Tepes Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 jesusie chrystusie nie bij już właża:evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Tepes']jesusie chrystusie nie bij już właża:evil_lol: nie właź! nie bądź uległa, pokaż swoją asertywność! :diabloti: Quote
Tepes Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 przykro mi nie jestem asertywnym człowiekiem:evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Jaki ruch w galerii naszej, niesamowite :D Niufciak napisał(a):Też będę! :) Może się spotkamy? :) Chętnie, my i tak przy niufach będziemy bo Anita wystawia Zeusa, także pewnie się zobaczymy ;) Quote
polciuaa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Avaloth napisał(a):Jaki ruch w galerii naszej, niesamowite :D Chętnie, my i tak przy niufach będziemy bo Anita wystawia Zeusa, także pewnie się zobaczymy ;) ja również zamierzam na niufy wpaść, popatrzę sobie jak Zeusek się wystawia :loveu: Quote
dog193 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) Ok, więc już wszystko wiem :D Rodzice na weekend zostają, więc - w pt jedziemy z Anulą na terierki (m.in :D) i zrobić zakupy :D Przy okazji w Katowicach zaopatrzymy się w % :diabloti: W sobotę widzimy się w Katosach, po wystawie ty wracasz z Anulą do niej, ja wracam do siebie. Dojeżdżam do was z Jupim, idziemy na spacerek z Jupim i Boczkiem, po czym idziemy do babci od Anuli, kąpiemy Jupsa (:diabloti:), zamawiamy pizze i pijemy :diabloti: W niedzielę wy jedziecie na wystawę, ja wracam z małym do domu ;) A więc niestety - w tym roku musisz pogodzić się z tym, że nie zobaczysz się z Łatkiem :( :evil_lol: Edited March 14, 2012 by dog193 Quote
Tepes Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 z Jupim, Boczkiem i Kamcią ^^ o ile by pamiętała, że Łatek to Łatek:evil_lol: Quote
KT Arts Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ja nie wiem czy zdążę bo wystawiam goldenke w otwartej :) Ale sie postaram :) Jak cos to nagrajcie jak Zeusek pójdzie bo też bym zobaczyła ;) Quote
Tepes Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 nagrac raczej nie będzie czym chyba, za telefonem ale to tam nic nie bedzie widać:evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 dog193 napisał(a):Ok, więc już wszystko wiem :D Rodzice na weekend zostają, więc - w pt jedziemy z Anulą na terierki (m.in :D) i zrobić zakupy :D Przy okazji w Katowicach zaopatrzymy się w % :diabloti: W sobotę widzimy się w Katosach, po wystawie ty wracasz z Anulą do niej, ja wracam do siebie. Dojeżdżam do was z Jupim, idziemy na spacerek z Jupim i Boczkiem, po czym idziemy do babci od Anuli, kąpiemy Jupsa (:diabloti:), zamawiamy pizze i pijemy :diabloti: W niedzielę wy jedziecie na wystawę, ja wracam z małym do domu ;) A więc niestety - w tym roku musisz pogodzić się z tym, że nie zobaczysz się z Łatkiem :( :evil_lol: głupi macie plan, bo ja też bym chciała poznać Jupiego :< Quote
polciuaa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 dog193 napisał(a):Na każdego przyjdzie pora :diabloti: pff, dzięki <foch> ;d Quote
Avaloth Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 O nie, Łatek :-(:-(:-( nie wiem czy wytrzymam tą rozłąkę.. Anula cicho, już pamiętam że Łatek to Łatek :evil_lol: ale trudne imię ma chłopak, co się mi dziwisz :diabloti: Quote
dog193 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 On na pewno wytrzyma :diabloti: "Mogę go zamknąć?" :evil_lol: Quote
dog193 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Iśka, wstaw gdzieś na Picasę te foty, bo chcę do galerii wrzucić :D Quote
Avaloth Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 dog193 napisał(a):Iśka, wstaw gdzieś na Picasę te foty, bo chcę do galerii wrzucić :D Powoli Andrzej, mam ponad 800 zdjęć do ogarnięcia :P Quote
Avaloth Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 No możemy tak założyć :diabloti: W weekend muszę z psem się wybrać na jakiś spacer w dzień w końcu i mu zdjęcia porobić, bo nie mam kompletnie nic od zimy. W następnym tygodniu jedziemy na prześwietlenie pod kątem dysplazji, po moich ostatnich obserwacjach jestem niestety praktycznie pewna że coś wyjdzie... Poza tym pies ok, ostatnio po 3 miesiącach (czyli jak na Krowiastego sporo) odwiedziliśmy weterynarza, bo mieliśmy zapalenie ucha, ale już wyleczone. Idziemy na spacerek, zdjęcia jak zrobię, to wstawie. Dzięki wszystkim że o nas pamiętacie :) Quote
kalyna Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 OOO odezwałaś się :D no czekamy i czekam na nowe fotki ;) a co z łapkami się dzieje? utyka, bolą go czy co? ja (odpukać) z psiakami dość rzadko odwiedzam weta i mam nadzieję, ze to szybko się nie zmieni :) Quote
*Magda* Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 No to mam nadzieję, że prześwietlenie nie pokaże niczego poważnego ;) Czekam na foty :lol: Quote
Avaloth Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='kalyna']OOO odezwałaś się :D no czekamy i czekam na nowe fotki ;) a co z łapkami się dzieje? utyka, bolą go czy co? ja (odpukać) z psiakami dość rzadko odwiedzam weta i mam nadzieję, ze to szybko się nie zmieni :) Dzisiaj pogoda była do południa, jak byłam w schronisku, w drodze do domu ulewa mnie złapała i lało do 18. A potem już ciemno.. Jutro się postaram coś wykombinowac ;) Utyka, szczególnie kiedy leży czy długo siedzi w miejscu i potem wstaje, albo po dłuższym spacerze, czyli w momencie gdy ma stawy nierozchodzone albo zmęczone.. I to już jakiś czas, tylko w różne dni z różnym natężeniem. [quote name='magdabroy']No to mam nadzieję, że prześwietlenie nie pokaże niczego poważnego ;) Czekam na foty :lol: Też mam nadzieję, jak to mówią, nadzieja matką głupich :roll: Ale może jednak.. Jak tak chcecie fot to schroniskowych mogę kilka wrzucic :diabloti: gruba Sonia i Karina takie nowe cudeńko mi do boksu wrzucili :loveu: Sara, jedna z dwóch ca de bou w naszym schronisku moja miłośc, Czika :loveu: a to ja :D napadnięta przez moje trzy cudeńka, największa wariatka (ta która odgryza mi głowę na zdjęciu) już w domu :) Quote
kalyna Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 no to nie ciekawie z tymi łapami, a raczej stawami.. :( faktycznie prześwietlenie może dać diagnozę... albo od razu zaczniecie coś podawać na stawy. Np. arthroflex czy inne... będzie dobrze :) a fotki cudne :loveu: tylko szkoda tych psiaków, że w schronie siedzą :( a na zdjęcia Chestera i tak czekam :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts