weszka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Witam się w kolejny mglisty dzień. Po zmianie czasu nieco lżej się wstało ale i tak nie było to przyjemne :shake: Poza tym w nocy śniły mi się bzdury do potęgi. Otóż śniło mi się że ktoś podrzucił mi przez okno 2 koty - jeden klon Totka, a drugi prawie klon tylko w białych skarpetkach. W dodatku na początku nie zorientowałam się że jest ich więcej dopiero jak je zobaczyłam wszystkie obok siebie :evil_lol: I nawet nie chodziło o to że będe miała 3 koty ale że się ktoś wspiął na balkon, uchylił okno i je wrzucił :crazyeye: Bardzo mądre :lol: [B]eria[/B] czy dałabyś radę ten piękny banerek zrobić w jeszcze jednej wersji z innym napisem - Ekstrawagancja FCI albo [URL="http://www.ekstrawagancja.com ???"]www.ekstrawagancja.com ???[/URL] Miałabym reklamowy do strony :razz: bo okropniaście mi się podoba :loveu: Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 piękny naprawdę piękny komplecik :klacz: Quote
eria Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Chyba zachowałam wersję roboczą więc nie powinno być problemu :lol: Bardzo się cieszę,że się podoba. Miałam wenę :evil_lol: , za to jak potem chciałam zrobić też coś nowego dla siebie to już ni w ząb :evil_lol: - wena sobie poszła Quote
ariss Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='eria'] za to jak potem chciałam zrobić też coś nowego dla siebie to już ni w ząb :evil_lol: - wena sobie poszła[/QUOTE] a po co:crazyeye:przecież ten co masz jest świetny!!! Quote
AnkaG Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Fajny nowy banerek. :lol: Obejrzałam małą Vespusie - ale ten czas leci. Quote
madziamn Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No tak niunia juz nie taka mała ale śliczna i myzianko dla niej z okazji 7 miesięcy. Dla reszty stadka również. Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ano czas leci, a my wciąż pozostajemy piękne i młode ;) Od niedzieli w nocy Totek dostarcza mi atrakcji bo co chwilę wymiotuje :shake: Wczoraj co zjadł to zwrócił, dałam mu pastę na odkłaczenie i mam nadzieję że to tylko kłaczki. Rano zjadł śniadanie i do mojego wyjścia było nadal w kocie więc może się już poprawi. Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 o matko trzymam kciuki!! wymiotuje jedzeniem czy płynem?? jak jedzeniem i charczy to pewnie kłaki. pastę powtórz jeszcze raz, bo pojedyńcze odkłaczanie niewiele daje. masz bezopet czy inną jakąś? a kanapę sprzedajesz ze złości,że nie będzie gości? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Od-Nowa']o matko trzymam kciuki!! wymiotuje jedzeniem czy płynem?? jak jedzeniem i charczy to pewnie kłaki. pastę powtórz jeszcze raz, bo pojedyńcze odkłaczanie niewiele daje. masz bezopet czy inną jakąś? [/QUOTE] Wymiotuje jedzeniem, a jak braknie to płynem :shake: Powtórzę pastę (mam Bezopet) jeszcze dziś ale jak będzie nadal puszczał pawie to pojadę dziś do wetki. [quote name='Od-Nowa']a kanapę sprzedajesz ze złości,że nie będzie gości? :diabloti::diabloti::diabloti: [/QUOTE] Ależ inwigiliacja no :crazyeye::mad: Nic się nie ukryje :cool3: Nie będzie kanapy, nie będzie gości, będzie dużo miejsca do biegania :diabloti: Quote
eria Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 czyli że autko też sprzedajesz żeby biegać :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 eee, nie inwigilowałam, samo mi się pokazało na n-k nie wiem jak to jest ;) no jak płynem to koniecznie do weta bo w to bardzo długo i się kot odwodni!! kroplóweczkę ma zapewnioną jak nic :evil_lol: na pewno bardzo się ucieszy z tego powodu :diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='eria']czyli że autko też sprzedajesz żeby biegać :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Autko zostało sprzedane i jest już inne :diabloti: Biegać nie lubię :eviltong: [quote name='Od-Nowa'] no jak płynem to koniecznie do weta bo w to bardzo długo i się kot odwodni!! kroplóweczkę ma zapewnioną jak nic :evil_lol: na pewno bardzo się ucieszy z tego powodu :diabloti:[/QUOTE] Nie strasz :nerwy::smhair2: Zwraca głównie jedzenie, parę razy był płyn i jakieś resztki karmy. Zresztą te parę razy to wynika z tego, że suki nie dają mu się za przeproszeniem wyrzygać raz a porządnie tylko nad nim stoją bardzo zaciekawione co on też robi i go stresują. Więc puszcza pawika w jednym miejscu, a później się przenosi w inne i one za nim i tym sposobem pół mieszkania mam w kocich rzygowinach :roll: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 tak szybko sprzedałaś auto?? :crazyeye: zajmij się dealerką bo CI to idzie pierwszorzędnie w takim razie :diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Akurat nie moja w tym zasługa ;) Mój szwagier ma smykałkę do interesów ;) Teraz mamy taką ciężaróweczkę gdzie jest duuużo miejsca :) [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/564/zdjcie145f.jpg[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ech zapomniałam... Szwagier! muszę mojej siostrze takiego załatwić :diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ja to bym takiego sama dla siebie załatwiła :diabloti: i nie chodzi tylko bynajmniej o smykałkę do interesów ;) Oczywiscie jak każdy przedstawiciel swojej płci ma swoje jazdy ale ogólnie to fajne chłopisko ;) Quote
Kashdog Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [url]http://img132.imageshack.us/img132/4736/dsc0119kl.jpg[/url] Co za mina :evil_lol: [url]http://img199.imageshack.us/img199/4525/dsc0083pk.jpg[/url] Psu się spać chce, a ta mu jeszcze zdjęcia robi :mad::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 pieprzna ciężaróweczka :lol: gratulacje!!!! Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Kashdog'] [URL]http://img199.imageshack.us/img199/4525/dsc0083pk.jpg[/URL] Psu się spać chce, a ta mu jeszcze zdjęcia robi :mad::diabloti:[/QUOTE] Wcale się nie chciało spać - pies ziorał na mnie zaciekawiony :diabloti: [quote name='Od-Nowa']pieprzna ciężaróweczka :lol: gratulacje!!!![/QUOTE] :p:p:p Quote
Doginka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No i jak kot?:razz: Nie miałam pojęcia, że kotom podaje się jakieś pasty na odkłaczanie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 niestety trzeba. w zależności od rodzaju sierści skłonność do zbijania kulek kłakowych w kocie jest różna. zapchanie kłakami może doprowadzić nawet do śmierci! dlatego co jakiś czas trzeba odkłaczać albo trawkę posiać żeby sobie kot obgryzał i jest ok ;) Quote
ariss Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Od-Nowa']niestety trzeba. w zależności od rodzaju sierści skłonność do zbijania kulek kłakowych w kocie jest różna. zapchanie kłakami może doprowadzić nawet do śmierci! dlatego co jakiś czas trzeba odkłaczać albo trawkę posiać żeby sobie kot obgryzał i jest ok ;)[/QUOTE] miałam kota 13 lat, rasy egzotycznej(czyli futra troszke miał) nigdy w życiu mu nic nie dawałam na kłaczorki :crazyeye: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ja mam 2 ogony kocie w domu. Jeden - zero problemów z kłakami, drugi co tydzień się dusi. więc to zależy od kota Quote
Recommended Posts