Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Nie lubisz morza! To ciekawe ale każdy ma swojego zajoba :diabloti: ja wolę morze od gór może dlatego że mam do nich bliżej i mniejsza atrakcja ;)

A teraz lecimy z fotkami!

dla tych co lubią i nie lubią :)

zapatrzona w dal

szczurzy ryjek :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaG napisał(a):
A opałałaś się czy tylko spacerowałaś?

Odpowiedź poniżej :razz:

Opalenizna też jest :multi: ale tu jeszcze nie widać bo to pierwsze chwile na plaży :cool1: więc jestem blada jak truposzek :evil_lol:

Posted

Hihi jakoś opalających fot nie posiadam ;) ale możesz sobie wyobrazić że po kąpieli jest leżenie na piaseczku i opalanko :) Zresztą kąpiel to za dużo powiedziane. Szybkie wejście, parę ruchów łapkami i wyskok na brzeg do słonka! Choć i tak jak na Bałtyk nie było źle :)

Posted

Fotki superoooooooooooo, ale napisz jeszcze <opowieść> o tym co zrobiła Dirki jak po raz pierwszy zobaczyła morze (chyba, że to nie było pierwszy raz?), bała się czy w ogóle nie? czy piła słoną wodę i czy był z tym jakiś problem, czy pływała chętnie czy tylko brodziła? itp itd

Posted

eria napisał(a):
nie mogę się napatrzeć na te foty:loveu:
zwłaszcza ta wąchająca:evil_lol: z dwoma seterkami jest fajna:razz::loveu:

Cieszem się bardzo że sie podobają :p

bina66 napisał(a):
fotki są piękne, ja jestem antytalent, podziwiam bardzoooooo

Musisz ćwiczyć :cool3:

Matusz napisał(a):
no to fajnie, że opalanie się udało :)

a gdzie byliście konkretnie?;)

Tak udało się! Wizytowałyśmy Pobierowo.

brygidakuzniak napisał(a):
Fotki superoooooooooooo, ale napisz jeszcze <opowieść> o tym co zrobiła Dirki jak po raz pierwszy zobaczyła morze (chyba, że to nie było pierwszy raz?), bała się czy w ogóle nie? czy piła słoną wodę i czy był z tym jakiś problem, czy pływała chętnie czy tylko brodziła? itp itd

Widziała pierwszy raz ale nie zrobiło większego wrażenia. Troszkę była zadziwiona ale od razu wlazła zachwycona i się taplała. Raczej brodziła, biegała, skakała, przepłynęła parę razy jak jej daleko wrzuciłam patyk i było głebiej i raz do mojej koleżanki która stała tak w wodzie po pas. Musiałabym z nią iść na głębszą wodę ale akurat jak ja się kąpałam to było dużo ludzi i nie chciałam żeby wchodziła i ona też nie chciała wtedy bo to przecież dziki pies jest i tłumów nie lubi :cool3:

Posted

A tu proszę doszliśmy do strony nr 300 :multi:

Jeszcze będzie opowieść o kanapkach dla Dirulca. Otóż idąc na wieczorną smażoną rybę na papierowej tacce zawsze coś z rybki zostało. Więc brałam bułkę, pakowałam to co zostało z rybki i zanosiłam Dirulcowi :p Baaardzo smakowało :loveu: i ze smakiem zajadała taką przystawkę, a później własną kolację.

eria tak pomyślałam że może warto by było strzelić wspominkowy morski banerek :razz:?? Może avek też? Co Ty na to?

edit: a to na dobranoc :)

Posted

weszka napisał(a):
zwłaszcza moja rozwiana szopa

przeczytałam zamiast szopa to stopa i szukam gdzie i jak to rozwiana stopa :shake::evil_lol:

świetne fotki :loveu::loveu::loveu: zazdroszczę, że możesz z Dirki tak sobie pojechać - z moimi wieśniakami to byłaby męczarnia :shake:

Posted

eria tak pomyślałam że może warto by było strzelić wspominkowy morski banerek :razz:?? Może avek też? Co Ty na to?

doba jest za krótka:placz: ale z TAKICH fot to ja banerek z przyjemnością zrobię ;) ,jak znajdę chwilkę, tylko baBuni fotkę jakąś mi musisz podesłać ;)

Ja nad morze z Foxi mogłabym jak najbardziej, była już ze mną nad morzem:loveu::loveu: Ona jest bezproblemowa, ale z Kreonem byłby już kłopot, bo jego nie dałoby sie zostawić samego w obcym miejscu :roll: :shake:żeby np iść coś zjeść,zwiedzić itp.

Posted

malawaszka napisał(a):
przeczytałam zamiast szopa to stopa i szukam gdzie i jak to rozwiana stopa :shake::evil_lol:

Siedzę i ryczę ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
eria napisał(a):
...bo jego nie dałoby sie zostawić samego w obcym miejscu :roll: :shake:żeby np iść coś zjeść,zwiedzić itp.

Ja ze swoimi wchodziłam do każdego baru i do każdej restauracji;)

Posted

CUDDDDDDDNY wyjazd!!!!!!!!! Ale super, ze tak wspaniale odpoczelyscie- nalezalo sie Wam!!!!!!!! :multi:

Fotki 1 klasa :cool3: - no i ten zachodzik :loveu: - ja chce WIECEJ zdjec :eviltong:

Posted

Witam
czy można się dołączyć do tego forum?
Bardzo podobają mi się Twoje sunie a jak czytam o chorobie Buni to mam wrażenie, że piszesz o mojej suni która niestety opuściła mnie w zeszłym roku ale z tej smutnej sytuacji zrodziło się nowe lepsze życie dla innego sznaucera (choć nie kobitki)...

Posted

eria napisał(a):
ale z Kreonem byłby już kłopot, bo jego nie dałoby sie zostawić samego w obcym miejscu :roll: :shake:żeby np iść coś zjeść,zwiedzić itp.

ja i w górach i nad morzem nigy Gasski samej nie zostawiłam w pokoju:shake:i tylko raz nam powiedzieli,żeby usiąść na dworzu a nie w środku,a tak to w każdej knajpce,czy restauracji mała dostawała miske z wodą:multi:
i tylko jeden nie miły komentarz usłyszałam od innego gościa lokalu.."niedługo to świnie zaczną przyprowadzać"na co usłyszała,że przynajmniej spotka się z rodziną.

Ephra Vexator napisał(a):
Witam
Bardzo podobają mi się Twoje sunie a jak czytam o chorobie Buni to mam wrażenie, że piszesz o mojej suni która niestety opuściła mnie w zeszłym roku ale z tej smutnej sytuacji zrodziło się nowe lepsze życie dla innego sznaucera (choć nie kobitki)...

witamy nowego gościa:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Piękne foteczki, śliczny kostium:crazyeye::loveu:, ale ten zachód pobił wszystko:loveu::loveu::loveu:

Dziękuję za kompelmenta :razz: gorzej z tym kimś kto ma ten kostium hehe :diabloti: A zachodów dopiero będzie duuużo - to tylko przystawka była!

malawaszka napisał(a):
zazdroszczę, że możesz z Dirki tak sobie pojechać - z moimi wieśniakami to byłaby męczarnia :shake:

Całe szczęście bo miałabym wielki problem żeby się gdziekolwiek ruszyć.

eria napisał(a):
doba jest za krótka:placz: ale z TAKICH fot to ja banerek z przyjemnością zrobię ;) ,jak znajdę chwilkę, tylko baBuni fotkę jakąś mi musisz podesłać ;)

Super :multi: coś podeślę!
Ka-Vanga napisał(a):
CUDDDDDDDNY wyjazd!!!!!!!!! Ale super, ze tak wspaniale odpoczelyscie- nalezalo sie Wam!!!!!!!! :multi:

Fotki 1 klasa :cool3: - no i ten zachodzik :loveu: - ja chce WIECEJ zdjec :eviltong:

Tak było wspaniale ale niestety bardzo krótko i od poniedziałku znów praca bleeee :mad:

Ephra Vexator napisał(a):
Witam

Witam dobrą duszyczkę od Bajera :loveu: Oczywiście zapraszam na stałe!

gassira napisał(a):
ja i w górach i nad morzem nigy Gasski samej nie zostawiłam w pokoju:shake:i tylko raz nam powiedzieli,żeby usiąść na dworzu a nie w środku,a tak to w każdej knajpce,czy restauracji mała dostawała miske z wodą:multi:
i tylko jeden nie miły komentarz usłyszałam od innego gościa lokalu.."niedługo to świnie zaczną przyprowadzać"na co usłyszała,że przynajmniej spotka się z rodziną.

Ja też w większość miejsc zabieram Dirulca i nie ma kłopotów. Tyle że Dirki jest dzikus i nie wszędzie przez to da się z nią pójść. Ale wtedy bez problemu zostaje sama albo czeka w samochodzie oczywiście jak pogoda na to pozwala.