Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niezła z niej akrobatka na tym zdjeciu. ja też siedzę w domku z rodzinką i sznupka w sylwestra i wcale nie żałuje. nie będę się przynajmniej martwic o sznupkę(bardzo boi się petard). weszko ja też tu od niedawna ale galeryja jest świetna. no i oczywiście myzianko za uszkami dla panienek jak sie obudzą bo o tej porze to pewnie śpią.

Posted

[B]madziamm [/B]dziękuję za miłe słowa :) Ale to wszyscy odwiedzający tworzą galerię i dzięki WAM żyje :)

Kochani - życzę Wam na ten Nowy Rok zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :) Wszystkiego dobrego dla Was, rodzinek no i psiaczków ukochanych :)
[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3374/nowyrokyd7.jpg[/IMG]

Posted

Ja niestety nie potrafię jako to antytlencie zrobić takich ładnych karteczek, wysyłam więc

[URL]http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/9.htm[/URL]

Z najserdeczniejszymi życzeniami, aby w tym Nowym Roku przyszły same wspaniałe chwile i aby w Waszych domach panowało szczęście i spokój
i aby kwitla miłość międzu dwu-i dwunożnymi no i oczywiście międzu dwu-i czteronożnymi naszymi Przyjaciółmi :loveu:

Posted

Witanko w Nowym Roku :)
Imprezka sylwestrowa była delikatnie mówiąc słabiutka - dobrze że choć byli moi przyjaciele to razem raźniej ;)

Aaa! Ankieta zakończona więc zaraz zapodaję sobie w podpis zwycięski banerek!

Posted

Weszko Bardzo ładny Ten Banerek. Twoje Suczydła Wogóle Są Prześliczne I Pięknie Na Zdjeciach Wychodzą. A Jak One Spędziły Sylwestra Bo Moja Bidula Jeszcze Po Tym Huku Nie Doszła Do Siebie.

Posted

[quote name='eria']teraz czekamy na banerki Gassiry :cool3::cool3::cool3:[/quote]

ja to za wiosenny może się wezmę:evil_lol:-chyba,że mi się znudzą ćwiczenia banerkowe i się zbuntuje:evil_lol:

Jak suczydła przetrzymału godzine 00:00:evil_lol:?

Posted

A moje nie wiem jak zniosły bo mnie nie było :evil_lol: Ale chyba ok - Bunia przygłucha a zresztą nigdy się nie bała (wręcz przeciwnie), a Dirki też jakoś specjalnie nie zwraca uwagi. Jak gdzieś grzmotnie to się trochę przestraszy ale bez większej paniki. Były normalne jak wróciłam :razz:

Muszę się Wam pożalić. Z Bunią mam kłopot...:roll: Jakiś czas temu zdziwiłam się że dostała ni przypiął ni przyłatał cieczkę, sama nie wiedziałam czy to cieczka więc pognałam do weta. Okazał się że owszem i że jest ok. Trochę pokrwawiła i przeszło. Potem znów coś pokapała. A wczoraj jak wróciłam w nocy cała podłoga zalana krwią, nie że plami z niej się leje. Poza tym zsikała się kilka razy w mieszkaniu (raczej bezwiednie, oczywiście 2x na kanapę i raz w sypialni gdzie jest wykładzina - wszystko do prania :angryy:). Muszę jutro jechać do weta bo nie wiem co się dzieje :shake::roll: Pewnie będzie tłum ludzi po tylu dniach wolnego :roll:

Posted

Oby, aż się boję... najgorsze myśli mi do głowy przychodzą ale oby to tylko takie starcze krwawienia... :roll:
Jeszcze mam wyrzuty sumienia bo się na nią wydarłam za to zlanie w sypialni, a teraz lezy tu taka malizna, chudzizna... :roll: No ale nie wytrzymałam, bo zawsze musi w najmniej odpowiednim miejscu :shake:

Posted

[quote name='weszka']Jeszcze mam wyrzuty sumienia bo się na nią wydarłam za to zlanie w sypialni, a teraz lezy tu taka malizna, chudzizna... :roll: No ale nie wytrzymałam, bo zawsze musi w najmniej odpowiednim miejscu :shake:[/quote]

Ty WREDNA ciotko:mad:.Na starsze panie się nie krzyczy:angryy:;)
ale w nowym roku zostaje Ci to wybaczone-teraz trzeba myśleć o zdrówku :calus:

Posted

No wiem, wiem :oops::roll: Ale czasem to wszystko za dużo na 1 parę rąk - praca, teraz 3 suki, obowiązki, życie codzienne, swoje sprawy i jeszcze taka niespodzianka na wieczór :oops: