weszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='malawaszka']kochana niunia :calus: będzie dobrze :kciuki:[/QUOTE] Pewnie że będzie dobrze! Twarda dzielna dziewczynka :loveu: Rozwaliła samochód, a siebie tylko trochę :roll: [quote name='AnkaG']Totuś mruczy do uszka i maleńka śpi.[/QUOTE] :loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Będzie dobrze, musi być dobrze. Z kazda chwilką będzie lepiej, a kazdym dniem. Zobaczycie :-) Quote
eria Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 bidusia....Ale i tak szczęście w nieszczęściu... A jak to się stało ? na spacerze wybiegła na ulicę , czy ze smyczy się zerwała ? Quote
Rudzia-Bianca Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Uważajcie na siebie , dbaj o swoje Słoneczko Weszko, najlepsiejsze smakołyki pod pysio podsuwaj żeby szybko doszła do siebie maleńka . My cały czas zaciskamy kciuki . Quote
Justa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No to teraz tylko czas ją uleczy, dużo spokoju i miłości - tego jej nie zabraknie :calus: Quote
weszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='AMIGA']Będzie dobrze, musi być dobrze. Z kazda chwilką będzie lepiej, a kazdym dniem. Zobaczycie :-)[/QUOTE] Na razie jest z każdym dniem gorzej :shake: Tak to jest, że najgorsza jest 2 i 3 doba. Wczorajszy wieczór i noc była ciężka. Przestały działać silne leki p/bólowe które dostała, a nowych nie może przez kręgosłup. Dostaje tylko paracetamol w tabletkach ale wiadomo że przy takim bólu to niewiele pomoże :shake: [quote name='eria']bidusia....Ale i tak szczęście w nieszczęściu... A jak to się stało ? na spacerze wybiegła na ulicę , czy ze smyczy się zerwała ?[/QUOTE] Wywinęła się z obroży, z której jest to właściwie niemożliwe ale widać się udało :roll: To się stało kawałek od tej ruchliwej ulicy ale oczywiście nie mogła pobiec w drugą stronę w boczne uliczki tylko na główną :shake: [quote name='Rudzia-Bianca']Uważajcie na siebie , dbaj o swoje Słoneczko Weszko, najlepsiejsze smakołyki pod pysio podsuwaj żeby szybko doszła do siebie maleńka . My cały czas zaciskamy kciuki .[/QUOTE] [quote name='Justa']No to teraz tylko czas ją uleczy, dużo spokoju i miłości - tego jej nie zabraknie :calus:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Dbam, przytulam, odpoczywa sobie dziewczynka ile chce. Apetyt ma choć rano nie wzięła podsuniętego pod sam nosek suszonego ścięgienka za którym normalnie szaleje. Ale po chwili zdobyła się na wysiłek, wstała i zaczęła sobie miętolić :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Weszko kochana trzymamy wszystkie domowe łapy zaciśnięte za zdrowie Dirulki. przetrwacie 3 dobę i potem już tylko będzie lepiej. a jak krwiak zacznie schodzić to już będzie fruuuwanie na uszkach za suszonymi ścięgienkami :-) trzymam za to kciuki mocnoo. ucałuj maleńką Quote
ewka i haker Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ale byłam dziś w szoku jak to przeczytałam zdrówka dla suni!!:) Quote
Doginka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 O matyldo, właśnie przeczytałam o wypadku Dirki:crazyeye: O Boziu, mam nadzieję, że ta 3 doba szybko minie i ze będzie już tylko lepiej, a nie gorzej. Trzymam kciuki i przesyłam ciepłe myśli:thumbs::loveu: Quote
AMIGA Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Trzymamy za Dirulkę wszyscy. To jutro jest ta trzecia doba? Quote
AnkaG Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jak niunia? Wiem jak boli stłuczenie kregosłupa (mój kochany mężuś tak mnie kiedyś załatwił). Nie można leżeć w żadnej pozycji, oddychanie sprawia ból. Buziaki dla zwierzaków. Quote
AMIGA Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='AnkaG']Jak niunia? Wiem jak boli stłuczenie kregosłupa (mój kochany mężuś tak mnie kiedyś załatwił).[/QUOTE] O Bogooowie - przemoc w rodzinie??? [B]Weszko[/B] pisz proszę co z biedulką??? Czy już minęło najgorsze? Quote
strasznika Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Mam nadzieję, że z Dirki lepiej, trzymam kciuki za nią! Może ktoś może tutaj pomóc - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179586-pilnie-poszukuje-dt-i-deklaracji-finans-trafi-do-schroniska-jeA-li-nic-nie-znajdziemy"]http://www.dogomania.pl/threads/179586-pilnie-poszukuje-dt-i-deklaracji-finans-trafi-do-schroniska-jeA-li-nic-nie-znajdziemy [/URL] Quote
weszka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Oj noc była fatalna, prawie nie zmrużyłyśmy oka :( Rano więc telefon do wetów i wizyta. Nowe seria zastrzyków p/bólowych, steryd i antybiotyk. Po 2 godz. od podania Dirki uspokoiła się i usnęła :multi: Jeszcze na noc mam do zrobienia zastrzyk i mam nadzieję opanujemy sytuację bo przeklęta 3. doba już za nami :roll: Sama ledwo żyję bo ostatnią noc przespałam w piątek ale nic to, ważne żeby nareszcie dziewczynka przestała tak cierpieć :shake: Quote
malawaszka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ojej biedna... oby już było coraz lepiej!!!!! :kciuki: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Trzymamy nadal z całych sił . Dzielna Dirki , wszystko będzie dobrze . Najgorsze już minęło . Quote
Doginka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Biedulka:-( wymiziaj w miejsce, gdzie nie boli:loveu: Quote
weszka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Uffff wygląda, że najgorsze za nami :multi: Noc przespana, dopiero o 4.30 była pobudka na mega sikanie ;) Teraz dziewczynka spokojnie śpi. Ale na spacer podreptała dziarsko, no i jakieś życie się w psie pojawiło i pyszczydło poweselało :loveu: Moje słodkie :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 oby już się nochal śmiał i śmiał :-) weszku, w sprawie zdjęć - muszę poszukać czy w ogóle je mam ... :-) Quote
eria Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ufff to teraz już napewno z górki i będzie coraz lepiej ! :) Quote
Tekla64 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 serdecznie wspolczuje ale ciesze sie ze jest coraz lepiej i oby wszystko szybko doszlo do normalnosci!!!!! trzymam kciuki!!! cos to sie kiepsko dzieje z tymi naszymi psiskami, mam tylko nadzieje ze tak jak z Gustawem i jego powrotem do zdrowia tak samo pojdzie lub duzo lepiej i szybciej z Dirki odpocznij w koncu i juz sie uspokuj Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='weszka']Uffff wygląda, że najgorsze za nami :multi: Noc przespana, dopiero o 4.30 była pobudka na mega sikanie ;) Teraz dziewczynka spokojnie śpi. Ale na spacer podreptała dziarsko, no i jakieś życie się w psie pojawiło i pyszczydło poweselało :loveu: Moje słodkie :loveu:[/QUOTE] Piękna wiadomość na poprawę mojego humoru :) Quote
Recommended Posts