Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heeeej jamnikowcu :)
I zima też!!! Ja jestem zimowa dziewczynka i bardzo lubię zimę :) Każda pora roku ma swój urok. Ja Wam powiem że nawet lubię takie jesienne szarugi czasem - są takie dziwne, tajemnicze... ;) deszcz, snujące się mgły. Wiatru tylko nie lubię.

Posted

[QUOTE]Ja Wam powiem że nawet lubię takie jesienne szarugi czasem - są takie dziwne, tajemnicze... ;-) deszcz, snujące się mgły. Wiatru tylko nie lubię.[/QUOTE]
też lubię...patrzeć na to wszysytko z ciepłego domku przez zamknięte okno :diabloti::cool3:

Posted

[quote name='weszka']Najważniejsze że już jesteś :p No wiesz do Twoich fot to ja jestem mały pikuś ale staram się :oops: A suki owszem brzydkie nie są :diabloti:[/QUOTE]

Jestem jestem ! :loveu:
Pfff.. jaki tam mały pikuś, toć moje to taka amatorka, że szok :eviltong:

Posted

wiosne lubie bo wszystko pięknie rozkwita i budzi się do życia i to w błyskawicznym tępie,lato chyba lubie najmniej:roll:jesień zachwyca gamą kolorów:loveu:a zime kocham ale tylko w górach,pięknie ośnieżone budynki,drzewa,ulice i góry no i Gasska szalejąca w zaspach:loveu:,bo w mieście wszystko utrudnia,a jak zaczyna być troche cieplej to wszystko płynie:angryy:

Posted

Jakbym miała wybierać to chyba też lato najmniej lubię - chyba że takie polskie z temp. dla białych ludzi czyli ok. 25 st. a nie afrykańskie upały.
A zima jest piękna chociaż rzeczywiście nie w mieście. Ale tu gdzie mieszkam choć miasto to na uboczu i jest pięknie :)
Ale póki co już marzę o postawieniu bosej stopy na piasku..... już niedługo....

Posted

[quote name='weszka']A gdzie jedziecie w góry???? Bo ja szukam fajnego miejsca![/quote]

już 3 raz pisze tą widomość:angryy:

Planujemy do zakopca bo tam mieszka starszy Gasskowy braciszek i oni nam zawsze jakieś świetne spacerowe miejsca pokazują:multi:
Tam gdzie mieszkamy jest mało ludzi,za domem łąki do psich szaleńst a na krupówki idzie się 10 minut:razz:
ale gdzie wylądujemy to dopiero na 100 w grudniu będę wiedziala

Posted

[quote name='malawaszka']Weszko a jednak jedziesz!!!! SUPER!!!!! wybycz się i za mnie bo ja nadal nie mam na wyjazd perspektyw i mieć nie będę :lol: ale cóż - jakoś to przetrwamy :roll:[/quote]

Tak udało się :multi: wprawdzie tylko kilka dni ale dobre i to :multi: Pozdrowię od Was morze :)

[quote name='gassira']już 3 raz pisze tą widomość:angryy:

Planujemy do zakopca bo tam mieszka starszy Gasskowy braciszek i oni nam zawsze jakieś świetne spacerowe miejsca pokazują:multi:
Tam gdzie mieszkamy jest mało ludzi,za domem łąki do psich szaleńst a na krupówki idzie się 10 minut:razz:
ale gdzie wylądujemy to dopiero na 100 w grudniu będę wiedziala[/quote]

Coś dogo znów zaczyna przymulać :mad:
Oj do Zakopca to ja w Sylwestra się nie pcham. Wolę jakieś mniej oszalałe miejsce :cool3:

Posted

[B]madziamn [/B]pytała o ślimaki więc akurat dzisiaj było sprzątanie i załapały się na foty :)

moje ślimacze stadko w kąpieli
[IMG]http://img82.imageshack.us/img82/8209/dsc2833ip8.jpg[/IMG]
[IMG]http://img54.imageshack.us/img54/382/dsc2834ie1.jpg[/IMG]

mały jest wygodnicki ;-)
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/9278/dsc2836si0.jpg[/IMG]

pamiętacie dziurawego? Proszę jak ładnie zarósł :smile:
[IMG]http://img53.imageshack.us/img53/2922/dsc2831ue9.jpg[/IMG]
[IMG]http://img53.imageshack.us/img53/8750/dsc2828vv5.jpg[/IMG]

Posted

Heloł "popieprzone" dziewczynki :evil_lol: :loveu:

ach co za wspaniale wiesci o BaBuni - wiecej takich!!!!!!!!!!!!

no i super ze smigasz nad morze, wyszalejcie sie tam i porobcie caaaaaaala mase slicznych fotek :loveu:

Posted

Heeeeej :) Popieprzone to my jesteśmy i bez ".." :D

Tak baBunia wróciła do stanu przed cała aferą czyli jak na 14-latkę całkiem w porzo :)

Do wyjazdu już odliczam! Jeszcze tylko jutro i śmigamy!

Posted

[quote name='weszka']Heeeeej :) Popieprzone to my jesteśmy i bez ".." :D[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='weszka']Tak baBunia wróciła do stanu przed cała aferą czyli jak na 14-latkę całkiem w porzo :)

Do wyjazdu już odliczam! Jeszcze tylko jutro i śmigamy![/quote]
to cudnie i oby jak najdluzej byla w tak dobrej formie!!!!!!!!!!!

ja tez bym gdzies smignela :loveu:

Posted

Bunia chyba zrozumiała że jak się nie zbierze to ja nie będę mogła nigdzie pojechać, a tak bardzo chciałam ;) No to się zmobilizowało suczysko :loveu:

[quote name='Ka-Vanga']
ja tez bym gdzies smignela :loveu:[/quote]

to śmigaj :razz:

A ja póki co śmigam na spacerek i kupić olej do samochodu bo coś się mało zrobiło i przed wyjazdem muszę zrobić dolewkę.

Posted

[quote name='weszka']Bunia chyba zrozumiała że jak się nie zbierze to ja nie będę mogła nigdzie pojechać, a tak bardzo chciałam ;) No to się zmobilizowało suczysko :loveu:[/quote]

kochana :loveu:

hehe podobnie jak moj Bangitos z cieczka, wyczula chyba ze jak dostanie za wczenie cieczki to bede miala ogromny problem jak pojechac do Danii na krycie, wiec cierpliwie zaczekala z cieczka :cool3:

[quote name='weszka']to śmigaj :razz:[/quote]

na razie zostaje z cala banda sama, bo rodzice leca na Krete i sobie bedziemy imprezowac ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']kochana :loveu:

na razie zostaje z cala banda sama, bo rodzice leca na Krete i sobie bedziemy imprezowac ;) :evil_lol:[/quote]

To ja się wpraszam:razz:

Posted

no cosik imprezowo się zrobiło:knajpa::cunao::drinka:
Weszko przesliczne zdjęcia ślimoni ale to chyba najlepsze [url]http://img145.imageshack.us/img145/9278/dsc2836si0.jpg[/url]
ale sobie niezły transport znalazł:evil_lol: