Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']kochana niunia :calus: będzie dobrze :kciuki:[/QUOTE]

Pewnie że będzie dobrze! Twarda dzielna dziewczynka :loveu: Rozwaliła samochód, a siebie tylko trochę :roll:

[quote name='AnkaG']Totuś mruczy do uszka i maleńka śpi.[/QUOTE]

:loveu::loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Będzie dobrze, musi być dobrze. Z kazda chwilką będzie lepiej, a kazdym dniem. Zobaczycie :-)[/QUOTE]

Na razie jest z każdym dniem gorzej :shake: Tak to jest, że najgorsza jest 2 i 3 doba. Wczorajszy wieczór i noc była ciężka. Przestały działać silne leki p/bólowe które dostała, a nowych nie może przez kręgosłup. Dostaje tylko paracetamol w tabletkach ale wiadomo że przy takim bólu to niewiele pomoże :shake:

[quote name='eria']bidusia....Ale i tak szczęście w nieszczęściu... A jak to się stało ? na spacerze wybiegła na ulicę , czy ze smyczy się zerwała ?[/QUOTE]

Wywinęła się z obroży, z której jest to właściwie niemożliwe ale widać się udało :roll: To się stało kawałek od tej ruchliwej ulicy ale oczywiście nie mogła pobiec w drugą stronę w boczne uliczki tylko na główną :shake:

[quote name='Rudzia-Bianca']Uważajcie na siebie , dbaj o swoje Słoneczko Weszko, najlepsiejsze smakołyki pod pysio podsuwaj żeby szybko doszła do siebie maleńka .
My cały czas zaciskamy kciuki .[/QUOTE]

[quote name='Justa']No to teraz tylko czas ją uleczy, dużo spokoju i miłości - tego jej nie zabraknie :calus:[/QUOTE]

Dziękujemy :loveu: Dbam, przytulam, odpoczywa sobie dziewczynka ile chce. Apetyt ma choć rano nie wzięła podsuniętego pod sam nosek suszonego ścięgienka za którym normalnie szaleje. Ale po chwili zdobyła się na wysiłek, wstała i zaczęła sobie miętolić :loveu:

Posted

Weszko kochana trzymamy wszystkie domowe łapy zaciśnięte za zdrowie Dirulki.
przetrwacie 3 dobę i potem już tylko będzie lepiej. a jak krwiak zacznie schodzić to już będzie fruuuwanie na uszkach za suszonymi ścięgienkami :-)
trzymam za to kciuki mocnoo. ucałuj maleńką

Posted

O matyldo, właśnie przeczytałam o wypadku Dirki:crazyeye:
O Boziu, mam nadzieję, że ta 3 doba szybko minie i ze będzie już tylko lepiej, a nie gorzej.
Trzymam kciuki i przesyłam ciepłe myśli:thumbs::loveu:

Posted

Jak niunia?

Wiem jak boli stłuczenie kregosłupa (mój kochany mężuś tak mnie kiedyś załatwił). Nie można leżeć w żadnej pozycji, oddychanie sprawia ból.

Buziaki dla zwierzaków.

Posted

[quote name='AnkaG']Jak niunia?

Wiem jak boli stłuczenie kregosłupa (mój kochany mężuś tak mnie kiedyś załatwił).[/QUOTE]

O Bogooowie - przemoc w rodzinie???

[B]Weszko[/B] pisz proszę co z biedulką??? Czy już minęło najgorsze?

Posted

Mam nadzieję, że z Dirki lepiej, trzymam kciuki za nią!

Może ktoś może tutaj pomóc - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179586-pilnie-poszukuje-dt-i-deklaracji-finans-trafi-do-schroniska-jeA-li-nic-nie-znajdziemy"]http://www.dogomania.pl/threads/179586-pilnie-poszukuje-dt-i-deklaracji-finans-trafi-do-schroniska-jeA-li-nic-nie-znajdziemy [/URL]

Posted

Oj noc była fatalna, prawie nie zmrużyłyśmy oka :( Rano więc telefon do wetów i wizyta. Nowe seria zastrzyków p/bólowych, steryd i antybiotyk. Po 2 godz. od podania Dirki uspokoiła się i usnęła :multi: Jeszcze na noc mam do zrobienia zastrzyk i mam nadzieję opanujemy sytuację bo przeklęta 3. doba już za nami :roll: Sama ledwo żyję bo ostatnią noc przespałam w piątek ale nic to, ważne żeby nareszcie dziewczynka przestała tak cierpieć :shake:

Posted

Uffff wygląda, że najgorsze za nami :multi: Noc przespana, dopiero o 4.30 była pobudka na mega sikanie ;) Teraz dziewczynka spokojnie śpi. Ale na spacer podreptała dziarsko, no i jakieś życie się w psie pojawiło i pyszczydło poweselało :loveu: Moje słodkie :loveu:

Posted

serdecznie wspolczuje ale ciesze sie ze jest coraz lepiej i oby wszystko szybko doszlo do normalnosci!!!!! trzymam kciuki!!!

cos to sie kiepsko dzieje z tymi naszymi psiskami, mam tylko nadzieje ze tak jak z Gustawem i jego powrotem do zdrowia tak samo pojdzie lub duzo lepiej i szybciej z Dirki

odpocznij w koncu i juz sie uspokuj

Posted

[quote name='weszka']Uffff wygląda, że najgorsze za nami :multi: Noc przespana, dopiero o 4.30 była pobudka na mega sikanie ;) Teraz dziewczynka spokojnie śpi. Ale na spacer podreptała dziarsko, no i jakieś życie się w psie pojawiło i pyszczydło poweselało :loveu: Moje słodkie :loveu:[/QUOTE]

Piękna wiadomość na poprawę mojego humoru :)