Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iśka ile wy śniegu mieliście :O:O
U mnie nic się nie utrzymywało tylko troszeczkę poprószyło :P
Infa dobra rzecz :D Algorytmy są lepsze:P mam kolokwium za tydzień :loveu: Już czuję że nie zdam :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']Super zdjęcia robisz :loveu:
a Chester normalnie wymiata :loveu: :loveu:
dziękujemy :loveu:

[quote name='Angi']my też nie mamy jesiennych fotek.. :/
nie wiem jak u Ciebie, ale u nas z powrotem jesień, więc jest szansa nadrobić :D

[quote name='Moniek193']on mnie rozczula https://lh4.googleusercontent.com/-JTfmOiF7VMM/UI2KvTod8uI/AAAAAAAAYao/UD7FUXGSERc/s720/IMG_8537.JPG :loveu:
mogę Ci go sprzedać, chcesz? :diabloti:

[quote name='Sweet']Iśka ile wy śniegu mieliście :O:O
U mnie nic się nie utrzymywało tylko troszeczkę poprószyło :P
Infa dobra rzecz :D Algorytmy są lepsze:P mam kolokwium za tydzień :loveu: Już czuję że nie zdam :evil_lol:
poleżał pare dni i stopniał.. ale dobrze, za wcześnie jeszcze na niego :)
tia, teraz znów programuję, na jutro mam kolejny programik. O ile inne przedmioty spoko, bazy danych mogę tworzyć, projekty z systemów informacyjnych też mogę robić, ale to pitolone programowanie kompletnie mi nie leży :shake: dobrze, że od następnego semestru wybieramy specjalizacje i ja mówię programowaniu papa :eviltong:

[quote name='biscuit']https://lh3.googleusercontent.com/-82RzAG4Ustg/UI2KzBnxEdI/AAAAAAAAYbA/Gs0LUbuPv-4/s512/IMG_8577.JPG genialne :D
dziękii!

[quote name='Luzia']Czeeeść :diabloti: Co tam u Ciebie :)
No kogo moje oczy widzą, witamy :cool3::multi:
Żyjemy, Chester chodzi i syfi, bo wszędzie błoto i za każdym razem jak wejdzie z podwórka czy spaceru trzeba wycierać jego i myć podłogi, mam już dość, nie wiem jak dożyję do wiosny z nim :eviltong:
Ja sobie studiuję, wszystko robię jak zwykle na ostatnią chwilę, a potem sobie wyrzucam, że nie zaczęłam wcześniej, norma.

Kiziowych nowych zdjęć nie mam, ale jak już tu tyle ludzi to kilka schroniskowych wrzucę:

Alfik, 1,5roczny psiak, pół życia w schronisku..

paoii i szczyl

Fela, w schronisku od 2007r

latający Maks :evil_lol: w schronisku od 2007

szczylki

Posted

Hans, mix doga, w schronisku od 2009r

moja miłość, najcudowniejszy pies świata :loveu: myślałam że po Dicie już z żadnym schroniskowcem się tak nie zwiąże, i w zasadzie nie chciałam tego, ale serce nie sługa :eviltong: więc teraz chodzę po mieście i rozwieszam plakaty, ogłaszam i męczę kogo się da o rozsyłanie, niestety na razie z marnym efektem... a moja Żabcia źle znosi zimy w schronisku, wpada w depresję i nie chce jeść jeśli nie ma min. 1 spaceru dziennie :shake: nie chce ktoś mega kontaktowego, cudnego Kila? plus mnie gratis? :diabloti:
Kiler, w schronisku od kwietnia 2008...

