Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Może mniej spacerków ostatnio i rozprasza nudę. U mnie Keysi to napsociła oj psociła. Pisałam już kiedys jak panienki (3 były wtedy) wyciągneły olej. Cała pełna butelka została dokładnie rozlana po mieszkaniu. Opiły sie jak bąki i zarzy...ały wszystko. Wiesz jak olej cudnie sie zmywa? Sto razy myjesz i dalej tłuste.
A one do tego całe umazane.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaG']Może mniej spacerków ostatnio i rozprasza nudę. U mnie Keysi to napsociła oj psociła. Pisałam już kiedys jak panienki (3 były wtedy) wyciągneły olej. Cała pełna butelka została dokładnie rozlana po mieszkaniu. Opiły sie jak bąki i zarzy...ały wszystko. Wiesz jak olej cudnie sie zmywa? Sto razy myjesz i dalej tłuste.
A one do tego całe umazane.[/QUOTE]

Spacerów tyle samo, a nawet więcej ale po prostu to trudny wiek. Jest duża, rośnie jej głowa, szczęki, ma dużo siły, wszędzie sięgnie no i robi się pstro w głowie. Trzeba to przeżyć ;)

[quote name='Doginka']Qrcze, to ja nie mam pojęcia jak sznupy niszczyciele rozrabiają w domku:-)[/QUOTE]

To masz szczęście. U mnie to różnie z nimi bywa. Prawie nic nie zniszczyła Bunia, Dirki prawie też nie ma nic na sumieniu, Sympa już gorzej, a o Forsie to szkoda gadać :)

[quote name='Od-Nowa']mam nadzieję,że przeszukiwanie zasobów idzie dobrze >>devil<<[/QUOTE]

Przeszukano, listę przesłano!

[quote name='brygidakuzniak']Weszko, dziekuje za linka. Przez te zminy na Dogomanii nie moglam Was odnalezc, a uwielbiam czytac i ogladac co slychac u Twoich pieknych piesuk. Mam skrot do Was na pulpicie. Pozdrooo :)[/QUOTE]

Bardzo nam miło że do nas zaglądasz :)

A my pojechałyśmy dziś do weta na suczy manicure i pedicure. Szponki obcięte, tabletki na odrobaczenie wzięta, stówka nie moja...
Przy okazji odbyło się ważenie: Dirki 36,5 kg, szczeniaczek Vesperka 27 kg :)

Posted

Przeczytałam właśnie o Hektorze
[*] i całkiem odechciało mi się pisać :( To wszystko jest nie tak i nie wtedy, zresztą nigdy nie da się być na to gotowym...

A zdjęć i tak nie mam, jakoś nie mam melodii do focenia.

Posted

witam
w koncu trafilam
wiesz jak jest.... zycie toczy sie dalej a ja se tu na zdjecia a tu tyz ni ma.
zajrze pozniej i na pewno sie naciesze.

gotowym sie nie da byc, mimo ze sie spodziweasz.....

Posted

Tekla - miło że wpadłaś. Tak, życie toczy się dalej, inaczej ale się toczy :(

Anka - no widzisz jakie te twoje maciupizny ;)

Ja dzisiaj miałam katastrofę po powrocie z pracy. Coś się dziewczyny pochorowały i Vesper ma biegunkę no i nie wytrzymała... nie muszę tłumaczyć co zastałam i że mnie smród zwalił z nóg. To nic bo cóż miała zrobić ale oby to nic poważnego. Dostała smectę i tatninal i zobaczymy jak się sprawy potoczą. Jest osowiała więc dzisiaj przerwa w ćwiczeniach bo ma dietę, a i nie chcę jej męczyć. Dirki też miała lekką biegunkę, a Sympa wymiotowała. Kurde nie wiem czy coś capnęły wczoraj w parku czy jakiś wirus czy co? Muszę poczekać.

Posted

Lepiej dmuchać na zimne..

Ja mam co rusz chorego psa, a i tak za każdym razem się martwię - choć za każdym razem to alergia i wiemy co jej jest, co robić i jak ulżyć.

Posted

[B]ZAPRASZAM SERDECZNIE NA NOWY BAZAREK PSIOWY NA KIELCE :-) :-) :-)[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174268-DLA-PSA-I-KOTA-i-Pani-ROGZ-karlie-KONG-RC-karmy-turkusy-zabawki-NA-KIELCE-do-3-12-09[/url]

Posted

Bazarek wymiata! Zapraszam wszystkich bo są tam cuda i cudeńka różne, a poza tym już same opisy zmuszają do zakupów :)

Dziewczynki mają się już ok. Nagle przyszło, szybko poszło. Uffffffffff!!!

Posted

No doooobra. Słodka Vesper zdemolowała wczoraj parasol :D stał sobie w przedpokoju aż wczoraj nadszedł jego kres. Rączka przerobiona na trociny, materiał podarty, druty we wszystkie strony - pobojowisko.