Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki ruch w galerii naszej, niesamowite :D

Niufciak napisał(a):
Też będę! :) Może się spotkamy? :)

Chętnie, my i tak przy niufach będziemy bo Anita wystawia Zeusa, także pewnie się zobaczymy ;)

Posted

Avaloth napisał(a):
Jaki ruch w galerii naszej, niesamowite :D

Chętnie, my i tak przy niufach będziemy bo Anita wystawia Zeusa, także pewnie się zobaczymy ;)

ja również zamierzam na niufy wpaść, popatrzę sobie jak Zeusek się wystawia :loveu:

Posted (edited)

Ok, więc już wszystko wiem :D
Rodzice na weekend zostają, więc - w pt jedziemy z Anulą na terierki (m.in :D) i zrobić zakupy :D Przy okazji w Katowicach zaopatrzymy się w % :diabloti: W sobotę widzimy się w Katosach, po wystawie ty wracasz z Anulą do niej, ja wracam do siebie. Dojeżdżam do was z Jupim, idziemy na spacerek z Jupim i Boczkiem, po czym idziemy do babci od Anuli, kąpiemy Jupsa (:diabloti:), zamawiamy pizze i pijemy :diabloti: W niedzielę wy jedziecie na wystawę, ja wracam z małym do domu ;)

A więc niestety - w tym roku musisz pogodzić się z tym, że nie zobaczysz się z Łatkiem :( :evil_lol:

Edited by dog193
Posted

dog193 napisał(a):
Ok, więc już wszystko wiem :D
Rodzice na weekend zostają, więc - w pt jedziemy z Anulą na terierki (m.in :D) i zrobić zakupy :D Przy okazji w Katowicach zaopatrzymy się w % :diabloti: W sobotę widzimy się w Katosach, po wystawie ty wracasz z Anulą do niej, ja wracam do siebie. Dojeżdżam do was z Jupim, idziemy na spacerek z Jupim i Boczkiem, po czym idziemy do babci od Anuli, kąpiemy Jupsa (:diabloti:), zamawiamy pizze i pijemy :diabloti: W niedzielę wy jedziecie na wystawę, ja wracam z małym do domu ;)

A więc niestety - w tym roku musisz pogodzić się z tym, że nie zobaczysz się z Łatkiem :( :evil_lol:

głupi macie plan, bo ja też bym chciała poznać Jupiego :<

Posted

O nie, Łatek :-(:-(:-( nie wiem czy wytrzymam tą rozłąkę..
Anula cicho, już pamiętam że Łatek to Łatek :evil_lol: ale trudne imię ma chłopak, co się mi dziwisz :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

No możemy tak założyć :diabloti:
W weekend muszę z psem się wybrać na jakiś spacer w dzień w końcu i mu zdjęcia porobić, bo nie mam kompletnie nic od zimy.
W następnym tygodniu jedziemy na prześwietlenie pod kątem dysplazji, po moich ostatnich obserwacjach jestem niestety praktycznie pewna że coś wyjdzie... Poza tym pies ok, ostatnio po 3 miesiącach (czyli jak na Krowiastego sporo) odwiedziliśmy weterynarza, bo mieliśmy zapalenie ucha, ale już wyleczone.
Idziemy na spacerek, zdjęcia jak zrobię, to wstawie.
Dzięki wszystkim że o nas pamiętacie :)

Posted

OOO odezwałaś się :D
no czekamy i czekam na nowe fotki ;)

a co z łapkami się dzieje? utyka, bolą go czy co?

ja (odpukać) z psiakami dość rzadko odwiedzam weta i mam nadzieję, ze to szybko się nie zmieni :)

Posted

[quote name='kalyna']OOO odezwałaś się :D
no czekamy i czekam na nowe fotki ;)

a co z łapkami się dzieje? utyka, bolą go czy co?

ja (odpukać) z psiakami dość rzadko odwiedzam weta i mam nadzieję, ze to szybko się nie zmieni :)
Dzisiaj pogoda była do południa, jak byłam w schronisku, w drodze do domu ulewa mnie złapała i lało do 18. A potem już ciemno.. Jutro się postaram coś wykombinowac ;)

Utyka, szczególnie kiedy leży czy długo siedzi w miejscu i potem wstaje, albo po dłuższym spacerze, czyli w momencie gdy ma stawy nierozchodzone albo zmęczone.. I to już jakiś czas, tylko w różne dni z różnym natężeniem.

[quote name='magdabroy']No to mam nadzieję, że prześwietlenie nie pokaże niczego poważnego ;)

Czekam na foty :lol:
Też mam nadzieję, jak to mówią, nadzieja matką głupich :roll: Ale może jednak..

Jak tak chcecie fot to schroniskowych mogę kilka wrzucic :diabloti:

gruba Sonia i Karina

takie nowe cudeńko mi do boksu wrzucili :loveu:

Sara, jedna z dwóch ca de bou w naszym schronisku

moja miłośc, Czika :loveu:

a to ja :D napadnięta przez moje trzy cudeńka, największa wariatka (ta która odgryza mi głowę na zdjęciu) już w domu :)

Posted

no to nie ciekawie z tymi łapami, a raczej stawami.. :(
faktycznie prześwietlenie może dać diagnozę... albo od razu zaczniecie coś podawać na stawy. Np. arthroflex czy inne...
będzie dobrze :)

a fotki cudne :loveu:
tylko szkoda tych psiaków, że w schronie siedzą :(

a na zdjęcia Chestera i tak czekam :diabloti::diabloti: