)powolutki:)

• 2 weeks later...
Posted

ehh kotus- czuje sie dobrze- jest aktywny i wiecznie glodny, ale wyniki...brrr...
mierzymy teraz zawartosc glukozy w moczu- kluc go nie moge bo ma krwiaki a uszyska za male by z nich krew pobierac...

zazwyczaj ma max glukoze jaka sie da, najlepszy wynik jak dotad- sredni...
od wczoraj ciala ketonowe...:(

reszta ekipy pfu pfu jak narazie dobrze...
KK chwilowo poszedl na piwo i koty nie kichaja ani nic...
Deminisia bardzo si pfu pfu w pelni zrowia...

tak sbie leci u nas szybko szybciutko

• 2 weeks later...
Posted

Tak bardzo mi przykro...
Miałam nadzieję, że się Wam uda, Tobie i Twojej Mamie, go uratować, przedłużyć mu życie.
Zrobiłyście wszystko co w ludzkiej mocy.
Jeśli nie reaguje na leczenie - nie ma wyjścia...

Mocno przytulam.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Tak bardzo mi przykro...
Miałam nadzieję, że się Wam uda, Tobie i Twojej Mamie, go uratować, przedłużyć mu życie.

Mocno przytulam.

• :diabloti::diabloti::diabloti:ale oczywiscie Tobiasz zyje:diabloti:
    jak ze by inaczej- byla tragedia byl bol byla apatia i byla juz spiaczka praktyycznie...
    i co?? i ozylo mu sie u weta...ehh jeszcze zyje- dzis jedziemy znow- bedzie usg- wczoraj nie przezylby narkozy-nie wiadomo czy dzis przezyje, ale jest b.obolaly...:-(

jest na kroplowach i lekach anty-bol na ktorych ma sie swietnie- chodzi(!) a dawno juz nie chodzil, dupelka sobie wymyl, jajeczka tez, i ogon i miau-czenie...

ale wiem ze to tylko leki go trzymaja..dzis sie wieczorem wyjasni...ale znow Tobi juz umieral- juz byla tragedia i zalamywanie rak- stan taki ze wet mowil sam ze to prawie martwy kot- i hops! cofnelo sie...

nie na moje nerwy:shake:

Posted

do tego wszytkiego dzis wlasnie 'odnalazla sie' byla wlascicielka Tobiego- wielkiego jak sie okazalo reproduktora...

zobaczymy co z tego wyniknie,,,jak bedzie chwila opisze cala nieprawdopodobna opowiesc...

jedno pewne- Tobiego nie oddamy- zreszta watpie ze bedzie go chciala- a na rozplodnika nie damy i juz...

Posted

Trzymam mocno, bardzo mocno kciuki za Was.
    Będzie dobrze kurcze, skoro się tak poprawiło to jużtylko dobrze może być.

A ta historia :crazyeye:
    Pisz szybko bo nie zasnę! :mad:

Posted

kaLOlina napisał(a):
    do tego wszytkiego dzis wlasnie 'odnalazla sie' byla wlascicielka Tobiego- wielkiego jak sie okazalo reproduktora...

zobaczymy co z tego wyniknie,,,jak bedzie chwila opisze cala nieprawdopodobna opowiesc...

jedno pewne- Tobiego nie oddamy- zreszta watpie ze bedzie go chciala- a na rozplodnika nie damy i juz...

Żartujesz Karolinko, prawda?
    A skąd ona po takim czasie się znalazła??? No i jak to sie stało, ze zginął??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
    Biedny, biedny Tobi!!!
    Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy, a przede wszystkim, za jego zdrowie!!