*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Boszszszszszszszsze, sami ekonomiści :mdleje: Ja skończyłam liceum ekonomiczne :p Quote
Avaloth Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Ja w sumie całkiem przypadkiem tu trafiłam (co widać, ekonomię zdałam dopiero teraz, w II terminie :D). Ale nie żałuję, szczególnie ze względu na atmosferę, ludzi i podejście wykładowców (przynajmniej większości) ;) Ja mam ten komfort, że mimo, że mieszkam poza miastem, na uczelnie samochodem mam 15 min, a że przyjaciółka z mojej wsi często jeździ wtedy co ja, to mam transport, zresztą mpk też nie jest najgorzej. Chcecie moją Żabcie? Jak nie chcecie, to macie problemik :evil_lol: Kilu lilu, moja miłość :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Avaloth']No pięknie, to witamy ekonomistkę :D ja też UEK, tylko kierunek inny (informatyka stosowana). Może się będziemy mijać gdzieś między budynkami:razz: żebym jeszcze wiedziała jak teraz wyglądasz :diabloti: [/QUOTE] No coś Ty! Na tym UEK'u same fajne osoby :diabloti: A Ty teraz który rok zaczynasz? :razz: Ja też nie wiem jak Ty wyglądasz, więc będziemy się mijać w takiej nieświadomości.. straszne! Ale Ty jesteś chyba wolo w schronisku w Krk, nie? Ja też zamierzam zacząć tam wolontariat, bo w rzeszowskim już nie będę miała jak bywać, więc może tam się spotkamy :cool3: Quote
Avaloth Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Śliczne ma uchole :loveu:[/QUOTE] Cały jestem piękny, a najpiękniejsze mam oczka i uśmiech :loveu: [quote name='Moniek193']No coś Ty! Na tym UEK'u same fajne osoby :diabloti: A Ty teraz który rok zaczynasz? :razz: Ja też nie wiem jak Ty wyglądasz, więc będziemy się mijać w takiej nieświadomości.. straszne! Ale Ty jesteś chyba wolo w schronisku w Krk, nie? Ja też zamierzam zacząć tam wolontariat, bo w rzeszowskim już nie będę miała jak bywać, więc może tam się spotkamy :cool3:[/QUOTE] No ba :evil_lol: 2 rok Ooo to super ;) tylko nie wiem jak teraz z przyjmowaniem nowych wolontariuszy, musisz się dowiedzieć w KTOZie na Floriańskiej, ale gdyby nadal nabór był wstrzymany (bo przez wakacje był) możemy Cię kilka razy przemycić na lewo, zanim się doczekasz oficjalnego przyjęcia :eviltong: Także w razie czego pisz. Quote
Avaloth Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Sama w to nie wierzę, ale mam Chesterowe zdjęcia, a przy okazji uważam ze 1 w nocy, w dniu rozpoczęcia roku akademickiego to idealna pora żeby je tu wrzucić :evil_lol: jestem kotem, łaże po drzewach :evil_lol: na koniec, moje ulubione Quote
Tepes Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 haha zamiast spać to se na dogo siedzisz:evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-RhxpZVDdOgI/UGjNIPOFLVI/AAAAAAAAXjo/tITUXh7SoJk/s720/IMG_7950.JPG Krówcik:loveu: Quote
Sweet Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ja uważam że pora idealna :loveu: I fajny Chesterowy :D Quote
Bewarka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ale to szybko leci, dopiero co się chwaliłaś gdzie się dostałaś... :-o Jaki Krówek :loveu: a na zdjęcia aż miło paczeć! Quote
kalyna Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-5LbqBLKfzro/UGjNGk1j8AI/AAAAAAAAXjg/MAyCdCznYpg/s720/IMG_7947.JPG ale on jest piękny :loveu: :loveu: taa rok akademicki się zaczął :roll: Quote
xyzxyz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-RhxpZVDdOgI/UGjNIPOFLVI/AAAAAAAAXjo/tITUXh7SoJk/s720/IMG_7950.JPG cudowne!! :loveu: Quote
Avaloth Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Dziękujemy wszystkim :) Jakby ktoś nie miał okien ani fejsbuka to mówię: śnieg spadł :diabloti: A ja nie zrobiłam pieskowi ani jednego jesiennego zdjęcia :shake: Jedyny, który załapał się na focie w liściach to moja schroniskowa ukochana Żabcia Kiler, źle ze mną. z tej okazji Chestrow: Mam jeszcze kilka zdjęć bez uszu, z uszami też, ale nie mam czasu wrzucać, bo programuję od wczoraj w javie :loveu: i właśnie z 10min temu doszłam do wniosku, że wczoraj przez 2 h szukałam błędu którego nie było, tylko źle odpalałam program :loveu: ah ta informatyka Quote
Tepes Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Boncz też nie ma żadnych zdjęć w liściach no cóż:evil_lol: Krówcik:loveu: Quote
Culineo Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 wspaniały kierunek :D a poprawiać cycki w PS cię tam uczą ? :lol: czy same bezużyteczne rzeczy ? :evil_lol: słodka ta twoja kzia mizia :loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Tepes']Boncz też nie ma żadnych zdjęć w liściach no cóż:evil_lol: Krówcik:loveu: żal mi nas :shake: [quote name='Culineo']wspaniały kierunek :D a poprawiać cycki w PS cię tam uczą ? :lol: czy same bezużyteczne rzeczy ? :evil_lol: słodka ta twoja kzia mizia :loveu::loveu: hahahaha, kurde, nie uczą, same bezsensowne rzeczy :roll: muszę się chyba wybrać do dziekana o zmianę przedmiotów na kierunku :diabloti: Quote
Culineo Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 nie no ja bym poszła do tego dziekana , co oni sobie myślą to jakaś parodia wgl jest w dupach im sie poprzewracało :shake: Quote
Avaloth Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Culineo']nie no ja bym poszła do tego dziekana , co oni sobie myślą to jakaś parodia wgl jest w dupach im sie poprzewracało :shake: A pójdę, będę się bić z nimi :D W sumie i tak robię milion rzeczy zamiast się uczyć, więc jeszcze kilka: pajac :P [CENTER] Quote
Culineo Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-TDOJd1MQjGU/UI2K2AU9lEI/AAAAAAAAYbQ/bfUmTnTdbvI/s800/IMG_8582.JPG kochhhhham :loveu: uwiebiam takie zdjęcia ! stałką 50-tką ? tak sobie mysle, że Sharkowi bym takie zrobiła, ale STOP mój pies nie ma oczu :> Quote
*Magda* Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-JTfmOiF7VMM/UI2KvTod8uI/AAAAAAAAYao/UD7FUXGSERc/s720/IMG_8537.JPG piękne :loveu: Quote
Avaloth Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Culineo']https://lh3.googleusercontent.com/-TDOJd1MQjGU/UI2K2AU9lEI/AAAAAAAAYbQ/bfUmTnTdbvI/s800/IMG_8582.JPG kochhhhham :loveu: uwiebiam takie zdjęcia ! stałką 50-tką ? tak sobie mysle, że Sharkowi bym takie zrobiła, ale STOP mój pies nie ma oczu :> ta jest, wszystkie 50tką ;) w sumie jeśli jakoś bardzo nie potrzebuję zbliżenia to korzystam tylko ze stałki, jednak światło i bokeh ma nieporównywalnie lepsze niż kit i mój tele (szczególnie kit, bokeh w tele jest jeszcze nie najgorszy) [quote name='magdabroy']https://lh4.googleusercontent.com/-JTfmOiF7VMM/UI2KvTod8uI/AAAAAAAAYao/UD7FUXGSERc/s720/IMG_8537.JPG piękne :loveu: dzięki! Quote
kalyna Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Super zdjęcia robisz :loveu: a Chester normalnie wymiata :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts