C&B Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 W łapciastych problemach się jednoczymy niestety, i trzymamy kciuki, żeby wszystko u Krówka dobrze było ;) Quote
polciuaa Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 a ja Cię odwiedzam i przy okazji reklamuje zlot dogo. :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225298-III-%C5%9Al%C4%85ski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w-Zapraszamy%21 Niezapomniane wakacje z psem tylko u nas. :diabloti: cena niska więc nie marudzić tylko wpadać na wątek i zapisywać się. :D Quote
Tepes Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='dogomanka_']a ja Cię odwiedzam i przy okazji reklamuje zlot dogo. :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225298-III-Śląski-Zlot-Dogomaniaków-Zapraszamy! Niezapomniane wakacje z psem tylko u nas. :diabloti: cena niska więc nie marudzić tylko wpadać na wątek i zapisywać się. :D Pola jestżes okrutno i bana dostaniesz za powielanie Ty samy wiadomosci wszędzie:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jakie piękne te psiaki :loveu: Czika rzeczywiście cudna :loveu: Ile ona ma lat? Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Tepes']Pola jestżes okrutno i bana dostaniesz za powielanie Ty samy wiadomosci wszędzie:diabloti: Główny konfident dogo chwilowo zaniknął wiec raczej jest bezpieczna :evilbat: Jak wygląda wolontariat w Krakowie? Masz przydzielone określone psiaki i nic więcej? Czy samemu się decyduje? Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Tepes']Pola jestżes okrutno i bana dostaniesz za powielanie Ty samy wiadomosci wszędzie:diabloti: to nie jest ta sama wiadomość, każda wygląda inaczej. :diabloti: Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a):to nie jest ta sama wiadomość, każda wygląda inaczej. :diabloti: Przecinek potrafi zmienić wszystko :evilbat: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Luzia napisał(a):Przecinek potrafi zmienić wszystko :evilbat: ej, nie tylko przecinek, ja tu się staram, piękne reklamy wyskrobuje, a tu mi mówią, że jedną wszędzie wklejam. :( ide się pociąć. :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a):ej, nie tylko przecinek, ja tu się staram, piękne reklamy wyskrobuje, a tu mi mówią, że jedną wszędzie wklejam. :( ide się pociąć. :evil_lol: Czym się będziesz ciąć? :cool3: Tak z ciekawości pytam :grins: Quote
Avaloth Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Tak jakby dzisiaj też mi zdjęcia nie wyszły... :diabloti: no to nie ciekawie z tymi łapami, a raczej stawami.. :-( faktycznie prześwietlenie może dać diagnozę... albo od razu zaczniecie coś podawać na stawy. Np. arthroflex czy inne... będzie dobrze :smile: a fotki cudne :loveu: tylko szkoda tych psiaków, że w schronie siedzą :-( a na zdjęcia Chestera i tak czekam :diabloti::diabloti: No niestety nie, ale mam nadzieje że najgorzej nie będzie. Damy radę ;) A no szkoda, szkoda wszystkich razem i każdego z osobna. Tyle że niewiele można z tym zrobic niestety.. [quote name='magdabroy']Jakie piękne te psiaki :loveu: Czika rzeczywiście cudna :loveu: Ile ona ma lat? Czika jest najkochańsza, taka do rany przyłóż :loveu: koło 8 [quote name='C&B']W łapciastych problemach się jednoczymy niestety, i trzymamy kciuki, żeby wszystko u Krówka dobrze było ;) Prada ma problemy? eh te nasze francuskie pieski :roll: [quote name='Luzia']Główny konfident dogo chwilowo zaniknął wiec raczej jest bezpieczna :evilbat: Jak wygląda wolontariat w Krakowie? Masz przydzielone określone psiaki i nic więcej? Czy samemu się decyduje? Haha ja osobiście ubolewam z tego powodu, nie wiem jak Ty :evil_lol: Sami sobie 'dobieramy' psy, ale na zasadzie że bierze się raczej określonego psa/boks pod opiekę i z nim się wychodzi w ramach możliwości, a nie że z każdą wizytą się bierze innego psa. Każdy wolontariusz ma zapisane w zeszycie i na tablicy, którymi boksami się opiekuje i wpisuje się pod datą kiedy z tym psem wychodził. Ale oczywiście można też brać inne psy, które np. widzimy że nie wychodziły przez długi czas. Quote
C&B Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Avaloth napisał(a): Prada ma problemy? eh te nasze francuskie pieski :roll: Coś ty, Prada to jest pies idealny pod względem zdrowotnym :diabloti: Chrum ma stawy chore, kilka miesięcy brał tabletki, teraz obserwujemy ;) Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Luzia napisał(a):Czym się będziesz ciąć? :cool3: Tak z ciekawości pytam :grins: łyżką. :evil_lol: a co tak pytasz? też byś chciała? :D Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Avaloth napisał(a): Haha ja osobiście ubolewam z tego powodu, nie wiem jak Ty :evil_lol: Sami sobie 'dobieramy' psy, ale na zasadzie że bierze się raczej określonego psa/boks pod opiekę i z nim się wychodzi w ramach możliwości, a nie że z każdą wizytą się bierze innego psa. Każdy wolontariusz ma zapisane w zeszycie i na tablicy, którymi boksami się opiekuje i wpisuje się pod datą kiedy z tym psem wychodził. Ale oczywiście można też brać inne psy, które np. widzimy że nie wychodziły przez długi czas. Taaa jasne czekaj jak Ci uwierzę :diabloti::diabloti::diabloti: Aha rozumiem :) Mi było by się ciężko zdecydować na jakieś konkretne psiaki, ale ogólnie rozumiem działanie systemu ;) Ile teraz w Krakowskim schronie jest zwierzaków?? dogomanka_ napisał(a):łyżką. :evil_lol: a co tak pytasz? też byś chciała? :D Da się tak? Poproszę o instruktarz, najlepiej na youtube :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Luzia napisał(a): Da się tak? Poproszę o instruktarz, najlepiej na youtube :diabloti: spoko, jak potem będe się ciać to nagram to i jutro podeśle Ci linka. :diabloti: Quote
