AMIGA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Strasznie się martwię ta ciszą. Wiem, że weszka jest okropnie zagoniona, ale w poniedziałek już pojedzie i nic nie będziemy wiedzialy :shake: Quote
madziamn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 weszko już pewnie śpisz dobrej nocki dla ciebie i suniek. jak tam bunia, proszę napisz choc co u niej. Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Weszka, u mnie jest dużo pieprzaków:razz: Quote
weszka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jeeestem :) Miałam mocno zapracowane ostatnie dni tak że nawet nie miałam jak i kiedy zajrzeć na dogo. Ale cieszę się że o nas pamiętacie :loveu: Z Bunią sytuacja w miarę unormowana - troszkę krwawi ale nie tak jak było więc chyba wszystko powinno być ok :multi: W poniedziałek wyjeżdżam na cały tydzień i suczki idą na służbę - Dirki do siostry, a Bunia do mamy wiec mama będzie musiała ją obserwować. Okropnie nie lubię się z nimi rozstawać ani ich rozdzielać, Dirki jest bardzo zżyta z Bunią :roll: Quote
weszka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Doginka']Weszka, u mnie jest dużo pieprzaków:razz: :-o:-o:-o już lecę! AnkaG - mała usunięta z bloga :razz: Quote
Matusz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dobrze, że z Bunią już lepiej !! :multi::multi: udanego wyjazdu Weszko:lol: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No wreszcie!!!!!!!!!!!!! :multi:na szczęście z Bunią lepiej:multi: Quote
weszka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Matusz'] udanego wyjazdu Weszko:lol: Wyjazd służbowy, znów Holandia, żadne wakacje i lenistwo :roll: Zapowiada się bardzo pracowicie. No może poza ostatnim dniem bo będę miała trochę czasu na połażenie po Amsterdamie :p Quote
eria Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dobrze że z Bunią lepiej, a niedobrze że znów musisz wyjechać :roll: dobrze że chociaż masz u kogo suki zostawić :roll: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='eria']dobrze że z Bunią lepiej, a niedobrze że znów musisz wyjechać :roll: dobrze że chociaż masz u kogo suki zostawić :roll: w tej wypowiedzi ma miejsce nadużycie słowa "dobrze":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Całe szczęście mam z kim. Jutro wraca moja rodzinka i wymieniamy się psami. Ale nie lubię ich zostawiać bo Dirki źle znosi te rozstania :( ona jest taki wsiowy piesek i ma lęk przed miastem, ruchem samochodowym, tłumami ludzi, a siostra mieszka przy ruchliwej ulicy... Poza tym Dirki jest bardzo związana z Bunią no i ze mną też i źle się czuje sama... ehhhh Quote
AMIGA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Wynagrodzisz jej to jak wrócisz:p Nie masz pojęcia jak się cieszę, że z Bunią jest lepiej:multi: Quote
Helga&Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 uff! wspaniale, że z Bunią lepiej :multi: Quote
madziamn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 weszko ale się cieszę ze z bunieczką lepiej. sunie pewnie będą sie bardzo cieszyc jak wrócisz:multi: Quote
AnkaG Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bunia trzymaj sie malutka. Weszko miłego pobytu. Mój syn tak sięe rozbujał że na ferie znowu leci do szwecji.:diabloti: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Super, że z Bunią lepiej :multi:( nie nadużyłam słowa dobrze:diabloti:) Wracaj do nas i do psinek szybciutko;) Quote
weszka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A ja już za nimi tęsknię choć jeszcze jesteśmy razem :placz: Nie wiem ale Dirki chyba coś wyczuwa :roll: bo mnie nie odstępuje na krok. Oglądałam film i cały czas na mnie leżała, teraz wstałam do komputera ona za mną :loveu: Zawsze jest z niej przylepa ale teraz jeszcze bardziej niż zwykle. Quote
AMIGA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ale za to pomyśl, jakie będzie szaleńcze i radosne przywitanie z nimi po powrocie :p Quote
weszka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Buuuuu właśnie wydałam suczyny :( W domu cicho i pusto - beznadzieja. Quote
weszka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Oj tak... Moi Drodzy - żegnam się z Wami na caaały tydzień. Jak wrócę to będziemy dobijać do 100 strony :) - poczekajcie na mnie! Quote
AMIGA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Zobaczysz, ten tydzień zleci jak z bicza strzelił. Zwłaszcza, jak będziesz bardzo zajęta. I wrócisz do Twoich dziewczynek no i do nas z pięknymi zdjęciami :p:p Quote
Recommended Posts