Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

jak to prosto brzmi - podać kotu pastę na odkłaczanie :diabloti: To igranie ze śmiercią chyba jest :evil_lol:

edit.zapomniałabym o tym banerze na stronkę,juz to zrobię
[IMG]http://i37.tinypic.com/1zd5hqc.jpg[/IMG]

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Totek ma się wybornie :) Odkłaczanie pomogło. Ostatni raz miał kłaczki jakieś pół roku temu więc wychodzi nieźle. Poprzednia kocica mamy tez miała dłuższe futro i nigdy nie miała problemów - co kot to obyczaj ;)

[B]eria[/B] dziękuję za banerek!

[B]Taniu[/B] cicho bo dziś się urlopowałam i załatwiałam rejestrację samochodu i trochę się poza tym obijałam przez cały dzień :) Niestety jutro znów codzienny kieracik.

Posted

[quote name='ariss']nio jak jest banerek to ja ide Cię wstawić do linków
:p[/QUOTE]
Ja Ją jutro wstawię:p

Mój Rapcio i bez pasty rzyga jak goopi:angryy: Właśnie po raz nie wiem już który sprzątam dywan:angryy:

Posted

Oj biedny Rapcio. Czyżby coś zjadł na mieście?

Rano wydarzyła się tragedia. Dziewczyny wpadły w rzepy :shake: Myślałam że będziemy golić na 3mm bo traciłam nadzieję na wyczesanie tego z nich. Cos okropnego :angryy: Dirki miała brodę połączoną z grzywką w jeden wielki kolczasty kłak. Vesper była cała łącznie z grzbietem, łapami i brzuchem. Do tego jeszcze milion małych zielonych nasionek, listki, gałązki - cały syf z łąki w przedpokoju. Muszę kupić grzebień o trochę szerszych zębach niż ten co mam to będzie łatwiej to wyczesywać.
No i jak ja mogę być punktualnie w pracy :evil_lol:

Posted

Ja nie zapomnę mojej rozpaczy :shake: jak łoś wpadł brodą w rzepy, coś strasznego, ale na szczęście dało się to jakoś rozplątać i wyczesać;)

Posted

A jakie to autko macie :cool3:?
Taak, wiem co czujesz, Fifka jak tylko przeleci po łące to ma całą brodę w rzepach, wyjmowanie tego jest męczące :roll:
I fotki jakieś by się przydały.

Posted

Całe szczęście jakoś sie wyczesało ale straszne to cholerstwo:mdleje: Jeszcze mam całą smycz obraną (taką linową co się jej wszystko czepia) bo Dirki wpadła tam będąc już na smyczy :mdleje: Ale za to w drodze z pracy przypomniałam sobie (bo wracałam w masakrycznych korkach 1,5 godz.!) że mam takie szersze grabki to musze je wyjąć na takie okazje.

[B]Kashdog [/B]nasze autko to Citroen Berlingo - wstawiałam gdzieś wcześniej małą fotkę :)

A teraz.... Totek szykuje się na karnawał :cool1:
[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/9320/kociak1.jpg[/IMG]

Posted

Przyszłam się przywitac :lol:. Piękne fotki, fajne filmiki ale przede wszystkim surperaśne pieprzaczki :loveu:. Jeśli pozwolisz bedę wpadac cześciej.

Posted

[quote name='eria']no toś Totka załatwiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ale nie wygląda na bardzo nieszczęśliwego :diabloti:

[quote name='kaho']Przyszłam się przywitac :lol:. Piękne fotki, fajne filmiki ale przede wszystkim surperaśne pieprzaczki :loveu:. Jeśli pozwolisz bedę wpadac cześciej.[/QUOTE]

Jak miło :lol: Oczywiście zapraszam na stałe :lol:

Posted

przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...

podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz:

Posted

[quote name='eria']Ja nie zapomnę mojej rozpaczy :shake: jak łoś wpadł brodą w rzepy, coś strasznego, ale na szczęście dało się to jakoś rozplątać i wyczesać;)[/QUOTE]
Aż tak źle?? Ja biorę rzepa i wyciągam :diabloti: tylko kilka włosów wychodzi razem z rzepem ;)

Totek :klacz:

Posted

[quote name='zerduszko']Aż tak źle?? Ja biorę rzepa i wyciągam :diabloti: tylko kilka włosów wychodzi razem z rzepem ;)

Totek :klacz:[/QUOTE]
a bo Ty nie wiesz jaka ja byłam przewrażliwiona na punkcie tej brody :cool1::loveu:

Posted

[quote name='eria']a bo Ty nie wiesz jaka ja byłam przewrażliwiona na punkcie tej brody :cool1::loveu:[/QUOTE]
Nie tylko Ty, zauważyłam jakąś manię na pkcie brody u właścicieli brodaczy... ja bym ogoliła :diabloti:

Posted

Uuu nie lubimy rzepów. Sznupy mają jakiś taki wlos że pieknie się trzymają. :angryy:

Totek(tka) w perutce super wygląda. :evil_lol:

Gratki z okazji nowego autka.

Posted

Jednego rzepa to można wyciągnąć palcami ale sto już ciężko. Zwłaszcza jak się zbiją w jeden wielki kłąd.
[B]zerduszko[/B] dopóki tego nie przeżyjesz nie zrozumiesz ;)

Tak właśnie spojrzałam i dzisiaj mijają 2 lata naszej pisaniny w galeryjce :)