Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa.
Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych,
życzą Claudia i Capri. ;*

Posted

[quote name='Iś & Chester']http://i42.tinypic.com/iw0mbr.jpg
*.*

nie rozklejam do Was, bo dostałam miesięcznego bana za to po świętach Bożego Narodzenia, nie chcę powtórki z rozrywki xd[/QUOTE]

A nie dostałaś teraz na Wielkanoc? Bo ja nikomu ANI jednej kartki nie wysłałam a i tak dostałam bana hahaha :D

Posted

ni ma, bida w mieście xd.
miałam dzisiaj dać, to jak pojechałam po prezent na 18stke(18 czekolad wedla, każda różnego smaku( no, tylko toffi się powtarza powijając fakt że jest np. mleczna i podwójnie mleczna, albo deserowa i gorzka xd), to się okazało ze go jeszcze trzeba zrobić ( przykleiłyśmy je na kartonie oklejonym bristolem na kształt wachlarza, na środku są życzenia kończące się ' i odrobiną przyjemności..' a na każdej czekoladzie jest napis ...gdy coś tam coś tam xd np. rodzice wrócą z zebrania, włosy się nie chcą ułożyć, pada deszcz, a nie wzięłaś parasola, miałaś nadzieję na szczęśliwy numerek a znów nie wylosowali Ciebie itp.) ;P i tak zeszło, a teraz się pakuję do Dani na wymianę.
Wyjeżdżamy stamtąd w piątek wieczorem, więc w sobotę koło południa powinnam być.
A w niedzielę na tą 18stke xd a w poniedziałek o 7.30 test z całego romantyzmu :D
więc najprawdopodobniej się tu pojawię za jakieś dwa tygodnie ^^

kilka nowych psich zdjęć jest na moim photoblogu (fairytalle.fbl.pl) jak ktoś się stęsknił za krową to go można tam zobaczyć xd.
A ja lecę.
Kocham Was, do zobaczenia :)

Posted

Iza leń :D
a to masz, specjalnie dla Ciebie przeklejam z fbl ;P

nie wiem czy to było, najwyżej będzie drugi raz xd

jeszcze dwa gratisy ^^
onka i Togo

Max, Bruno, Leo( nie wiem czy pamiętacie Lilka, to ten maluch, następca Bohuna

• , któremu kiedyś oko wypadło i ma je tylko dzięki szybkiej interwencji właściciela ^^ ten mały, zaczepny. W kwietniu bestia już rok skończyła.)

lecę ;)
    ostatni już raz buziaki :D