Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Taniu[/B] jakoś tak smętnie jak i u mnie w życiu. Złe czasy i tyle...
[B]Doginko[/B] masz odpowiedź na mailu ;)

A wczoraj były urodziny Sympy - skończyła suczyna 12 lat i było dmuchanie świeczek i szampan i prezenty i życzenia - no jak to powinno być na urodzinach :)

Posted

[quote name='weszka']...[B]Doginko[/B] masz odpowiedź na mailu ;)

A wczoraj były urodziny Sympy - skończyła suczyna 12 lat i było dmuchanie świeczek i szampan i prezenty i życzenia - no jak to powinno być na urodzinach :)[/QUOTE]
Dzięki za e-mail:lol: Chociaż przyszło powiadomienie, ze to SPAM:crazyeye: od miesiąca mam problem z pocztą:angryy: Wszystkie wiadomości mam oznaczone jako SPAM:angryy:To chyba błąd poczty WP: - już pisałam reklamacje do nich:mad:
A dla Sympuli jeszcze dużo takich szczęśliwych lat i dmuchania świeczek[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/06.gif[/IMG][IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/10.gif[/IMG]

Posted

[quote name='zerduszko']A zdjęcia z urodzin? :)[/QUOTE]

Jest kilka ale w aparacie siostry. Jak dostanę to może wstawię :)

[quote name='Doginka']Dzięki za e-mail:lol: Chociaż przyszło powiadomienie, ze to SPAM:crazyeye: od miesiąca mam problem z pocztą:angryy: Wszystkie wiadomości mam oznaczone jako SPAM:angryy:To chyba błąd poczty WP: - już pisałam reklamacje do nich:mad:
A dla Sympuli jeszcze dużo takich szczęśliwych lat i dmuchania świeczek[/QUOTE]

Ten mail do mnie przyszedł oznaczony jako SPAM więc dlatego w temacie widzisz SPAM i dlatego twoja poczta też go tak potraktowała ;) bo już mi się nie chciało tego kasować ;) SPAM nie SPAM najważniejsze że odpowiedź jest taka jak powinna być!

Sympulek dziękuje za życzenia :)

[quote name='Rudzia-Bianca']Wielki buziak w nochala dla Solenizantki :)[/QUOTE]

Dziękuję w imieniu Sympulki :)

Posted

Trzymajcie za nas kciuki bo już jutro wyruszamy w drogę i w sobotę mamy całodzienne seminarium obedience z Agnieszką Boczulą :) Zapowiada się ciekawie tylko mam nadzieję że nie odmarzną nam doopencje hihi

Posted

Wziąć mogę ale w celach ozdobnych co najwyżej bo ja i kompas to nie jest dobre połączenie :grin: Podobnie zresztą jak ja i mapa:roflt:No jakoś trafimy - może GPS nas wspomoże choć i jemu ufać nie można :razz:
BTW [B]Malawaszko[/B] firaneczka makaronowa doszła i zawisła w sypialni i ładnie się prezentuje. Totek nawet całe szczęście nie ma większej fascynacji ;)

Posted

Troszkę mamy stres bo będziemy pewnie najgłupsze ;) no ale co tam, każdy kiedyś zaczynał. Zdjęcia mam nadzieję jakieś będą jak ktoś nam zrobi ale poza tym każdy ma dostać DVD z nagraniem swoich ćwiczeń!

Posted

[quote name='weszka']
BTW [B]Malawaszko[/B] firaneczka makaronowa doszła i zawisła w sypialni i ładnie się prezentuje. Totek nawet całe szczęście nie ma większej fascynacji ;)[/QUOTE]

no to super!!!! jak wrócisz to wrzuć mi linka którą wzięłaś :)

Posted

ariss, szkoda ze to napisałaś :-)
na pewno świetnie się bawią dziewczyny!!

a Weszkuuuuu ja sobie w tym roku zafunduję seminarium marzeń - z japończykami !! widziałam,że wpisali się Twoi sąsiedzi!! może i Ty się załapiesz?? :-) :-) :-) i na zawody od razu....
w Poznaniu to wszystko

Posted

[quote name='Od-Nowa']ariss, szkoda ze to napisałaś :-)
na pewno świetnie się bawią dziewczyny!!

[/QUOTE]

Czemu szkoda???
Bardzo jestem ciekawa co sądzi o niej Weszka.

Posted

[URL="http://img12.imageshack.us/img12/6997/dsc0602g.jpg"]http://img12.imageshack.us/img12/6997/dsc0602g.jpg[/URL]

Hahaha ale maluch się uczy życia z tą sforą :) Tylko pozazdrościć i cieszyć się, że ma takich mądrych rodziców :)

A Wy pod Warszawą? Szkoda, że środek zimy, bo może udałoby się jakiś spacer zorganizować..