madziamn Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ale śliczny ozorek i właścicielka piękna. Biedna Miziulka ale zycze jej aby choc troszkę się poprawiło i udało się uratowac kociubkę. Quote
ariss Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 za koteczka trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!! a Dirkulec jak zawsze ślicznie:loveu:ach ta mordka:loveu: Quote
weszka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Od-Nowa']świeża krakowska szyneczka :evil_lol: [/quote] Nieee wędliny w moim domu! Niemożliwe :crazyeye: [quote name='Doginka']Pisałam wieczorkiem posta, a on gdzieś się podział:angryy:[/quote] To napisz nowego :cool1: [quote name='madziamn']Ale śliczny ozorek i właścicielka piękna. Biedna Miziulka ale zycze jej aby choc troszkę się poprawiło i udało się uratowac kociubkę.[/quote] [quote name='ariss']za koteczka trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!! a Dirkulec jak zawsze ślicznie:loveu:ach ta mordka:loveu:[/quote] Wczoraj Mizia była na pierwszej serii kroplówek. Jutro kolejna. Zobaczymy czy się zbierze. Oby! Dirul dziękuje za komplementy :loveu: Quote
weszka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ostatnio chodzimy na wieczorne spacery do psiego parku, który niedawno powstał blisko mnie. Park to zbyt górnolotne określenie - powiedzmy duży skwer ale ogrodzony, oświetlony, z alejkami, ławkami, koszami no i są tam tylko zakręceni ludzie z psami :p Prawdziwy psi raj. Dirki po godzinie szaleństw ze stadami psów różnorakich pada jak nieżywa :) Na nadchodzącą porę to wybawienie bo jak wracam z pracy jest już ciemno i w pola ciężko pójść. Więc po pracy tylko szybki spacer na siku, a na biegi podjeżdżamy do parku i jest fajnie :cool1: Quote
ariss Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 zobacz co odkopałam:loveu: [url]http://images44.fotosik.pl/27/377815b53494354d.jpg[/url] Quote
malawaszka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ale fantastycznie z tym parkiem macie!!!! trzymam kciuki za kicię!!! Quote
eria Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nooo ja wczoraj wracalam z pracy o 16.30 i kombinowałam gdzie by tu po ciemku z psami iść :roll: no i poszłam z nimi do parku (niestety nie psiego) bo tam przynajmniej oświetlone alejki i w świetle latarni piłeczkę porzucać można:lol: Quote
weszka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='ariss']zobacz co odkopałam:loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][/URL][/quote] Ale śmieszne. Jaka radocha na twarzy :cool3: Oj tak park to będzie nasze wybawienie teraz. Ja najwcześniej jestem w domu ok. 16.30 i właściwie jest już ciemno więc łażenie po łąkach odpada. A rano nie jestem w stanie iść na dłuższy spacer. A tak to sobie można spokojnie wieczorkiem iść na bezpieczny i fajny spacer :p Tak w ogóle to ten park to zasługa naszej dogomaniaczki AgaG :loveu: która wyprosiła i załatwiła wszystko w radzie dzielnicy czy gdzieś tam. Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a jaki duzy jest ten park? jestem pod wrażeniem,że miasto udostępniło miejsce na coś takiego. W mniejszych miastach nie ma problemu widziałam nie raz na obrzeżach itd. Ale w Krakowie to zdaje się zakrawać na cud :lol: gratulacje !! Quote
ariss Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 no właśnie dlatego wstawiłam,bo widać jak obie cieszycie się z wygranej:evil_lol::loveu: Quote
puzzle Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jak ma ladnie przygotowana szate na tej fotce wyzej:loveu:. Moja jest teraz cala w plamki:evil_lol:. Trzymam kciuki za niedziele! Mam nadzieje, ze jakies foto bedzie po wystawie. Quote
