ariss Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 takich ludzi to ja bym eutanazji poddała,a nie te biedne psiaki:angryy::angryy::angryy: Quote
weszka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 I jeszcze ma czelność taka "pańcia" powiedzieć że jej zależy żeby sunia dobrze trafiła. Tiaaaa z pewnością :angryy: wspaniałe serce dla przyjaciela :angryy::( Na poprawę nastroju trochę romantycznych zdjęć :) Quote
ariss Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ale zajebioszczy baner:crazyeye::loveu: Quote
madziamn Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ale sliczny banerek i avki też:loveu: Quote
bina66 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 o jak pięknie i romantycznie szkoda biednych piesków, czego one są winne?? Quote
Ka-Vanga Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Łooohoho jak tu slicznie :multi: :loveu: :loveu: :loveu:!!!!!!! Eria sie spisala - komplecik super!!!!!! Quote
anetta Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 http://img382.imageshack.us/img382/8364/dsc3103hy9.jpg achhhh :mdleje: :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 eria baaaardzo dziękuję za śliczny komplecik :loveu: zaraz będę wymieniać! Witam wszystkich w nowym tygodniu i niestety po pierwszym dniu pracy. Ale myślałam że powrót będzie brutalniejszy, a nie było tak źle. Quote
weszka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 A na dobry początek tygodnia tym razem górskie foteczki. W weekend byłam w Zakopcu i troszkę się przespacerowałam :) Było wspaniale, ciepło, piękne widoki i doborowe towarzystwo - czegóż chcieć więcej! No może tylko Dirulca - dziewczynki zostały pod czułą opieką reszty rodzinki. góry i piwko :) Quote
ariss Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 czy Tobie nie za dobrze ostatnio:mad::evil_lol::diabloti:szkoda,że nie było z Tobą Dirki,Gasska pokochała góry tak jak ja i Dirkulcowi na bank też by się tak podobało:loveu: Quote
weszka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Normalnie za dobrze - 4 dni nad morzem i 1 dzień w górach - jestem rozbestwiona :diabloti: hihi Pewnie by się podobało ale wyjazd był krótki, pogoda mało psia spacerowa bo upalnie, a poza tym z chodzeniem w góry z psami to nie bardzo bo park i nie chcą wpuszczać. Ale jesienią pojedziemy już razem :cool1: Quote
ariss Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 weszka napisał(a):Normalnie za dobrze - 4 dni nad morzem i 1 dzień w górach - jestem rozbestwiona :diabloti: hihi Pewnie by się podobało ale wyjazd był krótki, pogoda mało psia spacerowa bo upalnie, a poza tym z chodzeniem w góry z psami to nie bardzo bo park i nie chcą wpuszczać. Ale jesienią pojedziemy już razem :cool1: 5 dni laby,ale rozpusta:evil_lol: jak ja byłam w zakopcu to oprowadzali nas znajomi i pokazali fajne trasy przy samej granic parku,gdzie psiaki mogą biegać a jest praktycznie tak samo urokliwie:loveu: Quote
weszka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Jak się ma lokalnych przewodników to co innego :) A jak się jest głupim ceprem to inna bajka ;) Quote
bina66 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 widzę, że całkiem dobrze Ci się powodzi :) Quote
AnkaG Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hmm piwka nie lubię a co do gór to sama nie wiem ....:evil_lol: Ale foteczki ładne. :lol: Quote
weszka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 łapeczek napisał(a):czesc .... ;];];] Cześć :) AnkaG napisał(a):Hmm piwka nie lubię a co do gór to sama nie wiem ....:evil_lol: Ale foteczki ładne. :lol: Ja góry lubię choć chodzić nie lubię bo nie mam kondycji i jakoś mnie nie bawi taki uryp :evil_lol:. Ciągną mnie moi przyjaciele, którzy lubią i od czasu do czasu chodzę z nimi w ramach pokuty :evil_lol: i dla wspaniałych widoków. Przy okazji to wspaniale jednak działa na restart mózgu - człowiek zapomina o wszelkich problemach i skupia się na tym jak go wszystko boli :diabloti: Piwo też nie jest moim ulubionym napojem ale w górach podchodzi lepiej :razz: Wracacając do moich suczek to myślałam że będę golić Dirki na łyso. Z łąk wróciła tak oblepiona tymi cholernymi zielonymi ziarenkami że nie mogłam jej wyczesać :mad: Poza tym poszła prościutko do wanny bo wytaplała się po grzbiet w zamulonej wodzie :angryy: Dwa razy tyle czasu co spacer zajęła mi kąpiel, czesanie i choćby pobieżne posprzątanie :cool3: Quote
AnkaG Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kto ma pszczółki ten ma miód, kto ma pieski ten ma ... :evil_lol: Lepsze ziarenka niż goowienko na grzbiecie :cool3: :evil_lol: Jak kiedyś będziesz jeszcze gdzieś blisko Szczecina nad morzem to daj znać - może uda się nam spotkać. Quote
eria Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 tak ! skąd ja znam te nasionka :shake::shake::evil_lol: Quote
weszka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 AnkaG napisał(a):Kto ma pszczółki ten ma miód, kto ma pieski ten ma ... :evil_lol: Lepsze ziarenka niż goowienko na grzbiecie :cool3: :evil_lol: Jak kiedyś będziesz jeszcze gdzieś blisko Szczecina nad morzem to daj znać - może uda się nam spotkać. Z dwojga złego lepsze nasionka :razz: Właśnie mijając Szczecin w drodze do Pobierowa o Tobie myślałam. Ale nie było czasu na wszystko. Następnym razem może się uda :cool1: eria napisał(a):tak ! skąd ja znam te nasionka :shake::shake::evil_lol: Masakra :mad: Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 cześć Weszko, widzę że urlop chociaż krótki to udany ;) a psy są po to, żeby się brudzić :evil_lol: Quote
Recommended Posts