Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[url]http://img257.imageshack.us/img257/8932/dsc2526dh0.jpg[/url]

tiaaaaaaaaa....Sympulka jest idealnym przykładem równowagi psychicznej u sznaucerów:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli o mnie chodzi Bliss to grzeb sobie do woli hihi Miło powspominać stare dobre dzieje uchwycone na foto :razz:

[B]eria :loveu: dziękuję za nowy image :loveu: [/B]Tylko teraz popatrzyłam że ona ma 100 wys. i zaraz mnie jakiś mod pogoni że mam za duży podpis ;) Jakbyś była tak dobrą kobietą i zrobiła na 80 wys. żebym mogła miec jeszcze pod spodem linki.

Posted

witamy powyjazdowo ;)
TZ doniósł,że w okolicy na spacerach pojawił się pieprzak olbrzymek :razz: wyśledzą kto to taki :cool3:

u nas w bramie też mieszkał przepiękny pieprzak ale zmarł w zeszłym roku .

Posted

Oooo to koniecznie musicie wyszpiegować co to za jeden! Albo może sama do tego dojdę... tyle że wstyd mi ale zapomniałam gdzie Ty mieszkasz teraz :oops::roll:

Posted

No tak przecież że Wrocek, skleroza gigant ;)
Koniecznie jak wyśledzisz wypytaj o wszystko, że o focie juz nie wspomnę - nie możesz się teraz bez aparatu poruszać ;)

A wiecie co dzisiaj zrobiła moja kochana sunieczka??? Co mogła zrobić skoro jutro wystawa??? No oczywiście że się łajza wytarzała w gównie :angryy::mad: Ale może to na szczęście :cool3:

Posted

cholerka zapomniałam o Twoich linkach pod spodem :shake:
jest 87 :roll: już bardziej nie mogę uciąć
[IMG]http://i36.tinypic.com/30lje5u.jpg[/IMG]

Posted

po raz kolejny zapewniła sobie "nietykalność" :diabloti:
ależ z niej diablica :evil_lol:

no taaa, z aparacikiem na poranny spacer! na porannym wspieram się o drzewa co by nie upaść i zasnąć :lol:

Posted

Dziękuję [B]eria :loveu:[/B]
Ano diablica ale nietykalność niestety była tylko chwilowa a potem wjazd do wanny. Najgorsze jest to że wytarzała się dosłownie na środku trawnika w parku :mad: Co za ludzie - bo to ludzkie było :angryy:

Posted

Gordon jak mi się kiedyś przed Krakowem wytarzał na 2 godz. przed wyjazdem to rasę wziął:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - goowno ludzkie na szczęście :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']A Ty nie jedziesz?:crazyeye:[/quote]

nie:shake:ja dalej z upartością maniaka celuje w międzynarodówki;)

stawka w Kielcach sznaucera średniego czarnego = 0:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']nie:shake:ja dalej z upartością maniaka celuje w międzynarodówki;)

stawka w Kielcach sznaucera średniego czarnego = 0:evil_lol:[/quote]
Ja jadę głównie z Rapciem, Gordon tak na dostawkę po złoto(sam w klasie):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Ja jadę głównie z Rapciem, Gordon tak na dostawkę po złoto(sam w klasie):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

za Was też trzymam kciukasy:kciuki::kciuki:będzie:thumbs:

Dajcie znać szybciutko!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Zakochałam się w Dirki:loveu::loveu::loveu:
Później wstawię foty, co prawda nie z ringu, ale i tak są fajne(chyba:razz:)
I znowu się spotkałyśmy:multi::multi::multi: - daj szybciutko znać, co wzięłyście;)