Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']świeża krakowska szyneczka :evil_lol:
[/quote]

Nieee wędliny w moim domu! Niemożliwe :crazyeye:

[quote name='Doginka']Pisałam wieczorkiem posta, a on gdzieś się podział:angryy:[/quote]

To napisz nowego :cool1:

[quote name='madziamn']Ale śliczny ozorek i właścicielka piękna.
Biedna Miziulka ale zycze jej aby choc troszkę się poprawiło i udało się uratowac kociubkę.[/quote]

[quote name='ariss']za koteczka trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!

a Dirkulec jak zawsze ślicznie:loveu:ach ta mordka:loveu:[/quote]

Wczoraj Mizia była na pierwszej serii kroplówek. Jutro kolejna. Zobaczymy czy się zbierze. Oby!

Dirul dziękuje za komplementy :loveu:

Posted

Ostatnio chodzimy na wieczorne spacery do psiego parku, który niedawno powstał blisko mnie. Park to zbyt górnolotne określenie - powiedzmy duży skwer ale ogrodzony, oświetlony, z alejkami, ławkami, koszami no i są tam tylko zakręceni ludzie z psami :p Prawdziwy psi raj. Dirki po godzinie szaleństw ze stadami psów różnorakich pada jak nieżywa :) Na nadchodzącą porę to wybawienie bo jak wracam z pracy jest już ciemno i w pola ciężko pójść. Więc po pracy tylko szybki spacer na siku, a na biegi podjeżdżamy do parku i jest fajnie :cool1:

Posted

nooo ja wczoraj wracalam z pracy o 16.30 i kombinowałam gdzie by tu po ciemku z psami iść :roll: no i poszłam z nimi do parku (niestety nie psiego) bo tam przynajmniej oświetlone alejki i w świetle latarni piłeczkę porzucać można:lol:

Posted

[quote name='ariss']zobacz co odkopałam:loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL][/quote]

Ale śmieszne. Jaka radocha na twarzy :cool3:

Oj tak park to będzie nasze wybawienie teraz. Ja najwcześniej jestem w domu ok. 16.30 i właściwie jest już ciemno więc łażenie po łąkach odpada. A rano nie jestem w stanie iść na dłuższy spacer. A tak to sobie można spokojnie wieczorkiem iść na bezpieczny i fajny spacer :p
Tak w ogóle to ten park to zasługa naszej dogomaniaczki AgaG :loveu: która wyprosiła i załatwiła wszystko w radzie dzielnicy czy gdzieś tam.

Posted

a jaki duzy jest ten park?
jestem pod wrażeniem,że miasto udostępniło miejsce na coś takiego.
W mniejszych miastach nie ma problemu widziałam nie raz na obrzeżach itd. Ale w Krakowie to zdaje się zakrawać na cud :lol:
gratulacje !!

Posted

Jak ma ladnie przygotowana szate na tej fotce wyzej:loveu:. Moja jest teraz cala w plamki:evil_lol:.

Trzymam kciuki za niedziele! Mam nadzieje, ze jakies foto bedzie po wystawie.

Posted

[quote name='Od-Nowa']a jaki duzy jest ten park?
jestem pod wrażeniem,że miasto udostępniło miejsce na coś takiego.
W mniejszych miastach nie ma problemu widziałam nie raz na obrzeżach itd. Ale w Krakowie to zdaje się zakrawać na cud :lol:
gratulacje !![/quote]

To taki raczej duży skwer, nie wiem ile może mieć m2 ale swobodnie psy się mogą wyszaleć i rozpędzić. Jest też trochę górki no i duuża psia piaskownica w której sa najlepsze zabawy :cool1:

[quote name='ariss']no właśnie dlatego wstawiłam,bo widać jak obie cieszycie się z wygranej:evil_lol::loveu:[/quote]

Sprawiłaś mi wielką frajdę :p

[quote name='puzzle']Jak ma ladnie przygotowana szate na tej fotce wyzej:loveu:. Moja jest teraz cala w plamki:evil_lol:.
Trzymam kciuki za niedziele! Mam nadzieje, ze jakies foto bedzie po wystawie.[/quote]

Teraz ma lepszą szatę niż na tej focie :razz: choć do ideału jeszcze trochę - walczymy z dziwnie innym włosem na udach :roll:
3maj kciukasy bo się przydadzą. A fotki pewnie że będą - tzn. ja sama sobie nie zrobię ale mam nadzieję że ciotka [B]ariss[/B] i [B]Doginka[/B] mnie obfocą :cool3:

Ja już chcę do domu!!!

Posted

Witamy z Poznania :) Dirki doskonała, II lok, srebro, res. CACIB :) Wygrała INAUGURACJA z Tartaku - ta sama co na klubówce. Poza tym były jeszcze 2 inne suki i pies. Jesteśmy zadowolone bo Dirul ma bardzo ładny opis, pokazał się ładnie i była fajna zabawa - a o to przeciez chodzi.
Teraz wróciłam z finałów. obejrzałam frisbee, BOG i BIS :) BIS dla lhasa apso, II ON, III basset. Uprzedzając pytanie - fot jak na lekarstwo i bardzo marne.

Posted

[quote name='AMIGA']Super, super - wielkie gratulacje.
No proszę, Dirul Ci dorośleje i nie robi Ci już niespodzianek na wystawach.
Wielkie wielkie mizianka dla sreberka[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo!
Tak, z Dirula jeszcze będą ludzie ;) Sam klimat wystawy to nie jest to za czym przepada ale jak na szyję wchodzi ringówka i idziemy do ringu to wstępuje w nia duch walki i jest zabawa w wystawę. Nad tym pracowałam i wygląda że się udało. W nagrodę srebrny sucz dostał psie smakołyki z... krewetek oraz nowy łańcuszek na wystawy - posrebrzaną żmijkę (!) + cieniutka skórkową smyczkę. Będzie elegantka że hoho!

Posted

Mam nadzieję, że zobaczymy jak elegantka wygląda ze żmijką (mnie się żmijka kojarzy brzydko z hydraulikiem, bo własnie niedawno musiałam wzywać takiego żmijkarza)

Posted

Olga, miło było osobiście Ciebie poznać:multi::p
Dirulec przeurocza - wylizała mi twarz i pachniało jej ładnie z pysia:evil_lol::loveu:
Niestety jak zwykle J szybko się zwinął i musieliśmy wracać:placz::angryy:, ale mam Dirki na 2 fotkach przedwystawowych;)
Teraz nie mam siły, ale rano wrzucę:p
Jestem zła, że nie mogłam zostać na Waszej konkurencji, no i z Gassirową Ewą też się nie spotkałam:shake::-(

I ogromniaste Dziękowanie za podtrzymywanie mnie na duchu;):loveu: - mocno zaciskałaś kciuki i Gordonek wywalczył złoto i CWC:multi:

Posted

[COLOR=Navy][B]no i nie było jak się spotkać Weszko, ja dzisiaj byłem niezbyt długo bo byłem troszkę ograniczony i nie zdążyłem wszędzie zajść...:shake: no nic, może przy okazji następnej wystawy się uda ;)
[/B][/COLOR]

Posted

- Gratuluję, gratuluję, gratuluję MEDALU :multi::multi::multi:
- Gdzie jest i od kiedy działa wybieg dla psów w Twojej okolicy? Wybrałabym się może kiedyś, bo Bona poznała na "naszym" wybiegu chyba już wszystkie pieski i nie są dla niej atrakcją - hehe

Posted

[quote name='weszka']
Teraz wróciłam z finałów. obejrzałam frisbee, BOG i BIS :) BIS dla lhasa apso, II ON, III basset. Uprzedzając pytanie - fot jak na lekarstwo i bardzo marne.[/quote]

II na BIS był ON? to chyba nieczęsto się zdarza czy nie mam racji? :lol:

GRATKI dla Dirulca :loveu::loveu::loveu: