Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszka przepadla :-(???
A ja zapraszam Wszystkich na klamerkowy bazarek z ktorego dochód będzie przeznaczony na badania i leczenie staruszka sznaucera średniego, którego własciciele wyrzucili po 12 latach jak starą pluszową wyliniałą zabawkę:shake::-(:shake:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105720[/URL]

Posted

Witajcie kochani! Jestem, żyję :lol: Spędziłam ostatni tydzień znów w Holandii. Wczoraj popołudniu wróciłam. Na głowie mnóstwo spraw, mało czasu.
Cieszę się że tu zaglądałyście :loveu:
Monita - najlepiej podaj mi adres na PW, wyślę kalendarz pocztą bo nie wiem jak, czy i kiedy uda mi się z Tobą spotkać.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Hallo :multi:

Czarnuszki pozdrawiaja pieprzne :loveu:, suuuuuuuper fotki :multi:.[/quote]

Witaj witaj :) Miło gościć :loveu:

Noooo [B]AMIGA [/B]pracuś jestem :p Wpadam tylko na chwilkę w ramach krókiej przerwy w pracy :cool3:

Posted

[quote name='weszka']Witaj witaj :) Miło gościć :loveu:

Noooo [B]AMIGA [/B]pracuś jestem :p Wpadam tylko na chwilkę w ramach krókiej przerwy w pracy :cool3:[/quote]

No ale dobrze, że dajesz chociaż nam jakiś znak życia, bo przedtem przepadłaś jak kamień w wodę :cool1:

Posted

Postaram się strzelić jakieś fotki choć nie ma się czym chwalić. Dirulec wygląda jak leśny stwór - zarośnięty, skudlony z czarną mordą :evil_lol: W dodatku mam wrażenie że jej się przytyło przez tydzień mojej nieobecności jak mieszkała u siostry bo nie biegała. Więc nie wiem czy chcecie takie szare cosik oglądać ;):evil_lol: No a Bunia jak to Bunia - BaBunia ;)

Posted

No właśnie czasu u mnie zero żeby to zrobić ale przeraża mnie nadchodzący termin katowickiej wystawy... no i pomału już będzie ostatni dzwonek na skubanko... Poza tym padła moja maszynka i muszę kupić nową, a to spoooory wydatek więc... no nie wiem jak to będzie ;)

Posted

Uhuhu to lepiej sie pospiesz :eviltong:. Ja tam mam luzik, moje giganty na emeryturze, od czasu do czasu w weteranach pokazuje Lo, a mala wyrwalam na zime i teraz chyba znowu ja wyrwe bo na razie nigdzie nie jade :evil_lol:.

Posted

Myślę że przyszły weekend to ostateczny termin na odwalenie roboty. Pół dnia nie moje, a potem kręgosłup i ręce do renowacji.
A teraz zmykam na ostatni spacerek i do łózia. Po całym tygodniu i dzisiejszym bardzo męczącym pracowniczym dniu mam dość i marzę żeby się wyspać do oporu, nie słysząc rano budzika.
Dobranoc wszystkim!

Posted

Fotki obiecał i fotki zrobił :eviltong: na porannym spacerze. Po południu byłyśmy w parku AWF ale już nie było tak ładnie, a i aparatu nie zabrałam sklerotyczka ja jedna :cool3: Szkoda bo było sporo fajnych psiaków i Dirki spotkała swoją koleżankę z klikerowej szkółki :lol:
Zaraz wkleję fotki ;)