Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to już ostatnia seryjka - ależ Was przy niedzieli rozpieszczam ;)

zaduma

stójka ;)

Koniec :)
Zbieram się kupić jakąś kieckę na cholernego Sylwestra :angryy: - jak ja nie cierpię tego dnia :mad: i przymusu zabawy i tego całego szaleństwa wokół. Znajomi zorganizowali oczywiście jakieś wyjście no i muszę iść, a tak mi się nie chce. Miałabym zupełnie inne pomysły na fajne spędzenie tej sylwestrowej nocy :roll:

Posted

eria napisał(a):
ahhhh może kiedyś w wakację wsiądę w pociąg i przyjadę do Was na spacerek :loveu:

Byłoby nam baaardzo miło :p Tylko oczywiście rozumiem że z Foxi i Kreonem :eviltong:

Posted

weszka napisał(a):
Byłoby nam baaardzo miło :p Tylko oczywiście rozumiem że z Foxi i Kreonem :eviltong:

nie, obydwu do pociągu nie mogę zabrać :-(

Posted

[quote name='eria']ja spędzę sylwestra na oglądaniu filmów na dvd w objęciach Foxi i na dogo :eviltong::loveu: i nawet całkiem mi to odpowiada:lol:

ja podobnie i też mi to odpowiada:diabloti:

Posted

[quote name='eria']nie, obydwu do pociągu nie mogę zabrać :-(

To będziesz musiała przyjechać 2 razy :cool3:

[quote name='madziamn']przepiękne zdjecia weszko i mimo wszystko udanej zabawy w sylwestra

Dziękuję. Zabawa pewnie będzie fajna tylko ten przymus mnie denerwuje, a poza tym wolałabym czcić tą ostatnią noc w inny sposób :roll:

[quote name='eria']ja spędzę sylwestra na oglądaniu filmów na dvd w objęciach Foxi i na dogo :eviltong::loveu: i nawet całkiem mi to odpowiada:lol:

[quote name='Matusz']ja podobnie i też mi to odpowiada:diabloti:

No i dobrze! Ja 2 lata temu się zaparłam i też siedziałam w domu z sukami i było fajnie, święty spokój :lol: