Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']To powinnaś napisać:
:zly7::snipersm::2gunfire::chainsaw::x:bad-word::grab:[/quote]
ale kiedy ja bym była wniebowzięta jakby tak Kreon dobrał się do wora z karmą :evil_lol:

za to powyższe napisałabym gdyby zrobiła to Foxi :diabloti:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaG']Wpadłam do was i od razu humorek lepszy. Sorki ale widzę pękatą Dirki oczyma wyobraźni. :evil_lol: I w nocy koo w kącie.[/quote]
:megagrin::megagrin::megagrin::painting::roflt::roflt::roflt: - nocny spacerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Z żołądeczkami wszystko spox :eviltong: Były tylko pierdy :diabloti: Lekka biegunka u Dirki. Jak na ilość wyżartą to tyle co nic.
[B]Malawaszko[/B] - beczki mam Eukanuby - jedną taką dużą puszkę metalową zamykaną, a drugą plastikową z wiekiem. Stoją jedna na drugiej ale co to za kłopot zwalić górną i dorwać się do dolnej plastikowej. A jak się dobrze pokombinowało to wczoraj i metalową udało się otworzyć :crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='weszka']Tak, tak Doginko moje też kiedyś takie były :diabloti: Do czasu aż przestały ;)[/quote]

:roflt: hahaha

Weszko jak moje dzieciaczki??? Glucior Junior Ekstrawagancja FCI???? :loveu: Mój TZ ma niezły ubaw z moich opowiadań o Gluciorkach :evil_lol: jak mu oznajmiłam, że będziemy mieli dzieci :roflt: i opowiedzeniu jakie to dzieci nastała chwila ciszy, a potem... "hmmm nie wiem nawet jak Ci to powiedzieć, ale... ja rozumiem psy, koty, papugę... ale ślimaki???" :roflt: hahaahha :loveu:

Posted

Dla wszystkich naszych stałych i przyszłych bywalców :)

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img86.imageshack.us/img86/8043/wielkanocyi9.jpg[/IMG][/URL]
By [URL="http://profile.imageshack.us/user/weszka"]weszka[/URL]

Posted

Gluciory Juniory Ekstrawagancja FCI :)

[IMG]http://img524.imageshack.us/img524/5571/p3220403pi0.jpg[/IMG]

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/6572/p3220398zo2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='eria']no cóż......piękne są ale ja to bym je chyba na zieloną trawkę wyeksmitowała :evil_lol:[/quote]

Może by były szczęśliwsze na wolności :roll: ale klimat u nas mało ciekawy dla ślimaków afrykańskich :shake:

[quote name='gassira']jakie one już wielkie:crazyeye:

jak idą przygotowania do wystawy????;)[/quote]

Nooo w sumie nijak... Kilka razy ćwiczyłyśmy stanie i bieganie. Na łące jest ok ale w hali to mam czarne myśli co ten dziki pies wymyśli :shake:
Poza tym nie odrośnie jak trzeba bo za późno ją zrobiłam :shake:
Jedyna nadzieja że jakoś ogólnym wrażeniem nadrobi... No i liczę na wprawne oko sędziny :roll:

Posted

[quote name='weszka']
Nooo w sumie nijak... Kilka razy ćwiczyłyśmy stanie i bieganie. Na łące jest ok ale w hali to mam czarne myśli co ten dziki pies wymyśli :shake:
Poza tym nie odrośnie jak trzeba bo za późno ją zrobiłam :shake:
Jedyna nadzieja że jakoś ogólnym wrażeniem nadrobi... No i liczę na wprawne oko sędziny :roll:[/quote]

No to chyba mamy podobnie:evil_lol:;)Hali boje się strasznie:oops:bo Gass nawet w domu marnie się ustawia:angryy:,a na dworku to pełna klasa:cool3:no może prawie pełna:eviltong:

Posted

Z Dirki jest problem że ona się "wycofuje" w takich miejscach. Nie cierpi tłumów, zgiełku, całej "cywilizacji" ludzkiej. Ogon daje w dół i ani myśli o jakiejkolwiek współpracy - uchodzi z niej cała para. Liczę na to że już trochę z tego wyrosła no i może jak przyjedziemy sporo wcześniej to się oswoi. I może Gass jej pomoże.. Będa się wspierać :)

Posted

[quote name='weszka']Z Dirki jest problem że ona się "wycofuje" w takich miejscach. Nie cierpi tłumów, zgiełku, całej "cywilizacji" ludzkiej. Ogon daje w dół i ani myśli o jakiejkolwiek współpracy - uchodzi z niej cała para. Liczę na to że już trochę z tego wyrosła no i może jak przyjedziemy sporo wcześniej to się oswoi. I może Gass jej pomoże.. Będa się wspierać :)[/quote]

My pewnie będziemy około 9 bo za wcześnie też nie chce,jeszcze pies mi na ringu zaśnie:roll::evil_lol:A wspierać się będziemy!!!!!!!!!!!!Gass będzie pomagać całym swoim wieeeeeeeeeelkim serduchem:loveu:

Posted

No nie mogę:angryy: - tu też wywalili moje zyczenia:mad:
Ale ja się nie poddaję:diabloti:

[FONT=Verdana]............@..@..@........@...@...@ [/FONT]
[FONT=Verdana]........@............@....@...............@­ [/FONT]
[FONT=Verdana]........@.......(\(\....@...../)/)........@­ [/FONT]
[FONT=Verdana]..........@.....(=':')........(':'=).......@ [/FONT]
[FONT=Verdana]............@...(..(")(")..(")(")..)...@ [/FONT]
[FONT=Verdana]................@.....................@ [/FONT]
[FONT=Verdana]....................@.............@ [/FONT]
[FONT=Verdana]............... .........@.....@­ [/FONT]
[FONT=Verdana].............................@ [/FONT]
[FONT=Verdana]Moc prezentów od zajączka [/FONT]
[FONT=Verdana]co koszyczek trzyma w rączkach [/FONT]
[FONT=Verdana]Wielu wrażeń, mokrej głowy [/FONT]
[FONT=Verdana]w poniedziałek dyngusowy. [/FONT]
[FONT=Verdana]Życzę jaja święconego [/FONT]
[FONT=Verdana]i wszystkiego najlepszego![/FONT]

Posted

Dziękujemy Doginko :) ale takie są zasady że nie można wklejać kartek na kilku wątkach.

Gassira - ja pewnie też będę ok. 9. Na ring wchodzimy o 11 więc może wystarczą 2 godz. na opanowanie stresu suczego ;)

Posted

[quote name='AnkaG']Ciotki życzę wesołych świąt i powodzenia na wystawie. :lol:[/quote]

Za życzenia świąteczne dziękuję :loveu: za wystawowe nie żeby tfu tfu nie zapeszyć :cool1:

Posted

[quote name='weszka']Dziękujemy Doginko :) ale takie są zasady że nie można wklejać kartek na kilku wątkach.

Gassira - ja pewnie też będę ok. 9. Na ring wchodzimy o 11 więc może wystarczą 2 godz. na opanowanie stresu suczego ;)[/quote]

no pewnie,że starczą:cool3:Gass ring dokładnie musi obwąchać,bo inaczej problem może być:evil_lol::roll:I razem poćwiczymy:cool3::multi:a eria będzie nam foty pstrykać:eviltong:;)