Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam się w kolejny mglisty dzień. Po zmianie czasu nieco lżej się wstało ale i tak nie było to przyjemne :shake: Poza tym w nocy śniły mi się bzdury do potęgi. Otóż śniło mi się że ktoś podrzucił mi przez okno 2 koty - jeden klon Totka, a drugi prawie klon tylko w białych skarpetkach. W dodatku na początku nie zorientowałam się że jest ich więcej dopiero jak je zobaczyłam wszystkie obok siebie :evil_lol: I nawet nie chodziło o to że będe miała 3 koty ale że się ktoś wspiął na balkon, uchylił okno i je wrzucił :crazyeye: Bardzo mądre :lol:

[B]eria[/B] czy dałabyś radę ten piękny banerek zrobić w jeszcze jednej wersji z innym napisem - Ekstrawagancja FCI albo [URL="http://www.ekstrawagancja.com ???"]www.ekstrawagancja.com ???[/URL] Miałabym reklamowy do strony :razz: bo okropniaście mi się podoba :loveu:

Posted

Chyba zachowałam wersję roboczą więc nie powinno być problemu :lol:
Bardzo się cieszę,że się podoba. Miałam wenę :evil_lol: , za to jak potem chciałam zrobić też coś nowego dla siebie to już ni w ząb :evil_lol: - wena sobie poszła

Posted

[quote name='eria'] za to jak potem chciałam zrobić też coś nowego dla siebie to już ni w ząb :evil_lol: - wena sobie poszła[/QUOTE]

a po co:crazyeye:przecież ten co masz jest świetny!!!

Posted

Ano czas leci, a my wciąż pozostajemy piękne i młode ;)

Od niedzieli w nocy Totek dostarcza mi atrakcji bo co chwilę wymiotuje :shake: Wczoraj co zjadł to zwrócił, dałam mu pastę na odkłaczenie i mam nadzieję że to tylko kłaczki. Rano zjadł śniadanie i do mojego wyjścia było nadal w kocie więc może się już poprawi.

Posted

o matko trzymam kciuki!!
wymiotuje jedzeniem czy płynem??
jak jedzeniem i charczy to pewnie kłaki. pastę powtórz jeszcze raz, bo pojedyńcze odkłaczanie niewiele daje.
masz bezopet czy inną jakąś?

a kanapę sprzedajesz ze złości,że nie będzie gości? :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Od-Nowa']o matko trzymam kciuki!!
wymiotuje jedzeniem czy płynem??
jak jedzeniem i charczy to pewnie kłaki. pastę powtórz jeszcze raz, bo pojedyńcze odkłaczanie niewiele daje.
masz bezopet czy inną jakąś?
[/QUOTE]

Wymiotuje jedzeniem, a jak braknie to płynem :shake: Powtórzę pastę (mam Bezopet) jeszcze dziś ale jak będzie nadal puszczał pawie to pojadę dziś do wetki.

[quote name='Od-Nowa']a kanapę sprzedajesz ze złości,że nie będzie gości? :diabloti::diabloti::diabloti: [/QUOTE]

Ależ inwigiliacja no :crazyeye::mad: Nic się nie ukryje :cool3:
Nie będzie kanapy, nie będzie gości, będzie dużo miejsca do biegania :diabloti:

Posted

eee, nie inwigilowałam, samo mi się pokazało na n-k nie wiem jak to jest ;)

no jak płynem to koniecznie do weta bo w to bardzo długo i się kot odwodni!!
kroplóweczkę ma zapewnioną jak nic :evil_lol: na pewno bardzo się ucieszy z tego powodu :diabloti:

Posted

[quote name='eria']czyli że autko też sprzedajesz żeby biegać :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Autko zostało sprzedane i jest już inne :diabloti: Biegać nie lubię :eviltong:

[quote name='Od-Nowa']
no jak płynem to koniecznie do weta bo w to bardzo długo i się kot odwodni!!
kroplóweczkę ma zapewnioną jak nic :evil_lol: na pewno bardzo się ucieszy z tego powodu :diabloti:[/QUOTE]

Nie strasz :nerwy::smhair2: Zwraca głównie jedzenie, parę razy był płyn i jakieś resztki karmy. Zresztą te parę razy to wynika z tego, że suki nie dają mu się za przeproszeniem wyrzygać raz a porządnie tylko nad nim stoją bardzo zaciekawione co on też robi i go stresują. Więc puszcza pawika w jednym miejscu, a później się przenosi w inne i one za nim i tym sposobem pół mieszkania mam w kocich rzygowinach :roll:

Posted

Akurat nie moja w tym zasługa ;) Mój szwagier ma smykałkę do interesów ;)

Teraz mamy taką ciężaróweczkę gdzie jest duuużo miejsca :)
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/564/zdjcie145f.jpg[/IMG]

Posted

Ja to bym takiego sama dla siebie załatwiła :diabloti: i nie chodzi tylko bynajmniej o smykałkę do interesów ;) Oczywiscie jak każdy przedstawiciel swojej płci ma swoje jazdy ale ogólnie to fajne chłopisko ;)

Posted

[url]http://img132.imageshack.us/img132/4736/dsc0119kl.jpg[/url]
Co za mina :evil_lol:
[url]http://img199.imageshack.us/img199/4525/dsc0083pk.jpg[/url]
Psu się spać chce, a ta mu jeszcze zdjęcia robi :mad::diabloti:

Posted

[quote name='Kashdog']
[URL]http://img199.imageshack.us/img199/4525/dsc0083pk.jpg[/URL]
Psu się spać chce, a ta mu jeszcze zdjęcia robi :mad::diabloti:[/QUOTE]

Wcale się nie chciało spać - pies ziorał na mnie zaciekawiony :diabloti:

[quote name='Od-Nowa']pieprzna ciężaróweczka :lol:
gratulacje!!!![/QUOTE]

:p:p:p

Posted

niestety trzeba. w zależności od rodzaju sierści skłonność do zbijania kulek kłakowych w kocie jest różna.
zapchanie kłakami może doprowadzić nawet do śmierci!
dlatego co jakiś czas trzeba odkłaczać albo trawkę posiać żeby sobie kot obgryzał i jest ok ;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']niestety trzeba. w zależności od rodzaju sierści skłonność do zbijania kulek kłakowych w kocie jest różna.
zapchanie kłakami może doprowadzić nawet do śmierci!
dlatego co jakiś czas trzeba odkłaczać albo trawkę posiać żeby sobie kot obgryzał i jest ok ;)[/QUOTE]

miałam kota 13 lat, rasy egzotycznej(czyli futra troszke miał) nigdy w życiu mu nic nie dawałam na kłaczorki
:crazyeye: