Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeeestem :) Miałam mocno zapracowane ostatnie dni tak że nawet nie miałam jak i kiedy zajrzeć na dogo. Ale cieszę się że o nas pamiętacie :loveu:
Z Bunią sytuacja w miarę unormowana - troszkę krwawi ale nie tak jak było więc chyba wszystko powinno być ok :multi: W poniedziałek wyjeżdżam na cały tydzień i suczki idą na służbę - Dirki do siostry, a Bunia do mamy wiec mama będzie musiała ją obserwować. Okropnie nie lubię się z nimi rozstawać ani ich rozdzielać, Dirki jest bardzo zżyta z Bunią :roll:

Posted

[quote name='Matusz']
udanego wyjazdu Weszko:lol:

Wyjazd służbowy, znów Holandia, żadne wakacje i lenistwo :roll: Zapowiada się bardzo pracowicie. No może poza ostatnim dniem bo będę miała trochę czasu na połażenie po Amsterdamie :p

Posted

[quote name='eria']dobrze że z Bunią lepiej, a niedobrze że znów musisz wyjechać :roll: dobrze że chociaż masz u kogo suki zostawić :roll:

w tej wypowiedzi ma miejsce nadużycie słowa "dobrze":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Całe szczęście mam z kim. Jutro wraca moja rodzinka i wymieniamy się psami. Ale nie lubię ich zostawiać bo Dirki źle znosi te rozstania :( ona jest taki wsiowy piesek i ma lęk przed miastem, ruchem samochodowym, tłumami ludzi, a siostra mieszka przy ruchliwej ulicy... Poza tym Dirki jest bardzo związana z Bunią no i ze mną też i źle się czuje sama... ehhhh

Posted

A ja już za nimi tęsknię choć jeszcze jesteśmy razem :placz: Nie wiem ale Dirki chyba coś wyczuwa :roll: bo mnie nie odstępuje na krok. Oglądałam film i cały czas na mnie leżała, teraz wstałam do komputera ona za mną :loveu: Zawsze jest z niej przylepa ale teraz jeszcze bardziej niż zwykle.

Posted

Zobaczysz, ten tydzień zleci jak z bicza strzelił. Zwłaszcza, jak będziesz bardzo zajęta. I wrócisz do Twoich dziewczynek no i do nas z pięknymi zdjęciami :p:p