AMIGA Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Weszka przepadla :-(??? A ja zapraszam Wszystkich na klamerkowy bazarek z ktorego dochód będzie przeznaczony na badania i leczenie staruszka sznaucera średniego, którego własciciele wyrzucili po 12 latach jak starą pluszową wyliniałą zabawkę:shake::-(:shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105720[/URL] Quote
monita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ja mam jeszcze kelendarz do odebrania :p Quote
weszka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Witajcie kochani! Jestem, żyję :lol: Spędziłam ostatni tydzień znów w Holandii. Wczoraj popołudniu wróciłam. Na głowie mnóstwo spraw, mało czasu. Cieszę się że tu zaglądałyście :loveu: Monita - najlepiej podaj mi adres na PW, wyślę kalendarz pocztą bo nie wiem jak, czy i kiedy uda mi się z Tobą spotkać. Quote
madziamn Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No Nareszcie Jestes Jak Tam Suniulki? Quote
Ka-Vanga Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Hallo :multi: Czarnuszki pozdrawiaja pieprzne :loveu:, suuuuuuuper fotki :multi:. Quote
Doginka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Hej, czarno-srebrne też tęsknią za pieprzastymi:p:loveu: Quote
AMIGA Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No i podłechtała nas [B]weszka[/B] tymi paroma fotkami i znowu przepadła:-( Jakis pracoholik sie z niej zrobi!:shake: Quote
weszka Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Hallo :multi: Czarnuszki pozdrawiaja pieprzne :loveu:, suuuuuuuper fotki :multi:.[/quote] Witaj witaj :) Miło gościć :loveu: Noooo [B]AMIGA [/B]pracuś jestem :p Wpadam tylko na chwilkę w ramach krókiej przerwy w pracy :cool3: Quote
AMIGA Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='weszka']Witaj witaj :) Miło gościć :loveu: Noooo [B]AMIGA [/B]pracuś jestem :p Wpadam tylko na chwilkę w ramach krókiej przerwy w pracy :cool3:[/quote] No ale dobrze, że dajesz chociaż nam jakiś znak życia, bo przedtem przepadłaś jak kamień w wodę :cool1: Quote
madziamn Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Weszko W Przerwie W Pracy Wymiziaj Sunie Od Nas. Quote
weszka Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Sunie wymiziane :) Mam nadzieję że w weekend tu wpadnę na dłużej i wam poopisuję co ostatnio dziewuchy zmajstrowały ;) Quote
Ka-Vanga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 I prosimy o foteczki!!!!!!! :mad: :evil_lol: Quote
weszka Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Postaram się strzelić jakieś fotki choć nie ma się czym chwalić. Dirulec wygląda jak leśny stwór - zarośnięty, skudlony z czarną mordą :evil_lol: W dodatku mam wrażenie że jej się przytyło przez tydzień mojej nieobecności jak mieszkała u siostry bo nie biegała. Więc nie wiem czy chcecie takie szare cosik oglądać ;):evil_lol: No a Bunia jak to Bunia - BaBunia ;) Quote
Ka-Vanga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Haha to widze, ze Twoja najmlodsza pociecha tak zarosnieta jak i moj Lo :evil_lol:. Musze go zrobic, ale jakos ciagle mam cos innego do roboty :evil_lol:. Quote
weszka Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 No właśnie czasu u mnie zero żeby to zrobić ale przeraża mnie nadchodzący termin katowickiej wystawy... no i pomału już będzie ostatni dzwonek na skubanko... Poza tym padła moja maszynka i muszę kupić nową, a to spoooory wydatek więc... no nie wiem jak to będzie ;) Quote
Ka-Vanga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Uhuhu to lepiej sie pospiesz :eviltong:. Ja tam mam luzik, moje giganty na emeryturze, od czasu do czasu w weteranach pokazuje Lo, a mala wyrwalam na zime i teraz chyba znowu ja wyrwe bo na razie nigdzie nie jade :evil_lol:. Quote
weszka Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Myślę że przyszły weekend to ostateczny termin na odwalenie roboty. Pół dnia nie moje, a potem kręgosłup i ręce do renowacji. A teraz zmykam na ostatni spacerek i do łózia. Po całym tygodniu i dzisiejszym bardzo męczącym pracowniczym dniu mam dość i marzę żeby się wyspać do oporu, nie słysząc rano budzika. Dobranoc wszystkim! Quote
AMIGA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichutko wchodzę, ale i tak pewnie już nie spicie. Ktoś nam obiecal fotki, a do południa było takie ładne słoneczko:evil_lol: Quote
ariss Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no właśnie...mnie tu dawno nie było ale i fotek tyyyyyyyyyż nie:shake: Quote
weszka Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Fotki obiecał i fotki zrobił :eviltong: na porannym spacerze. Po południu byłyśmy w parku AWF ale już nie było tak ładnie, a i aparatu nie zabrałam sklerotyczka ja jedna :cool3: Szkoda bo było sporo fajnych psiaków i Dirki spotkała swoją koleżankę z klikerowej szkółki :lol: Zaraz wkleję fotki ;) Quote
Recommended Posts