anka11 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529964_382727855094866_100000729648573_1173033_2089981569_n.jpg oo Is pieknie wyszlas :loveu: ca deboustwo tez piekne, swojego czasu bylam w nich zakochana, mialam kiedys na osiedlu takiego malego szczyla, rozbrajacy :D Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a):spoko, jak potem będe się ciać to nagram to i jutro podeśle Ci linka. :diabloti: Czekam z niecierpliwością :evilbat: dużo było krwi? :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Luzia napisał(a):Czekam z niecierpliwością :evilbat: dużo było krwi? :diabloti: jeszcze nie wiem, dopiero teraz idę to testować. :diabloti: Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a):jeszcze nie wiem, dopiero teraz idę to testować. :diabloti: O kurczę brzmi groźnie :cool1: Quote
Avaloth Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='C&B']Coś ty, Prada to jest pies idealny pod względem zdrowotnym :diabloti: Chrum ma stawy chore, kilka miesięcy brał tabletki, teraz obserwujemy ;) A no tak, zapomniałam o Twoim biednym, na wszystko chorym Chrumku. [quote name='dogomanka_']łyżką. :evil_lol: a co tak pytasz? też byś chciała? :D też chce to zobaczyc! :eviltong: [quote name='Luzia']Taaa jasne czekaj jak Ci uwierzę :diabloti::diabloti::diabloti: Aha rozumiem :) Mi było by się ciężko zdecydować na jakieś konkretne psiaki, ale ogólnie rozumiem działanie systemu ;) Ile teraz w Krakowskim schronie jest zwierzaków?? Da się tak? Poproszę o instruktarz, najlepiej na youtube :diabloti: No a nie? Bez niej dogo już nigdy nie będzie takie same.. :-(:diabloti: Teraz jest jakoś pod 400psów, kotów nawet nie wiem, ale pewnie ok 50-70, w tym większość dzikich. Mi w sumie tak pasuje, bo moge chociaż tym kilku psom zapewnić te spacery raz na tydzień, poznać je, ogłaszać, wiem do jakiś ludzi je polecać etc. A po jednym spacerze nie do końca jest się w stanie coś więcej o psie powiedzieć. [quote name='anka11']https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529964_382727855094866_100000729648573_1173033_2089981569_n.jpg oo Is pieknie wyszlas :loveu: ca deboustwo tez piekne, swojego czasu bylam w nich zakochana, mialam kiedys na osiedlu takiego malego szczyla, rozbrajacy :D No nie? twarzowo bardzo :evil_lol: 'kadebuu' jest zabójcza, taki słodziak :loveu: jej 'mąż' jest jeszcze w schronisku, równie słodziakowy. A teraz idę się uczyc C++ a Wy sobie spamujcie dalej :loveu: Quote
Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ja myślę że za jakiś czas urządzi wielki powrót :evil_lol: To takie zagranie w stylu Michael'a Jordan'a. Odchodzę wielkie bum wszyscy "nie błagamy nie odchodź, olaboga co to będzie" a on po miesiącu ach jednak nie odchodzę jesteście zaje&iści :evilbat: Sporo :( W sumie ma to sens ;) a ilu masz takich podopiecznych?? Quote
Avaloth Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Luzia napisał(a):Ja myślę że za jakiś czas urządzi wielki powrót :evil_lol: To takie zagranie w stylu Michael'a Jordan'a. Odchodzę wielkie bum wszyscy "nie błagamy nie odchodź, olaboga co to będzie" a on po miesiącu ach jednak nie odchodzę jesteście zaje&iści :evilbat: Sporo :( W sumie ma to sens ;) a ilu masz takich podopiecznych?? W sumie wszystko możliwe, nie mogę sie doczekac :evil_lol::evil_lol: Teraz jest optymalnie jak na nasze schronisko, po poprzednich wakacjach było prawie 600, sporo psów wyszło dzięki tymczasom na czas mrozów i już nie wróciło :) Aktualnie 11 + 3 dorywczo, ale to liczba ruchoma, bo mam 3 psy, które siedzą w boksach pojedynczych i 2 bosy ogólne, w których aktualnie mam po 4 psy, ale czasem jest mniej, czasem więcej. Quote
polciuaa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Luzia napisał(a):O kurczę brzmi groźnie :cool1: no, cięcie łyżeczką to samo zuo. :diabloti: dlatego chyba za bardzo się bałam i tego nei zrobiłam, nie jestem jednak taka odważna :( ale dzisiaj to zrobie, na pewno! i nagram tutorial żebyście też mogły spróbować. :diabloti: Quote
Noelle Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Avaloth'] aaaaaaa moja Sarunia :loveu: <3333333333333333333 maminy pasztecik :loveu: Quote
Bernese Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nie mogłam się oprzeć takiemu cudnemu Owczarkowi :loveu: Quote
Recommended Posts