Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudny Chestusiu ciocia się bardzo postara złożyc Ci wizytę wyściskac i co nieco przywieźć :loveu::loveu:
[LEFT][B]A teraz w takim razie życzę Ci wszystkiego najlepsiejszego, szczęscie już masz wiec nie musze życzyć, ale duużo smakołyków i zdrówka :evil_lol::multi:[/B] [/LEFT]

Posted

jejeje dziękować wszystkim :loveu::loveu:
Anitko zdrówko się przyda, bo Krówsko jest chorowite, ma alergię i żołądeczek delikatniutki jak yoreczek xd

Krów pochłonął wczoraj torta i kilka serowych ciasteczek :D reszta została na później.
Zdjęcia.. będą :D

a ja jestem załamana pogodą i powrotem do szkoły.

Posted

no ja mam teraz mniej lekcji niż w gimnazjum, ale za to nauki z 2 razy więcej. tzn nie żebym aj się uczyła xd ale w gimnazjum przy mojej 'nauce' miałam same 5 i kilka 6, teraz lece na 3, 4 czasem mniej, czasem więcej xd
a maturka czeka -.- ogólnie LO jest fajne, ale nauka przerypana.
zdjęcia z fbla xd
miałam zamiar wstawić więcej ale muszę zadanko z polskiego pisać na temat przesłania płynącego ze snów i doświadczeń Raskolnikowa -.-

wystawa Kraków 2010
[IMG]http://wd4.photoblog.pl/lvp2/201009/3E/75105713.jpg[/IMG]

[IMG]http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201009/FF/75051792.jpg[/IMG]

[IMG]http://wd2.photoblog.pl/lvp1/201009/38/74892601.jpg[/IMG]

[IMG]http://wd9.photoblog.pl/lvp5/201009/FA/74844408.jpg[/IMG]

[IMG]http://wd7.photoblog.pl/lvp4/201009/7E/74755796.jpg[/IMG]

Posted

Świetne zdjęcia wystawowe!
Ja strasznie Ci zazdroszczę, że macie wystawę na dworze, bo przynajmniej zdjęcia jakieś fajne wychodzą, a na hali to przerypane czasami jest .
A pudliszon boski!

Posted

[quote name='Kashdog']Świetne zdjęcia wystawowe!
Ja strasznie Ci zazdroszczę, że macie wystawę na dworze, bo przynajmniej zdjęcia jakieś fajne wychodzą, a na hali to przerypane czasami jest .
A pudliszon boski![/QUOTE]

nie wszystko było na zewnątrz. Niektóre rasy (i ro te okropne corgi :diabloti: ulubione Iśki) wystawiano w hali ;)

jasny obiektyw i hala nie straszna :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']nie wszystko było na zewnątrz. Niektóre rasy (i ro te okropne corgi :diabloti: ulubione Iśki) wystawiano w hali ;)

jasny obiektyw i hala nie straszna :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Corgiiii mają fajne uszyy i jakby były wyższe i nie takie hm...długie i niskie(?) to by mi się bardziej podobały :eviltong:

No właśnie!Pożycz mi ktoś jasny obiektyw na kielecką wystawę!:cool3:

Posted

[quote name='Kashdog']Corgiiii mają fajne uszyy i jakby były wyższe i nie takie hm...długie i niskie(?) to by mi się bardziej podobały :eviltong:

No właśnie!Pożycz mi ktoś jasny obiektyw na kielecką wystawę!:cool3:[/QUOTE]

jakby były całkiem inne to też by mi się podobały :diabloti::evil_lol:

mam zaledwie jeden więc nie masz w czym wybierać :eviltong:

Posted

[quote name='NightQueen']jakby były całkiem inne to też by mi się podobały :diabloti::evil_lol:

mam zaledwie jeden więc nie masz w czym wybierać :eviltong:[/QUOTE]

Mi się podobają tylko nieliczni :eviltong: Iś, a ty planujesz corga ?

A może ktoś inny by zechciał użyczyć swojego obiektywu na 2 dni :evil_lol::evil_lol:?

Posted

Jaaa, grabicie sobie. w mojej(prawie mojej) galerii o corgiach złe słowa :mad:

Kashdog właśnie moje najulubieńsze rasy były w hali :mad: corgi, bullteriery, pudle, plus inne fajne jak asty, briardy, malamuty. nie wiem kto wymyślił żeby takie malamuciaki, boksery czy bulle były w środku podczas gdy collaki np. na zewnątrz. debilizm.
ja owszem, planuję, ale kiedy to nie wiem xd bo tata mnie do domu z corgiem nie wpuści, a zresztą jako drugiego psa chcę schroniskowca. jak się wyprowadzę to Krowę zostawie rodzicom, bo on i tak jest 'tatowy', sobie wezmę kundla którego planuję w ciągu najbliższego roku i kupię se wtedy pembroczka :loveu: taki jest mój plan xdd

a jasnego obiektywu nie mam i do dupy xd

Posted

tollery były jedną z niewielu moich bardziej lubionych ras które były na zewnątrz i nie kolidowały mi z niczym także postałam przy nich trochę :)
Dacote też tak uważam :) też bym wolała plany na dany termin, ale co zrobisz. gorzej jak się w ogóle z domu nie wyprowadzę xdd odpukać ;D

Aduś moi rodzice nawet chcą drugiego psa i tak ja- coś małego i ze schronu ^^ tylko nie chcą na już, a ja póki co nie naciskam bo klasa maturalna, a nie chcę żeby było jak z Krową, że się przywiąże do taty bo ja będę w szkole xd myślę albo nad feriami albo dopiero na moje 4-miesięczne wakacje

Posted

Na wakacje to jest dobry pomysł:D Chociaż ja Kabika też brałam na wakacje a i tak kocha moją mamę:P
No ale cóż:)
Fajnie że będziesz mieć jakiegoś małego jeszcze:D