AnkaG Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Może mniej spacerków ostatnio i rozprasza nudę. U mnie Keysi to napsociła oj psociła. Pisałam już kiedys jak panienki (3 były wtedy) wyciągneły olej. Cała pełna butelka została dokładnie rozlana po mieszkaniu. Opiły sie jak bąki i zarzy...ały wszystko. Wiesz jak olej cudnie sie zmywa? Sto razy myjesz i dalej tłuste. A one do tego całe umazane. Quote
ewka i haker Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 co za mała rozrabiaka byle już nie robiła dużego strachu Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Qrcze, to ja nie mam pojęcia jak sznupy niszczyciele rozrabiają w domku:-) Quote
Od-Nowa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 mam nadzieję,że przeszukiwanie zasobów idzie dobrze >>devil<< Quote
brygidakuzniak Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Weszko, dziekuje za linka. Przez te zminy na Dogomanii nie moglam Was odnalezc, a uwielbiam czytac i ogladac co slychac u Twoich pieknych piesuk. Mam skrot do Was na pulpicie. Pozdrooo :) Quote
weszka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='AnkaG']Może mniej spacerków ostatnio i rozprasza nudę. U mnie Keysi to napsociła oj psociła. Pisałam już kiedys jak panienki (3 były wtedy) wyciągneły olej. Cała pełna butelka została dokładnie rozlana po mieszkaniu. Opiły sie jak bąki i zarzy...ały wszystko. Wiesz jak olej cudnie sie zmywa? Sto razy myjesz i dalej tłuste. A one do tego całe umazane.[/QUOTE] Spacerów tyle samo, a nawet więcej ale po prostu to trudny wiek. Jest duża, rośnie jej głowa, szczęki, ma dużo siły, wszędzie sięgnie no i robi się pstro w głowie. Trzeba to przeżyć ;) [quote name='Doginka']Qrcze, to ja nie mam pojęcia jak sznupy niszczyciele rozrabiają w domku:-)[/QUOTE] To masz szczęście. U mnie to różnie z nimi bywa. Prawie nic nie zniszczyła Bunia, Dirki prawie też nie ma nic na sumieniu, Sympa już gorzej, a o Forsie to szkoda gadać :) [quote name='Od-Nowa']mam nadzieję,że przeszukiwanie zasobów idzie dobrze >>devil<<[/QUOTE] Przeszukano, listę przesłano! [quote name='brygidakuzniak']Weszko, dziekuje za linka. Przez te zminy na Dogomanii nie moglam Was odnalezc, a uwielbiam czytac i ogladac co slychac u Twoich pieknych piesuk. Mam skrot do Was na pulpicie. Pozdrooo :)[/QUOTE] Bardzo nam miło że do nas zaglądasz :) A my pojechałyśmy dziś do weta na suczy manicure i pedicure. Szponki obcięte, tabletki na odrobaczenie wzięta, stówka nie moja... Przy okazji odbyło się ważenie: Dirki 36,5 kg, szczeniaczek Vesperka 27 kg :) Quote
eria Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 kawał szczeniaczka !!! :D a może fotki jakieś weekendowe spacerkowe ? Quote
weszka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Przeczytałam właśnie o Hektorze [*] i całkiem odechciało mi się pisać :( To wszystko jest nie tak i nie wtedy, zresztą nigdy nie da się być na to gotowym... A zdjęć i tak nie mam, jakoś nie mam melodii do focenia. Quote
Tekla64 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 witam w koncu trafilam wiesz jak jest.... zycie toczy sie dalej a ja se tu na zdjecia a tu tyz ni ma. zajrze pozniej i na pewno sie naciesze. gotowym sie nie da byc, mimo ze sie spodziweasz..... Quote
AnkaG Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dirki waży sama tyle co całe moje stado. A szczeniaczek oj jakie maleństwo nakolankowe : P Quote
weszka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Tekla - miło że wpadłaś. Tak, życie toczy się dalej, inaczej ale się toczy :( Anka - no widzisz jakie te twoje maciupizny ;) Ja dzisiaj miałam katastrofę po powrocie z pracy. Coś się dziewczyny pochorowały i Vesper ma biegunkę no i nie wytrzymała... nie muszę tłumaczyć co zastałam i że mnie smród zwalił z nóg. To nic bo cóż miała zrobić ale oby to nic poważnego. Dostała smectę i tatninal i zobaczymy jak się sprawy potoczą. Jest osowiała więc dzisiaj przerwa w ćwiczeniach bo ma dietę, a i nie chcę jej męczyć. Dirki też miała lekką biegunkę, a Sympa wymiotowała. Kurde nie wiem czy coś capnęły wczoraj w parku czy jakiś wirus czy co? Muszę poczekać. Quote
ariss Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 kurcze, wszystkie 3 to aż dziwne:roll: Trzymam za szybki powrót do zdrowia...inaczej być nie może ;) Quote
Justa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Niech Ci wracają do zdrowa dziewczyny ! Quote
weszka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Pewnie to jakieś głupstwo ale zawsze się człowiek martwi no i one też chyba czują się kiepskawo. Z waszymi kciukami na pewno szybko ozdrowieją :) Quote
Justa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Lepiej dmuchać na zimne.. Ja mam co rusz chorego psa, a i tak za każdym razem się martwię - choć za każdym razem to alergia i wiemy co jej jest, co robić i jak ulżyć. Quote
Doginka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wszystkie 3 na raz, to pewnie wstrętne wirusisko:mad: Trzymam kciuki, aby szybko przeszło;) Quote
Od-Nowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [B]ZAPRASZAM SERDECZNIE NA NOWY BAZAREK PSIOWY NA KIELCE :-) :-) :-)[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/174268-DLA-PSA-I-KOTA-i-Pani-ROGZ-karlie-KONG-RC-karmy-turkusy-zabawki-NA-KIELCE-do-3-12-09[/url] Quote
eria Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dzień dobry :) Mam nadzieję ,że dziewczyny czują się już lepiej ? Tania ten bazarek z sową to mistrzowsko zorganizwoany jest!:cool3: Quote
weszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Bazarek wymiata! Zapraszam wszystkich bo są tam cuda i cudeńka różne, a poza tym już same opisy zmuszają do zakupów :) Dziewczynki mają się już ok. Nagle przyszło, szybko poszło. Uffffffffff!!! Quote
weszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No pusto coś tu! To nic wam nie napiszę ;) Quote
weszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No doooobra. Słodka Vesper zdemolowała wczoraj parasol :D stał sobie w przedpokoju aż wczoraj nadszedł jego kres. Rączka przerobiona na trociny, materiał podarty, druty we wszystkie strony - pobojowisko. Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ależ to jest szalenie intelYgentny pies:p inny to by kapcia zjadł, nogę od stołu a ona wyraźnie ma ciągoty do myśli technicznej:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
weszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Kochana kapci to ja już jej nawet nie liczę... jak tylko nie schowam to mam po sprawie :/ Quote
Recommended Posts