NightQueen Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 błagam tylko nie corgi :mdleje: :diabloti: Eee tam to nie kwestia szkoły, ja młodą miałam w połowie roku szkolnego, cały czas przebywała z moją niepracującą wtedy mamą, a i tak jest to pies tylko i wyłącznie mój :cool3: owszem jak wyjeżdżam wtedy koleguje się z resztą, ale jak jestem w domu to wszędzie za mną łazi (co było widać na zlocie, ja po niej deptałam a ona za mną krok w krok :evil_lol:). To kwestia tego jak spędzasz czas z psem a nie ile tego czasu spędzasz :p Quote
Luzia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 NightQueen napisał(a):Eee tam to nie kwestia szkoły, ja młodą miałam w połowie roku szkolnego, cały czas przebywała z moją niepracującą wtedy mamą, a i tak jest to pies tylko i wyłącznie mój :cool3: owszem jak wyjeżdżam wtedy koleguje się z resztą, ale jak jestem w domu to wszędzie za mną łazi (co było widać na zlocie, ja po niej deptałam a ona za mną krok w krok :evil_lol:). To kwestia tego jak spędzasz czas z psem a nie ile tego czasu spędzasz :p Zgadzam się z tym, ja też jak wzięłam Funię z ulicy to chodziłam do szkoły a w domu całymi dniami przesiadywał mój tato (był wielkim miłośnikiem psów - nie to co mama :evil_lol: ), ale i tak Funia kochała tylko i wyłącznie mnie. Z nim owszem mogła iść na spacer ale i tak w 8 przepadkach na 10 mu uciekała i wracała dopiero jak ja po nią szłam :lol: Quote
Avaloth Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 A no to może. nie pamiętam samych początków ale kiedy Krów miał ok. roku- półtorej przez kilka miesięcy tylko tata z nim wychodził.. więc pewnie moja wina. Zresztą ogólnie wzięcie Ciumka było tak przemyślane że ło xd więcej błędów na psie popełnić się chyba nie da ^^ ale i tak wolę nie brać piesa teraz, w środku roku maturalnego. może zaraz przed, albo zaraz po maturze jak już spokój będzie. albo na te święta czy coś. chociaż jeszzce bym chciała na ferie jechać więc może jednak wakacje :diabloti: Patrycjo grabisz sobie, mówię Ci. kupie sobie tego corga na złość Tobie i mojemu tacie i z nim kurde pójdę na IPO i Was zagryzie. o. Quote
Tepes Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 hahaha juz to widza Iś z corgiem na IPO:evil_lol: Quote
Luzia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Iś & Chester napisał(a):Patrycjo grabisz sobie, mówię Ci. kupie sobie tego corga na złość Tobie i mojemu tacie i z nim kurde pójdę na IPO i Was zagryzie. o. Daj znać co Ci z tego wyjdzie bo ja się na cziłkę ostatnio napaliłam i mam podobne plany :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Avaloth Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Daj znać co Ci z tego wyjdzie bo ja się na cziłkę ostatnio napaliłam i mam podobne plany :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: haha :D kupmy sobie w tym samym zcasie i idźmy z nimi razem, zrobimy furorę :diabloti: jakieś onki, belgi i tak dalej a wśród nich corg i chiłka :D acz corguś do ramienia z rękawem dostanie, a cziłek chyba już mniej xdd będziesz sobie musiała znaleźć niskiego pozoranta :D:D:D Quote
NightQueen Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Iś & Chester napisał(a):A no to może. nie pamiętam samych początków ale kiedy Krów miał ok. roku- półtorej przez kilka miesięcy tylko tata z nim wychodził.. więc pewnie moja wina. Zresztą ogólnie wzięcie Ciumka było tak przemyślane że ło xd więcej błędów na psie popełnić się chyba nie da ^^ ale i tak wolę nie brać piesa teraz, w środku roku maturalnego. może zaraz przed, albo zaraz po maturze jak już spokój będzie. albo na te święta czy coś. chociaż jeszzce bym chciała na ferie jechać więc może jednak wakacje :diabloti: Patrycjo grabisz sobie, mówię Ci. kupie sobie tego corga na złość Tobie i mojemu tacie i z nim kurde pójdę na IPO i Was zagryzie. o. Moli to mój trzeci pies, dwa poprzednie też były "moje" aczkolwiek błędów w wychowaniu była masa, jak to mówią człek się na błędach uczy ;) Co pies to człowiek mądrzejszy chętnie to zobaczę :diabloti: Elżbietowy corki podgryzający mi gardło :evil_lol: Quote
przeszlus Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201009/FF/75051792.jpg Ładniee :) Ja maże o malamutku :) Quote
Avaloth Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='NightQueen']Moli to mój trzeci pies, dwa poprzednie też były "moje" aczkolwiek błędów w wychowaniu była masa, jak to mówią człek się na błędach uczy ;) Co pies to człowiek mądrzejszy chętnie to zobaczę :diabloti: Elżbietowy corki podgryzający mi gardło :evil_lol: no dokładnie :) jeszcze się zdziwisz :diabloti: jak Moli umie atakować to co tu o corgim mówić :evil_lol: [quote name='przeszlus']http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201009/FF/75051792.jpg Ładniee :) Ja maże o malamutku :) mi się zawsze wszystkie północniaki strasznie podobały, ale nie mój typ psa. przy czym jak poznałam na zlocie malamuciaka Jolki to się zakochałam. Masza to taki anioł, nie pies :loveu: Quote
Luzia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Iś & Chester napisał(a):haha :D kupmy sobie w tym samym zcasie i idźmy z nimi razem, zrobimy furorę :diabloti: jakieś onki, belgi i tak dalej a wśród nich corg i chiłka :D acz corguś do ramienia z rękawem dostanie, a cziłek chyba już mniej xdd będziesz sobie musiała znaleźć niskiego pozoranta :D:D:D Tyle że cziłki bardzo ciężko na rynku kupić tylko jorki i jorki ewentualnie czasem jakiś labLadol się trafi :shake: No ba a nasz duet pobije wszystkie :diabloti: Kupię cziłkowi trampolinę i da sobie radę :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Iś & Chester napisał(a): jeszcze się zdziwisz :diabloti: jak Moli umie atakować to co tu o corgim mówić :evil_lol: mi się zawsze wszystkie północniaki strasznie podobały, ale nie mój typ psa. przy czym jak poznałam na zlocie malamuciaka Jolki to się zakochałam. Masza to taki anioł, nie pies :loveu: Moli nie atakuje, Moli zaledwie mnie broni, a to nei to samo :eviltong::evil_lol: po za tym w grę wchodziła Ewa, a tu każdy pies by się wnerwił :diabloti: Mi też się północne podobają :loveu: też nei mój charakter ale Masza.... :loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Tyle że cziłki bardzo ciężko na rynku kupić tylko jorki i jorki ewentualnie czasem jakiś labLadol się trafi :shake: No ba a nasz duet pobije wszystkie :diabloti: Kupię cziłkowi trampolinę i da sobie radę :evil_lol: a to kup jolka, a nóż widelec coś chiłko-podobnego wyroś :D trampolina to jest myśl:evil_lol: chodźmy do mam talent z nimi !:eviltong: NightQueen napisał(a):Moli nie atakuje, Moli zaledwie mnie broni, a to nei to samo :eviltong::evil_lol: po za tym w grę wchodziła Ewa, a tu każdy pies by się wnerwił :diabloti: Mi też się północne podobają :loveu: też nei mój charakter ale Masza.... :loveu::loveu::loveu: no tak Ewa to Ewa :diabloti: ciekawe co w takim razie z Adą by było :evil_lol: ale corgi da radę, nawet nie śmiej wątpić :mad: no dokładnie w Maszy nie da się nie zakochać :loveu: Quote
Sweet Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Iś & Chester napisał(a):no tak Ewa to Ewa :diabloti: ciekawe co w takim razie z Adą by było :evil_lol: Mnie Moli pod koniec pokochała:P Chociaż i tak mi nie uwierzycie ale sama do mnie na kolana przyszła:D Quote
Avaloth Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Sweet napisał(a):Mnie Moli pod koniec pokochała:P Chociaż i tak mi nie uwierzycie ale sama do mnie na kolana przyszła:D jasne, jasne, pewnie ją jakimś podstępem zwabiłaś :D Quote
Tepes Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ta sama:D a wyglądało to tak pewnie że Ada na chamca na rączki i na kolana:evil_lol: Iś sie czepiosz że u mie zdj nie ma a sam u Ciebie tyż pustkami swieci:D Quote
Luzia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Iś & Chester napisał(a):a to kup jolka, a nóż widelec coś chiłko-podobnego wyroś :D trampolina to jest myśl:evil_lol: chodźmy do mam talent z nimi !:eviltong: W sumie to jest myśl :razz: Tyle że ja będę mojego jolka szkolić żeby nie skakał do rękawa ino za nos łapał :diabloti::diabloti: A no to pewnie zawsze chciałam Wojewódzkiego poznać :evil_lol: Quote
przeszlus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Eee poznałaś Maszę z Howerli od tej joli ? Cudna :) Quote
NightQueen Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 no tak Ewa to Ewa :diabloti: ciekawe co w takim razie z Adą by było :evil_lol: nie mów mi o nich bo będę miała tarume :diabloti::evil_lol: jasne, jasne, pewnie ją jakimś podstępem zwabiłaś :-D nie podstępem tylko siłą :mad::evil_lol: [quote name='przeszlus']Eee poznałaś Maszę z Howerli od tej joli ? Cudna :) tę samą :cool3: tak Masza jest boska :loveu: Quote
Avaloth Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 nie mów mi o nich bo będę miała tarume przepraszam :diabloti: słyszę/czytam Masza- myślę::loveu::loveu::loveu: btw na stronie Mojego psa ( psy.pl) są informacje z ostatniego dogtrekingu i jest coś o Jolce z Maszunią i Nadią- coś ze wytrwały, ale nie zrozumiałam czego xd Quote
Kashdog Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Iśka, przyjedź do nas na warsztaty agility! Quote
przeszlus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 świetny banerek :) a szczególnie napis pod nim xD mogę link do Serkowej strony na psy.pl ? Quote
Avaloth Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Kashdog']Iśka, przyjedź do nas na warsztaty agility! jak, gdzie, kiedy ? :D [quote name='przeszlus']świetny banerek :) a szczególnie napis pod nim xD mogę link do Serkowej strony na psy.pl ? dzięki :D eee xd czekaj, muszę pomyśleć. nie pamiętam loginu ;d jak znajdę to Ci podeśle ;) mam :D http://www.psy.pl/myspace---profile/art4356,chester.html Quote
NightQueen Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Iś & Chester']przepraszam :diabloti: słyszę/czytam Masza- myślę::loveu::loveu::loveu: btw na stronie Mojego psa ( psy.pl) są informacje z ostatniego dogtrekingu i jest coś o Jolce z Maszunią i Nadią- coś ze wytrwały, ale nie zrozumiałam czego xd[/QUOTE] aż tak skomplikowany artykuł był :diabloti::eviltong: Quote
Kashdog Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Iś & Chester']jak, gdzie, kiedy ? :D [/QUOTE] Zaraz pójdzie pw Quote
Sweet Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='NightQueen']aż tak skomplikowany artykuł był :diabloti::eviltong:[/QUOTE] Nie;P On po prostu nie był na poziomie Iśki:P Quote
Recommended Posts