Od-Nowa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Weszku co tak cicho u Was?? czyżbyś się pakowała już na Crafts?? halo halooooo Quote
weszka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [B]Taniu[/B] jakoś tak smętnie jak i u mnie w życiu. Złe czasy i tyle... [B]Doginko[/B] masz odpowiedź na mailu ;) A wczoraj były urodziny Sympy - skończyła suczyna 12 lat i było dmuchanie świeczek i szampan i prezenty i życzenia - no jak to powinno być na urodzinach :) Quote
Doginka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='weszka']...[B]Doginko[/B] masz odpowiedź na mailu ;) A wczoraj były urodziny Sympy - skończyła suczyna 12 lat i było dmuchanie świeczek i szampan i prezenty i życzenia - no jak to powinno być na urodzinach :)[/QUOTE] Dzięki za e-mail:lol: Chociaż przyszło powiadomienie, ze to SPAM:crazyeye: od miesiąca mam problem z pocztą:angryy: Wszystkie wiadomości mam oznaczone jako SPAM:angryy:To chyba błąd poczty WP: - już pisałam reklamacje do nich:mad: A dla Sympuli jeszcze dużo takich szczęśliwych lat i dmuchania świeczek[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/06.gif[/IMG][IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/10.gif[/IMG] Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wielki buziak w nochala dla Solenizantki :) Quote
weszka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='zerduszko']A zdjęcia z urodzin? :)[/QUOTE] Jest kilka ale w aparacie siostry. Jak dostanę to może wstawię :) [quote name='Doginka']Dzięki za e-mail:lol: Chociaż przyszło powiadomienie, ze to SPAM:crazyeye: od miesiąca mam problem z pocztą:angryy: Wszystkie wiadomości mam oznaczone jako SPAM:angryy:To chyba błąd poczty WP: - już pisałam reklamacje do nich:mad: A dla Sympuli jeszcze dużo takich szczęśliwych lat i dmuchania świeczek[/QUOTE] Ten mail do mnie przyszedł oznaczony jako SPAM więc dlatego w temacie widzisz SPAM i dlatego twoja poczta też go tak potraktowała ;) bo już mi się nie chciało tego kasować ;) SPAM nie SPAM najważniejsze że odpowiedź jest taka jak powinna być! Sympulek dziękuje za życzenia :) [quote name='Rudzia-Bianca']Wielki buziak w nochala dla Solenizantki :)[/QUOTE] Dziękuję w imieniu Sympulki :) Quote
weszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Trzymajcie za nas kciuki bo już jutro wyruszamy w drogę i w sobotę mamy całodzienne seminarium obedience z Agnieszką Boczulą :) Zapowiada się ciekawie tylko mam nadzieję że nie odmarzną nam doopencje hihi Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 o jak super - trzymam :kciuki: a gdzie to jedziecie?? Quote
weszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 A jedziemy do jakiegoś lasu ok. 40 km od Warszawy ;) Quote
weszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Wziąć mogę ale w celach ozdobnych co najwyżej bo ja i kompas to nie jest dobre połączenie :grin: Podobnie zresztą jak ja i mapa:roflt:No jakoś trafimy - może GPS nas wspomoże choć i jemu ufać nie można :razz: BTW [B]Malawaszko[/B] firaneczka makaronowa doszła i zawisła w sypialni i ładnie się prezentuje. Totek nawet całe szczęście nie ma większej fascynacji ;) Quote
Doginka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Oooo, Weszka, trzymam kciuki za wypad pod Wawkę;-):thumbs: Quote
Od-Nowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 bawcie się dobrze :-) na pewno będzie bajecznie ! a o zdjęciach proszę pamiętać przy okazji.... :-) Quote
weszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Troszkę mamy stres bo będziemy pewnie najgłupsze ;) no ale co tam, każdy kiedyś zaczynał. Zdjęcia mam nadzieję jakieś będą jak ktoś nam zrobi ale poza tym każdy ma dostać DVD z nagraniem swoich ćwiczeń! Quote
Od-Nowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 no nie, znowu zaczyna..... będzie świetna zabawa, będzie świetna zabawa, będzie świetna zabawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) Quote
ariss Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 i jak na tym szkoleniu??? Znam kilka osób co szkoliło się u Boczuli- w tym tylko jedna opinia pozytywna, reszta to masakra! Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='weszka'] BTW [B]Malawaszko[/B] firaneczka makaronowa doszła i zawisła w sypialni i ładnie się prezentuje. Totek nawet całe szczęście nie ma większej fascynacji ;)[/QUOTE] no to super!!!! jak wrócisz to wrzuć mi linka którą wzięłaś :) Quote
ewka i haker Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 oo moja koleżanka z poznania też jedzie do Boczuli Quote
Od-Nowa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ariss, szkoda ze to napisałaś :-) na pewno świetnie się bawią dziewczyny!! a Weszkuuuuu ja sobie w tym roku zafunduję seminarium marzeń - z japończykami !! widziałam,że wpisali się Twoi sąsiedzi!! może i Ty się załapiesz?? :-) :-) :-) i na zawody od razu.... w Poznaniu to wszystko Quote
ariss Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Od-Nowa']ariss, szkoda ze to napisałaś :-) na pewno świetnie się bawią dziewczyny!! [/QUOTE] Czemu szkoda??? Bardzo jestem ciekawa co sądzi o niej Weszka. Quote
Justa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [URL="http://img12.imageshack.us/img12/6997/dsc0602g.jpg"]http://img12.imageshack.us/img12/6997/dsc0602g.jpg[/URL] Hahaha ale maluch się uczy życia z tą sforą :) Tylko pozazdrościć i cieszyć się, że ma takich mądrych rodziców :) A Wy pod Warszawą? Szkoda, że środek zimy, bo może udałoby się jakiś spacer zorganizować.. Quote
Angelika_Roser Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Piękna galeria, śliczne foteczki :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Recommended Posts