eria Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 to mi się podoba najbardziej gdzie obie na smyczkach :loveu::loveu: Quote
weszka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 eria napisał(a):to mi się podoba najbardziej gdzie obie na smyczkach :loveu::loveu: Mnie też i strzeliłam sobie z niego nowy avek :) Moje stadko ma nową fascynację - kurze łapki :razz: Kupiłam dla Vesper żeby ugotować i jej zrobić kolagenową galaretkę bo zdrowa. Łapki obrzydliwe miałam wywalić ale dałam na próbę do skosztowania i wszyscy oszaleli :crazyeye: tzn. Dirki, Vesper i Totek. Chcą się zabić tak wtryniają :p i najchętniej by wrąbali wszystko na jedno posiedzenie ale dostają po trochę w ramach przekąski. Quote
weszka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 malawaszka napisał(a):surowe????? BARF-a jeszcze nie ćwiczymy ;) Nóżki są gotowane do schrupania, a galaretkę z nich wygotowaną mam w słoiczku i dodaję Vesper do jedzenia. Quote
malawaszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 i nie capią tak jak te rapki z zoologicznego? :lol: Quote
AnkaG Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja surowe łapki od dawna daję. Dostają na ogrodzie. Ohydnie wyglądają. :evil_lol: Quote
ariss Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 malawaszka napisał(a):i nie capią tak jak te rapki z zoologicznego? :lol: podczas gotowania capią obrzydliwie:diabloti: Quote
Doginka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Czy mowa o kurzych łapkach?:razz: Ja sama uwielbiam je obgryzać z mięska:diabloti: A foteczki swietne:loveu: Quote
ariss Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Doginka napisał(a):Czy mowa o kurzych łapkach?:razz: Ja sama uwielbiam je obgryzać z mięska:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:zaczynasz mnie szokować:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ariss napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:zaczynasz mnie szokować:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tym, ze uwielbiam kurze łapki?:razz:pychotka, szczególnie jak są dobrze ugotowane. Pyszna pomidorówka jest na kurzych łapkach:p Quote
ariss Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Doginka napisał(a):Tym, ze uwielbiam kurze łapki?:razz:pychotka, szczególnie jak są dobrze ugotowane. Pyszna pomidorówka jest na kurzych łapkach:p i do tego niedługo wyprowadzasz się do domku na kurzej łapce:roflt::roflt::roflt:;):diabloti: Quote
Doginka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ariss napisał(a):i do tego niedługo wyprowadzasz się do domku na kurzej łapce:roflt::roflt::roflt:;):diabloti: Od piątku do niedzieli mam pierwszych gości w tej chatynce;) Quote
tangerine74 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/6314/dsc0186afa.jpg świetne rodzinne zdjęcie :loveu: BARF jest świetnym pomysłem :p Z tego co opowiadali różni znajomi piechy się na nim najzdrowiej howają :p Quote
eria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Doginka napisał(a):Czy mowa o kurzych łapkach?:razz: Ja sama uwielbiam je obgryzać z mięska:diabloti: ariss napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:zaczynasz mnie szokować:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doginka je raki i żabie udka więc dlaczego nie miałaby jeść kurzych łapek??? :shake::evil_lol: Quote
weszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Doginko :crazyeye::mdleje: Niedobrze mi bleeeeeee :scared: Quote
weszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kolejna porcyjka zdjęć :) nasze łąki w tym roku wyglądają jak dżungla! Nigdy nie były tak zarosnięte, część ścieżek jest nie do przejścia, trawy, pokrzywy i inne badyle są większe od człowieka! Vesper! Do mnie! No i lecę! o dziwo Dirki też ;) na ścieżce leżała marchewka no i były przepychanki czyja będzie. Najpierw porwała ją Dirki i zwiała ale że jest psem o wielkim sercu to odstąpiła Vesper i stała nad nią z gapowatą miną. I pańcia poszła i podzieliła na pół :) Quote
LeCoyotte Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://img399.imageshack.us/img399/7441/dsc02473.jpg portret rodzinny?;) eria napisał(a):Doginka je raki i żabie udka więc dlaczego nie miałaby jeść kurzych łapek??? :shake::evil_lol: a żwacze też?:evil_lol: weszka napisał(a): ratuj! zabrała! http://img297.imageshack.us/img297/2268/dsc02321m.jpg takie to duże, a jakie nieporadne:lol: Quote
ariss Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 te trawy to pewnie przez te deszcze:mad:w Zakopcu też były nie pokoszone:shake:Gasska kocha biegać w takich wysokich trawach, Twoje łobuzice pewnie też;)Tlko nam takie krzaczory nie pasuja:evil_lol: a to zdjęcie wyszło świetne http://img229.imageshack.us/img229/3051/dsc02161m.jpg Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Doginka napisał(a):Czy mowa o kurzych łapkach?:razz: Ja sama uwielbiam je obgryzać z mięska:diabloti: to tam jest jakieś mięsko? :mdleje: fuuuuuuuuuuuuuuu :lol::lol::lol: cudne te panny Twoje :loveu: Quote
weszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ariss tak sądzę że to przez pogodę - jest ciepło, dużo wody to krzaczory rosną na potęgę. Dirki rzecz jasna kocha takie trawska, a Vesper za nią śmiga i znika kompletnie - słychać je jak ryją w trawskach ale ich nie widać :lol: Tyle że jak wyjdą to rozpacz :-o - mokre szczury, za chwilę przelecą się po zaoranym polu no i możecie sobie wyobrazić ile jest czyszczenia w domu. Błoto na łapach, a do tego wszystkiego Dirki łapie wszelkie możliwe nasionka. Masakra. I co obeschnie to leje znowu. No ale zawsze mogłoby być gorzej i lać cały czas :razz: to już nie jojczę. A od jutra będzie u nas Sympula :loveu: Quote
Doginka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 weszka napisał(a):Doginko :crazyeye::mdleje: Niedobrze mi bleeeeeee :scared: Eeee tam, przesadzasz:evil_lol: malawaszka napisał(a):to tam jest jakieś mięsko? :mdleje: fuuuuuuuuuuuuuuu :lol::lol::lol: Ja jem tylko czyste ugotowane i obrane z tej żółtej skórki łapki, kupione w sklepie. Jest na poduszeczkach takie dfelikatne mięsko i taki kleik - pychotka;):diabloti: Zupka pomidorowa na takich łapkach jest naprawdę rewelacyjna:loveu: Jem jeszcze kurze żołądki i serduszka - też pychotka sosik jest z nich:p Śliczne foteczki - aż widać na nich radość:loveu::crazyeye::loveu: Quote
eria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 w kurzych serduszkach Doginkę zdecydowanie popieram - mniam !!! Ale już żołądka bym nie przełknęła;) Quote
Recommended Posts