Miłek, przekochany maluch, w schronisku kilka miesięcy

i przezkratkowe, psiaka nie znam

Posted

[quote name='Avaloth']No kogo moje oczy widzą, witamy :cool3::multi:
Żyjemy, Chester chodzi i syfi, bo wszędzie błoto i za każdym razem jak wejdzie z podwórka czy spaceru trzeba wycierać jego i myć podłogi, mam już dość, nie wiem jak dożyję do wiosny z nim :eviltong:
Ja sobie studiuję, wszystko robię jak zwykle na ostatnią chwilę, a potem sobie wyrzucam, że nie zaczęłam wcześniej, norma.[/QUOTE]

No wiesz ja na Twoim miejscu bym się nie cieszyła :lol:
To norma, taka pora roku i psy syfią... Jak nie sierść, to błoto, jak nie błoto to siki :diabloti: o grubszym nie wspomnę :evilbat: Chyba , że tylko moje mają takie gusta :evil_lol:

Skąd ja znam to odkładanie na ostatnią chwilę :diabloti: Już się boje egzaminów pod koniec półrocza :loveu:

Posted

[quote name='Luzia']No wiesz ja na Twoim miejscu bym się nie cieszyła :lol:
To norma, taka pora roku i psy syfią... Jak nie sierść, to błoto, jak nie błoto to siki :diabloti: o grubszym nie wspomnę :evilbat: Chyba , że tylko moje mają takie gusta :evil_lol:

Skąd ja znam to odkładanie na ostatnią chwilę :diabloti: Już się boje egzaminów pod koniec półrocza :loveu:[/QUOTE]
No tak, zapomniałam że Luzia w galerii oznacza jeden wielki chaos i spam :evil_lol:
U Pieseczka na szczęście na sierści i błocie, ewentualnie jakiś liściach wplątanych w kudły się kończy, i dobrze, bo całkowicie wystarczy :eviltong:

Daj spokój, po ostatniej sesji, którą skończyłam w połowie października (poprawkowa plus przedłużenie żeby dostać wpis z włoskiego) obiecałam sobie naukę na bieżąco. W tamtą niedzielę wysłałam zadanie na platformę e-lerningową dokładnie 40sekund przed zamknięciem :) A polecenia miałam od 2 tygodni...

Takich lisów było 5, na początku wszystkie mega przerażone, na szczęście dość szybko się oswoiły i już wszystkie w doomach :)

Posted

[quote name='Avaloth']No tak, zapomniałam że Luzia w galerii oznacza jeden wielki chaos i spam :evil_lol:
U Pieseczka na szczęście na sierści i błocie, ewentualnie jakiś liściach wplątanych w kudły się kończy, i dobrze, bo całkowicie wystarczy :eviltong:

Daj spokój, po ostatniej sesji, którą skończyłam w połowie października (poprawkowa plus przedłużenie żeby dostać wpis z włoskiego) obiecałam sobie naukę na bieżąco. W tamtą niedzielę wysłałam zadanie na platformę e-lerningową dokładnie 40sekund przed zamknięciem :) A polecenia miałam od 2 tygodni...

Takich lisów było 5, na początku wszystkie mega przerażone, na szczęście dość szybko się oswoiły i już wszystkie w doomach :)[/QUOTE]

No w końcu się opamiętałaś zamiast cieszyć, bez sensu :evilbat:
Moje są najukochańsze na świecie i dzielą się ze mną wszystkim co mają :loveu: :diabloti:

Ile przed sesją zaczynasz się uczyć, ino proszę o szczerą odpowiedź :eviltong:

Oby wszystkie lisy i nie lisy w końcu znalazły swoje domy!! :multi:

Posted

[quote name='Luzia']No w końcu się opamiętałaś zamiast cieszyć, bez sensu :evilbat:
Moje są najukochańsze na świecie i dzielą się ze mną wszystkim co mają :loveu: :diabloti:

Ile przed sesją zaczynasz się uczyć, ino proszę o szczerą odpowiedź :eviltong:

Oby wszystkie lisy i nie lisy w końcu znalazły swoje domy!! :multi:[/QUOTE]
Jeszcze mam w pamięci Waszą rozmowę, jeśli się nie mylę z Figową, sprzed kilku lat, na początku galerii gdzieś. Wtedy byłam na dogo jeszcze świeża, nie spodziewałam się takich szaleńców :evil_lol: Teraz już chyba nic mnie nie zdziwi, chociaż przeglądając galerię niektórych dalej umieram ze śmiechu :loveu::diabloti:

Eee 2-3 dni przed egzaminem ^^ Ewentualnie z przedmiotów matematycznych wcześniej, no i czasem jakieś notatki czy zbieranie materiałów zaczynam wcześniej, ale samą naukę baaardzo rzadko.

Posted

[quote name='Avaloth']Jeszcze mam w pamięci Waszą rozmowę, jeśli się nie mylę z Figową, sprzed kilku lat, na początku galerii gdzieś. Wtedy byłam na dogo jeszcze świeża, nie spodziewałam się takich szaleńców :evil_lol: Teraz już chyba nic mnie nie zdziwi, chociaż przeglądając galerię niektórych dalej umieram ze śmiechu :loveu::diabloti:

Eee 2-3 dni przed egzaminem ^^ Ewentualnie z przedmiotów matematycznych wcześniej, no i czasem jakieś notatki czy zbieranie materiałów zaczynam wcześniej, ale samą naukę baaardzo rzadko.[/QUOTE]

OMG kiedy to było :lol: Że Ty takie rzeczy pamiętasz :eviltong: Cała ta rozmowa to było ostrzeżenie, trzeba było spieprzać gdzie pieprz rośnie zamiast się zagłębiać w to opętane przez szatana forum :diabloti:

E no to Ty przykładna uczennica jesteś :evil_lol: i za pewne piątkowa :evilbat:

Posted

[quote name='Luzia']OMG kiedy to było :lol: Że Ty takie rzeczy pamiętasz :eviltong: Cała ta rozmowa to było ostrzeżenie, trzeba było spieprzać gdzie pieprz rośnie zamiast się zagłębiać w to opętane przez szatana forum :diabloti:

E no to Ty przykładna uczennica jesteś :evil_lol: i za pewne piątkowa :evilbat:[/QUOTE]
Dawno, bardzo dawno, jak jeszcze młode byłyśmy :diabloti: No wiesz, czasem w mojej sklerozie mam przebłyski jakieś ..

Jakby się dobrze zastanowić to w zasadzie piątkowa. Dodajesz stopień z zaliczenia w pierwszym terminie (2.0) do zaliczenia w drugim terminie (3.0, a czasem nawet 3,5!) i wychodzi 5, albo i 5,5 :evil_lol::evil_lol:

Posted

[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-bsG1KOWj69M/UIQrWM6NNII/AAAAAAAAYSw/bZSIgg6Tct0/s512/IMG_8454.JPG[/URL] aach, zasłodziłam się :loveu:

Wszystkie schroniaki cudne. Jakoś słabość mam do Kilera :multi: jest naprawdę wpaniały i serce się kraja, że do tej pory nie znalazł domu :-(

Posted

[quote name='Avaloth']Dawno, bardzo dawno, jak jeszcze młode byłyśmy :diabloti: No wiesz, czasem w mojej sklerozie mam przebłyski jakieś ..

Jakby się dobrze zastanowić to w zasadzie piątkowa. Dodajesz stopień z zaliczenia w pierwszym terminie (2.0) do zaliczenia w drugim terminie (3.0, a czasem nawet 3,5!) i wychodzi 5, albo i 5,5 :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

To my kiedyś byłyśmy młode :crazyeye: OMG nie pamiętam :oops:

To Ty kujon jesteś :diabloti:

Posted

[quote name='biscuit'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-bsG1KOWj69M/UIQrWM6NNII/AAAAAAAAYSw/bZSIgg6Tct0/s512/IMG_8454.JPG[/URL] aach, zasłodziłam się :loveu:

Wszystkie schroniaki cudne. Jakoś słabość mam do Kilera :multi: jest naprawdę wpaniały i serce się kraja, że do tej pory nie znalazł domu :-([/QUOTE]
Nie dziwię się, bo ja też :loveu: dokładnie, a już nie mam pomysłu co więcej robić.. Ma cały czas aktywny pakiet ogłoszeń, był ostatnio w gazecie Krakowskiej, rozwiesiłam po mieście koło 30 plakatów (jak tylko znów będę miała dostęp do drukarki to będę rozwieszać kolejne), na boksie i tablicy w schronisku wiszą jego plakaty- i nic. Ogłaszam go od ok 10-11 miesięcy i miałam tylko 2 maile, w tym jeden od sensownej osoby. I gdzie jeszcze szukać.. :(

[quote name='magdabroy'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-rB-lQIQjFbs/UIQrdvsJ9gI/AAAAAAAAYTY/wJBsLtqBzBA/s512/IMG_8461.JPG[/URL] naprawdę jak mały lisek :loveu:[/QUOTE]
Przypuszczam, że to jakieś mixy ras północnych, wyglądały trochę jak jakieś z domieszką zaprzęgowców, czy łajek.

[quote name='Angi']u nas znowu jesień, juupi :lol:

w sobotę może pójdę na foty, o ile nie będzie padać.[/QUOTE]
U nas też :)
mam nadzieję, że nie będzie, bo mi plany pokrzyżuje..

[quote name='Luzia']To my kiedyś byłyśmy młode :crazyeye: OMG nie pamiętam :oops:

To Ty kujon jesteś :diabloti:[/QUOTE]
Widzę, że u Ciebie większa skleroza niż u mnie :diabloti:

No ba :lol:

[quote name='NightQueen']co tam mężuniu słychać? :diabloti:[/QUOTE]
Kogo ja widzę, Patuuusia :loveu: dobrze żonko, a co u Ciebie? :D

[quote name='biscuit']dobry wieczór :)
Może jakieś nowe foteczki Chesterka? :)[/QUOTE]
Dobry, dobry :)
Wstawiłabym, gdybym miała :eviltong: ale nie mam, i nie zapowiada się żebym w najbliższy weekend coś zrobiła, zaczyna mi się zajeb na studiach..

Posted

[quote name='Avaloth']Nie dziwię się, bo ja też :loveu: dokładnie, a już nie mam pomysłu co więcej robić.. Ma cały czas aktywny pakiet ogłoszeń, był ostatnio w gazecie Krakowskiej, rozwiesiłam po mieście koło 30 plakatów (jak tylko znów będę miała dostęp do drukarki to będę rozwieszać kolejne), na boksie i tablicy w schronisku wiszą jego plakaty- i nic. Ogłaszam go od ok 10-11 miesięcy i miałam tylko 2 maile, w tym jeden od sensownej osoby. I gdzie jeszcze szukać.. :([/QUOTE]

Hm... a ta sensowna osoba się rozmyśliła czy jak?

Posted

Nie mam żadnych zdjęć Krowiastego, robię mu teraz foty raz na kilka miesięcy, ostatnio i tak zaszalałam z dwoma mini sesjami w ciągu tygodnia :D

[QUOTE]Hm... a ta sensowna osoba się rozmyśliła czy jak?[/QUOTE]
Pani była z Rzeszowa, miała małą suczkę i kota. Z Kilerem do psów jest różnie, musiałby być spacer zapoznawczy, a najlepiej kilka z suczką. No i nie dam gwarancji, że jeśli zaakceptowałby ją w schronisku, tak samo byłoby w domu, to samo z kotem. Odległość jednak jest, i Pani nie miała możliwości przyjeżdżać kilka razy poznać go, i przyzwyczaić do suczki. Nie chciałam przed nią ukrywać, że Kiler jest w stanie psa złapać, i ze względu na swoje aktualne zwierzaki zrezygnowała, acz obiecała pokazywać go znajomym.

Posted

[quote name='Avaloth']

Kogo ja widzę, Patuuusia :loveu: dobrze żonko, a co u Ciebie? :D

[/QUOTE]

a no starzeje się, zmarszczłam się nieco, zdziczałam na zadupiu, ale po za tym ok :diabloti::evil_lol: