Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']hehe i tak masz luzik :lol: kocice mojej siostry potrafią się normalnie puścić w pogoń za psami i atakować :stupid: a u mnie nieustannie psio-kocie gonitwy, a dziś znów kot nalał Lunie na legowisko :mad:[/quote]
Nie, no to już jest hit stulecia-kot goni psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Diuna B.']Nie, no to już jest hit stulecia-kot goni psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

mnie już nic nie zdziwi - te dwie kocice to takie kozaki, że z podwórka na wsi przegoniły wielkiego ONkowatego psa :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']mnie już nic nie zdziwi - te dwie kocice to takie kozaki, że z podwórka na wsi przegoniły wielkiego ONkowatego psa :lol:[/quote]
To może już nie koty,tylko jakieś zmutowane tygrysy miniaturowe:evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Gordoniasty i Rapciuta lubią kotki i nie ganiają ich, obawiam się tylko, że nasz rottek może kotka zchrupać:angryy::mad::diabloti:[/quote]

Jaki rottek :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Byliśmy wszyscy u weta. Koci przystojniak poza świerzbem w uchu :diabloti: jest zdrów. Dostał Stronghold. Waży całe 2,1 kg ale i tak przytył bo jak został wzięty 2 tyg. temu z ulicy to ważył podobno 1,5 kg. Wetka powiedziała że widać że ma braki w rozwoju i musi nadgonić ale przy mnie szybko dojdzie do siebie :cool3:
No a Dirki bidusia miała przytkany gruczoł okołoodbytowy i zrobił się wokół tego stan zapalny. Gruczoł wyciśnięty - bolało :shake: o smrodzie nie wspomnę :evil_lol: Dostała zastrzyk p/bólowy i p/zapalny - jutro znów jedziemy i powtórka.
No i teraz albo te problemy z kupaniem są wynikiem tego właśnie stanu zapalnego albo ten stan zapalny jest wynikiem tego że gdzieś coś w niej siedzi i daje taki odczyn zapalny :roll: Jeśli to tylko gruczoł to jutro powinna być poprawa, a jak nie to czeka nas RTG z kontrastem. Oby wszystko jutro już było ok z kupaniem :roll:

Posted

:hand:

Gratuluje kociambra :loveu::loveu:
Przystojniak :cool3:

[url]http://img291.imageshack.us/img291/4104/dsc0302kr7.jpg[/url] :evil_lol:

Dirkiiiii :shake: Trzymam kciuki!

Posted

i jak Dirki????

Weszko zapraszam na kolejny smutny sznupkowy watek :-( powiedz - średniaczka czy olbrzymka?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejna-sznaucerka-umrze-bez-naszej-pomocy-pabianice-127049/#post11422291[/url]

Posted

Uffff wczoraj kamień spadł mi z serca. Rano wyszła prawie normalna kupa! Czyli jednak zatkany gruczoł i stan zapalny dał takie problemy. Po 2 wizytach na zastrzykach p/bólowym i p/zapalnych udało się opanować sytuację i teraz Dirul jest na doustnym antybiotyku. Całe szczęście że to tylko to bo już z wetami mieliśmy dusze na ramieniu.

Posted

Tego nie wiemy. Może jej wcale nie zeżarła tylko pogryzła, może jakoś z niej wyszła. Nie wiem w każdym razie póki co wygląda że jest ok. Brzuch miękki, nie ma kolek, bolesności, ma normalny apetyt i humor. Więc chyba to jednak zbieg okoliczności.

Posted

Ale Dirki narobiła nam starachu:evil_lol: - pewnie potrzebowała więcej zainteresowania jej osobą(może za dużo czasu poświęcasz teraz kotu:evil_lol:)

A tak na poważnie, to cieszę się, że z Dirki już wszystko OK;):multi: