Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezu Iśka ratuj.. Mojemu tacie znow przyszedl do glowy drugi pies.
I jutro jedzie do jakiejs 'chodofli' i kuźwa żadne argumenty do niego nie trafiaja,
że kupno psa bez rodowodu, a tym bardziej tak ogromnego jak ON jest straszym idiotyzmem.
Zero badań stawów, wzroku.. niczego ; / Aa psy za 2 tys sprzedaje ; /

Chester jest boski, ale to niezwykly przypadek. ;)

Posted

Hej Wam wszystkim:loveu:
dzięki za wszystkie miłe słowa :)
wróciłam, przeżyłam, Dania mi się strasznie podoba. Szczegóły będę pisać w notce na fbl, to tu wkleję ;) i może kilka zdjęć.

Cieplutkaa. napisał(a):
Jezu Iśka ratuj.. Mojemu tacie znow przyszedl do glowy drugi pies.
I jutro jedzie do jakiejs 'chodofli' i kuźwa żadne argumenty do niego nie trafiaja,
że kupno psa bez rodowodu, a tym bardziej tak ogromnego jak ON jest straszym idiotyzmem.
Zero badań stawów, wzroku.. niczego ; / Aa psy za 2 tys sprzedaje ; /

Chester jest boski, ale to niezwykly przypadek. ;)

Chester może i ładny jest, i poza nim znam kilka ładnych pseudo onów/donów. Ale Krowie ma niedoczynność trzustki(genetyczne), na szceście w małym stopniu, ale ma, alergie na Bóg wie co, wieczne problemy z żołądkiem, jako maluch co chwile miał coś z poduszeczkami .. A jego stawy coraz mniej mi się podobają, może to fobia, ale mam wrażenie że ułożenie tylnich łap jak biegnie nie jest do konca prawidłowe, muszę na prześwietlenie go wziąć. No i psychika- do owczarka to mu daleko, zresztą od małego jest strachliwy i ma problemy w kontaktach z psami. A do tego ogon jak u huskiego, i ślinianki rozwinięte lepiej niż u nie jednego molosa xd no i jakieś 10 kg więcej niż przeciętny don, mimo że nie ma nadwagi.
btw, ja za Krowie dałam bodajże 450zł czy coś koło tego ^^ za 2 tys kupisz dona z rodem chyba bez większego problemu ;)
A to i tak jest super egzemplarz, gdzieś tu jest galeria Szarika, również 'dona' ten to dopiero ma biedak problemy, ze wszystkim prawie. I nie on jeden.
Dobrze ze już Ci się tate udało namówić, czytałam na gg i fbl :) szukajcie jakiegoś ślicznego szczeniora i się chwalcie:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Ej, wy wiecie że Was kocham, mi się po prostu nie chce :D
i mam też tysiąc innych rzeczy do robienia, no..
przeklejam z fbl ^^

Kazan, Borys i Nadia

Posted

i troszkę dani wrzucam:
Roller Coster, trwał 30 sekund i był świetny xd jechałam 2 razy xd

3 koleżanki i ja z dzieckiem :D na jakimś placu, to za nami to jakaś tam kotiwca xd

'mój' duśnki pies *.* Viney, 10letnia labka, przekochana morda :loveu: codziennie rano otwieram drzwi, a tam ona, z kapciem albo czymś innym w pysku :D wystarczyło na nią popatrzeć a ta ogonem merdała xd

zdjęcie beznadziejne, ale ukazuje to czego w Kopenhedze najwięcej ^^
tam rowery są wszędzie, rowery mają parkingi, rowery mają pierwszeństwo..

i jakiś kościół xd

może potem coś więcej dam, ale nie obiecuję