Kashdog Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 No to w takim razie wszystkiego naaaaajlepszego na Chestera :) ! Quote
Onomato-Peja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [url]http://wd1.photoblog.pl/lvp1/201008/F4/74262060.jpg[/url] piękne 3letnie krówsko ;) NajlePSIEJszego :) :multi::multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cudny Chestusiu ciocia się bardzo postara złożyc Ci wizytę wyściskac i co nieco przywieźć :loveu::loveu: [LEFT][B]A teraz w takim razie życzę Ci wszystkiego najlepsiejszego, szczęscie już masz wiec nie musze życzyć, ale duużo smakołyków i zdrówka :evil_lol::multi:[/B] [/LEFT] Quote
Avaloth Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 jejeje dziękować wszystkim :loveu::loveu: Anitko zdrówko się przyda, bo Krówsko jest chorowite, ma alergię i żołądeczek delikatniutki jak yoreczek xd Krów pochłonął wczoraj torta i kilka serowych ciasteczek :D reszta została na później. Zdjęcia.. będą :D a ja jestem załamana pogodą i powrotem do szkoły. Quote
Sweet Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A u mnie jak na złość pogoda się poprawiła;/ I spóźnione najlepszego:*:*:*;*;*;* wybaczcie mi:( Quote
przeszlus Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Nie osłabiaj mnie tym rokiem szkolnym :P Ja mam w czwartek 9 lekcji :o A niby w gimnazjum to luz jeszcze :) Quote
Tepes Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [COLOR="blue"]bo w gimnazjum jest luz zoboczysz co to jest robota w liceum i matura to bydziesz jęczoł że chcesz nazot do gim;)[/COLOR] Quote
przeszlus Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak to ja się liceum boję :diabloti: od 7:00 do 16:30 to wg. jest troszkę za dużo :p Quote
Tepes Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [COLOR="blue"]no mo teroz z Iśką klasa maturalno nie ma tak dużo lekcji ale jest straszny zapieprz...[/COLOR] Quote
Avaloth Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 no ja mam teraz mniej lekcji niż w gimnazjum, ale za to nauki z 2 razy więcej. tzn nie żebym aj się uczyła xd ale w gimnazjum przy mojej 'nauce' miałam same 5 i kilka 6, teraz lece na 3, 4 czasem mniej, czasem więcej xd a maturka czeka -.- ogólnie LO jest fajne, ale nauka przerypana. zdjęcia z fbla xd miałam zamiar wstawić więcej ale muszę zadanko z polskiego pisać na temat przesłania płynącego ze snów i doświadczeń Raskolnikowa -.- wystawa Kraków 2010 [IMG]http://wd4.photoblog.pl/lvp2/201009/3E/75105713.jpg[/IMG] [IMG]http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201009/FF/75051792.jpg[/IMG] [IMG]http://wd2.photoblog.pl/lvp1/201009/38/74892601.jpg[/IMG] [IMG]http://wd9.photoblog.pl/lvp5/201009/FA/74844408.jpg[/IMG] [IMG]http://wd7.photoblog.pl/lvp4/201009/7E/74755796.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dawaj zdjęcia z happeningu bom ciekawa :diabloti: Quote
Kashdog Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Świetne zdjęcia wystawowe! Ja strasznie Ci zazdroszczę, że macie wystawę na dworze, bo przynajmniej zdjęcia jakieś fajne wychodzą, a na hali to przerypane czasami jest . A pudliszon boski! Quote
NightQueen Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Kashdog']Świetne zdjęcia wystawowe! Ja strasznie Ci zazdroszczę, że macie wystawę na dworze, bo przynajmniej zdjęcia jakieś fajne wychodzą, a na hali to przerypane czasami jest . A pudliszon boski![/QUOTE] nie wszystko było na zewnątrz. Niektóre rasy (i ro te okropne corgi :diabloti: ulubione Iśki) wystawiano w hali ;) jasny obiektyw i hala nie straszna :diabloti::evil_lol: Quote
Kashdog Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='NightQueen']nie wszystko było na zewnątrz. Niektóre rasy (i ro te okropne corgi :diabloti: ulubione Iśki) wystawiano w hali ;) jasny obiektyw i hala nie straszna :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Corgiiii mają fajne uszyy i jakby były wyższe i nie takie hm...długie i niskie(?) to by mi się bardziej podobały :eviltong: No właśnie!Pożycz mi ktoś jasny obiektyw na kielecką wystawę!:cool3: Quote
NightQueen Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Kashdog']Corgiiii mają fajne uszyy i jakby były wyższe i nie takie hm...długie i niskie(?) to by mi się bardziej podobały :eviltong: No właśnie!Pożycz mi ktoś jasny obiektyw na kielecką wystawę!:cool3:[/QUOTE] jakby były całkiem inne to też by mi się podobały :diabloti::evil_lol: mam zaledwie jeden więc nie masz w czym wybierać :eviltong: Quote
Kashdog Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='NightQueen']jakby były całkiem inne to też by mi się podobały :diabloti::evil_lol: mam zaledwie jeden więc nie masz w czym wybierać :eviltong:[/QUOTE] Mi się podobają tylko nieliczni :eviltong: Iś, a ty planujesz corga ? A może ktoś inny by zechciał użyczyć swojego obiektywu na 2 dni :evil_lol::evil_lol:? Quote
Avaloth Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Jaaa, grabicie sobie. w mojej(prawie mojej) galerii o corgiach złe słowa :mad: Kashdog właśnie moje najulubieńsze rasy były w hali :mad: corgi, bullteriery, pudle, plus inne fajne jak asty, briardy, malamuty. nie wiem kto wymyślił żeby takie malamuciaki, boksery czy bulle były w środku podczas gdy collaki np. na zewnątrz. debilizm. ja owszem, planuję, ale kiedy to nie wiem xd bo tata mnie do domu z corgiem nie wpuści, a zresztą jako drugiego psa chcę schroniskowca. jak się wyprowadzę to Krowę zostawie rodzicom, bo on i tak jest 'tatowy', sobie wezmę kundla którego planuję w ciągu najbliższego roku i kupię se wtedy pembroczka :loveu: taki jest mój plan xdd a jasnego obiektywu nie mam i do dupy xd Quote
Dacote Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 corgi są fajowe :loveu: Sama bym chciała corga. Z planami na czas nieokreślony to ja się nie lubię :mad: Pozdro dla Krowa :p Quote
Sweet Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 O to widzę że masz fajne plany:D a rodziców do schroniskowca przekonałaś już??:D Dawaj jakieś zdjęcia Iśka:D Quote
Bartiśkowa_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Aa nawet tollerka uchwyciłas :razz::loveu: Cześć :multi: Quote
Avaloth Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 tollery były jedną z niewielu moich bardziej lubionych ras które były na zewnątrz i nie kolidowały mi z niczym także postałam przy nich trochę :) Dacote też tak uważam :) też bym wolała plany na dany termin, ale co zrobisz. gorzej jak się w ogóle z domu nie wyprowadzę xdd odpukać ;D Aduś moi rodzice nawet chcą drugiego psa i tak ja- coś małego i ze schronu ^^ tylko nie chcą na już, a ja póki co nie naciskam bo klasa maturalna, a nie chcę żeby było jak z Krową, że się przywiąże do taty bo ja będę w szkole xd myślę albo nad feriami albo dopiero na moje 4-miesięczne wakacje Quote
Sweet Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Na wakacje to jest dobry pomysł:D Chociaż ja Kabika też brałam na wakacje a i tak kocha moją mamę:P No ale cóż:) Fajnie że będziesz mieć jakiegoś małego jeszcze:D Quote
Recommended Posts