Ka-Vanga Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Weszko - OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze jednak bedziesz w NDM ze swoja dziewczynka!. Quote
weszka Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='monita']WoW - gratuluję tytułów !![/quote] Dziękuję :) Dama podśmierduje gnojówką :diabloti: Na spacerze wlazły z Bunią na pole z rozrzuconym gnojem :mad: A tak w ogóle to mam teraz 3 suki - Sympa jest na przechowaniu. Na dziś się żegnam. Jestem padnięta. Idę obejrzeć Bonda. Quote
Doginka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 weszka napisał(a)::smilecol::smilecol: wyniki wyjazdu do Katowic CWC, CACIB, BOB, KWALIFIKACJA NA CRUFT'S :smilecol::smilecol: :cunao: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: Wieeelkie gratulacje dla Dirki :cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG: Quote
weszka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Junka']Gratulacje za takie tytuły :multi: [quote name='Doginka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: Wieeelkie gratulacje dla Dirki Dziękujemy cioteczki :loveu: Mam jeszcze trochę fotek z wczorajszego wspaniałego dnia :multi: Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nie wiem czy moje GRATKI zostaly zauwazone :diabloti: ;), to w razie co sie przypominam ;) :evil_lol:. Quote
weszka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Weszko - OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze jednak bedziesz w NDM ze swoja dziewczynka!. Ka-Vanga napisał(a):Nie wiem czy moje GRATKI zostaly zauwazone :diabloti: ;), to w razie co sie przypominam ;) :evil_lol:. :oops: zauważone ale zapomniałam zacytować :oops: Baaaardzo dziękuję. Do NDM się wybieramy chyba że zadziała jakaś siła wyższa uniemożliwiająca przyjazd :evil_lol: eria napisał(a):oo ale fajne fotki :lol::loveu: dotarły moje? Fotki na miarę miejsca, porozjaśniałam je trochę żeby jako tako wyglądały. Twoje nie dotarły :shake: Ten link się otwiera ale nic nie ładuje. Może dałabyś radę wrzucić na ftp? Napisałam ci maila. Quote
eria Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 dostałam maile 2-że fotki nie dotarły a drugi że właśnie ściągasz:evil_lol: jak to działa ten ftp..... Quote
weszka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 i z innej bajki ;) ringi na lodowisku, dużo lepsze światło do focecnia mieli i to tyle z wystawy :) Quote
weszka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='eria']dostałam maile 2-że fotki nie dotarły a drugi że właśnie ściągasz:evil_lol: jak to działa ten ftp..... Bo najpierw wszystko wyglądało dobrze a potem się skiepściło. Musisz sobie ściągnąć program ftp commander albo podobny, wpisać new server - czyli te dane które do Ciebie przesłałam. Zapisać, a potem to już sama będziesz wiedziała :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 weszka napisał(a)::oops: zauważone ale zapomniałam zacytować :oops: Baaaardzo dziękuję. Do NDM się wybieramy chyba że zadziała jakaś siła wyższa uniemożliwiająca przyjazd :evil_lol:. Nio to dobrze, ze zauwazone :loveu: :evil_lol:. To super, ja bede na 99.9% z aparacioszkiem ;). Quote
weszka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a): To super, ja bede na 99.9% z aparacioszkiem ;). Super :multi: Quote
eria Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 weszka napisał(a):Bo najpierw wszystko wyglądało dobrze a potem się skiepściło. Musisz sobie ściągnąć program ftp commander albo podobny, wpisać new server - czyli te dane które do Ciebie przesłałam. Zapisać, a potem to już sama będziesz wiedziała :cool3: no właśnie do tego momentu zrobiłam i dalej nie wiem :shake: utworzyłam jakoś nowy folder w tej twojej bazie ale jak tam wgrać pliki to nie wiem:shake: Quote
monita Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 weszka nie wybierasz się na spacer ?? :cool1: Quote
weszka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='monita']weszka nie wybierasz się na spacer ?? :cool1: A mogę się wybrać :) Wprawdzie rano wyłaziłam się po łąkach ale Dirki zawsze chętna :p [quote name='eria']chyba się wgrywa :multi: Brawo :multi: Mogę ich użyć na swojej stronie i przesłać jeszcze na stronę www.ipsra.org ??? Quote
Doginka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Weszka(Olga?) pokaż pucharaaaaaaaaaa!!!!!!!:diabloti::crazyeye: Ale Ci zazdroszczę:cool3: - ja też tak chcę:placz::diabloti: A fajne były cz-s?:razz: Quote
monita Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 weszka napisał(a):A mogę się wybrać :) Wprawdzie rano wyłaziłam się po łąkach ale Dirki zawsze chętna :p Ja jestem jeszcze w proszku, więc dopiero za około 2 godzinki ?? Gdzie Ci pasuje ?? Może podjedziesz w moje okolice i pójdziemy na łaki ;) Czy lepiej AWF ?? Quote
weszka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Doginka napisał(a):Weszka(Olga?) pokaż pucharaaaaaaaaaa!!!!!!!:diabloti::crazyeye: Ale Ci zazdroszczę:cool3: - ja też tak chcę:placz::diabloti: A fajne były cz-s?:razz: Owszem Olga to ja :p Puchara zaraz cyknę. monita napisał(a):Ja jestem jeszcze w proszku, więc dopiero za około 2 godzinki ?? Gdzie Ci pasuje ?? Może podjedziesz w moje okolice i pójdziemy na łaki ;) Czy lepiej AWF ?? Okejowo. Możemy pójść na łąki - nigdy tam nie byłam. To gdzie i o której Wam pasuje? Quote
Recommended Posts