weszka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Od-Nowa']a jaki duzy jest ten park? jestem pod wrażeniem,że miasto udostępniło miejsce na coś takiego. W mniejszych miastach nie ma problemu widziałam nie raz na obrzeżach itd. Ale w Krakowie to zdaje się zakrawać na cud :lol: gratulacje !![/quote] To taki raczej duży skwer, nie wiem ile może mieć m2 ale swobodnie psy się mogą wyszaleć i rozpędzić. Jest też trochę górki no i duuża psia piaskownica w której sa najlepsze zabawy :cool1: [quote name='ariss']no właśnie dlatego wstawiłam,bo widać jak obie cieszycie się z wygranej:evil_lol::loveu:[/quote] Sprawiłaś mi wielką frajdę :p [quote name='puzzle']Jak ma ladnie przygotowana szate na tej fotce wyzej:loveu:. Moja jest teraz cala w plamki:evil_lol:. Trzymam kciuki za niedziele! Mam nadzieje, ze jakies foto bedzie po wystawie.[/quote] Teraz ma lepszą szatę niż na tej focie :razz: choć do ideału jeszcze trochę - walczymy z dziwnie innym włosem na udach :roll: 3maj kciukasy bo się przydadzą. A fotki pewnie że będą - tzn. ja sama sobie nie zrobię ale mam nadzieję że ciotka [B]ariss[/B] i [B]Doginka[/B] mnie obfocą :cool3: Ja już chcę do domu!!! Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Jak J nie będzie swoim zwyczajem wiał do domu to na 100% Cię obfocę;) Quote
weszka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Witamy z Poznania :) Dirki doskonała, II lok, srebro, res. CACIB :) Wygrała INAUGURACJA z Tartaku - ta sama co na klubówce. Poza tym były jeszcze 2 inne suki i pies. Jesteśmy zadowolone bo Dirul ma bardzo ładny opis, pokazał się ładnie i była fajna zabawa - a o to przeciez chodzi. Teraz wróciłam z finałów. obejrzałam frisbee, BOG i BIS :) BIS dla lhasa apso, II ON, III basset. Uprzedzając pytanie - fot jak na lekarstwo i bardzo marne. Quote
AMIGA Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Super, super - wielkie gratulacje. No proszę, Dirul Ci dorośleje i nie robi Ci już niespodzianek na wystawach. Wielkie wielkie mizianka dla sreberka Quote
weszka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='AMIGA']Super, super - wielkie gratulacje. No proszę, Dirul Ci dorośleje i nie robi Ci już niespodzianek na wystawach. Wielkie wielkie mizianka dla sreberka[/QUOTE] Dziękujemy bardzo! Tak, z Dirula jeszcze będą ludzie ;) Sam klimat wystawy to nie jest to za czym przepada ale jak na szyję wchodzi ringówka i idziemy do ringu to wstępuje w nia duch walki i jest zabawa w wystawę. Nad tym pracowałam i wygląda że się udało. W nagrodę srebrny sucz dostał psie smakołyki z... krewetek oraz nowy łańcuszek na wystawy - posrebrzaną żmijkę (!) + cieniutka skórkową smyczkę. Będzie elegantka że hoho! Quote
AMIGA Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Mam nadzieję, że zobaczymy jak elegantka wygląda ze żmijką (mnie się żmijka kojarzy brzydko z hydraulikiem, bo własnie niedawno musiałam wzywać takiego żmijkarza) Quote
Doginka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Olga, miło było osobiście Ciebie poznać:multi::p Dirulec przeurocza - wylizała mi twarz i pachniało jej ładnie z pysia:evil_lol::loveu: Niestety jak zwykle J szybko się zwinął i musieliśmy wracać:placz::angryy:, ale mam Dirki na 2 fotkach przedwystawowych;) Teraz nie mam siły, ale rano wrzucę:p Jestem zła, że nie mogłam zostać na Waszej konkurencji, no i z Gassirową Ewą też się nie spotkałam:shake::-( I ogromniaste Dziękowanie za podtrzymywanie mnie na duchu;):loveu: - mocno zaciskałaś kciuki i Gordonek wywalczył złoto i CWC:multi: Quote
Matusz Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [COLOR=Navy][B]no i nie było jak się spotkać Weszko, ja dzisiaj byłem niezbyt długo bo byłem troszkę ograniczony i nie zdążyłem wszędzie zajść...:shake: no nic, może przy okazji następnej wystawy się uda ;) [/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 I wielkie gratki dla srebrnej medalistki:multi::loveu::multi: Quote
puzzle Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Gratulacje:multi:! Prosze o jakies foteczki:cool3:. Quote
brygidakuzniak Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 - Gratuluję, gratuluję, gratuluję MEDALU :multi::multi::multi: - Gdzie jest i od kiedy działa wybieg dla psów w Twojej okolicy? Wybrałabym się może kiedyś, bo Bona poznała na "naszym" wybiegu chyba już wszystkie pieski i nie są dla niej atrakcją - hehe Quote
strasznika Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Hej Olga, wielkie gratulacje! Oby było więcej takich sukcesów! Może kiedyś na Crufts zawitacie? Quote
malawaszka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='weszka'] Teraz wróciłam z finałów. obejrzałam frisbee, BOG i BIS :) BIS dla lhasa apso, II ON, III basset. Uprzedzając pytanie - fot jak na lekarstwo i bardzo marne.[/quote] II na BIS był ON? to chyba nieczęsto się zdarza czy nie mam racji? :lol: GRATKI dla Dirulca :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts