Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wenia41 napisał(a):
No jasne!!!! byle były łapki i futereczko.

Agniecha93 napisał(a):

ja też ; )
dziękujemy ^^
wenia41 napisał(a):
Hejka ! Pozdrowionka od Dasko też Donka, a ode mnie mizianki dla ślicznego Donusia. Czyż one w zimowych ubrankach nie są cudowne ??? Mnie ich widok rozbraja i rozaniela.:angel:

dziękuję :loveu:
byłam u Was, Dasko przekochany jest :)

Cieplutkaa. napisał(a):
Hej Wam ; **

o Larowa :loveu: wymienimy się psami ? xD

bianka19 napisał(a):
Cześć Chesterki

dzień dobry :loveu:

LadyK napisał(a):

kogóż ja tu widzę :eviltong:
phi, krowa w paski, nie znasz się :evil_lol:

Pestka napisał(a):

udajemy aniołka:eviltong:

asiunia napisał(a):
Wiedziałam,że u jakiegoś Onka widziałam rogza funky retro,teraz już wiem u którego

no widzisz :eviltong: mi się obroża coraz bardziej podoba, bo ją coraz bardziej widać :D o ile na początku była głęboko pod futrem to teraz ją prawie na każdym zdjęciu widać ^^ nie wiem od czego to zalezy, ale tak jest ładniej ;P

bianka19 napisał(a):
Jakie śliczne zdjęcia
Cudowny chłopczyk ;)

dziękować :)

C&B napisał(a):
I ze to niby ja spędzam za dużo czasu z London Tipton? ;>

a co to ? xd
w ogóle do kogo Ty mi tu przyszłaś co ? z Kiś se gada, zamiast się brzydką krową zachwycać :mad::diabloti:

Kaya93 napisał(a):

no nie, nowość :eviltong:
Kayaczek bierze Mayaczka na zlot w końcu ? :razz:

Kashdog napisał(a):

na zlot(ten z mojego podpisu) jedź, Chester mnie prawdopodobnie odwozi więc go byś zobaczyła :cool3:
też lubie takie zdjęcia :)

Bartiśkowa_ napisał(a):
http://lh4.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/S37UEj9bR2I/AAAAAAAAERg/u-QQ1fEQdAg/s512/IMG_8309.JPG jakie to sliczne :loveu: i ten gluciosław

Super fotyy!! mam nadzieję ze nie wryłam się pomiędzy zdjecia ;p

nie wryłaś się ;)
gluciosław xdd potem mi na rękawiczkach takie gluciosławy zostały xD
btw mój pies się ślini jak molos a nie owczarek -.-

CaneSs napisał(a):

dziękować :loveu:
Kisses napisał(a):
O, Iś, jakie fajne foto!
Wyszłaś.. isiowato

tak Kiś słoneczko, też Cię kocham :D

Mogę się pożalić ?
Frytela mi utrudnia życie. Najpierw sobie kupuje najpiękniejszą sukę na świecie, potem postanawia ją rozmnożyć, a teraz jeszcze znalazła prawie równie pięknego jak Chilli psa, który jest kandydatem na tatusia. I na wiosnę planuje krycie, co za tym idzie na wakacje mają się pojawić szczeniaki.
Ja umrę tu, oglądając je przez internet i nie mogąc wymiziać. A najgorsze, nie mogąc sobie takiego jednego wziąć. Przecież to jest straszne, najpiękniejszy corgi jakiego widziałam będzie miał małe, a ja, corgo-kochająca nie mogę sobie szczeniaka kupić. :placz:. Idę się pociachać xd
(jak ktoś nie wie o jakim psie mówię to - I'm Super Star Gaucho, sunia pembroka Fryteli, mają tu galerie Corgowce KFC się bodajże nazywa, albo strona: http://www.dellbenq.e-corgi.pl/ )
Dzisiaj jeszcze widziałam na spacerze w ramach wfu pudla apricota, coś pomiędzy dużą miniaturką a małym średniakiem :eviltong: takie cudo, jeszcze mojego ulubionego koloru :loveu: a na plakacie przy szkole, reklamującym jakąś sztukę czy coś takiego są zdjęcia bullików :loveu: co prawda białych, a ja wole inne, ale i tak cudne ^^
btw. mamy sprawdziany powtórkowe z chemi, mniej więcej raz-dwa razy w tygodniu. + poprawy, bo znając mnie wszystko zawale to normalnie cudownie.

ale nie jest źle bo wiosna przyszła :D
http://fairytale.posadzdrzewo.pl możecie sobie poklikać xd

Posted

Iś & Chester napisał(a):
ja też ; )

na zlot(ten z mojego podpisu) jedź, Chester mnie prawdopodobnie odwozi więc go byś zobaczyła :cool3:
też lubie takie zdjęcia :)

No niestety, ale chyba nie będę mogła :shake: A czemuż to Chester nie zostanie na zlocie z Tobą?

Posted

Cavy napisał(a):
Cześć krowiaste, coś to nas nie odwiedzasz ostatnio (fakt faktem, że ja Ciebie tez nie, ale cicho! :evil_lol: ) :mad:

No fakt, corgasy cudowne, ale Ty masz za to szalona krowę, dwa razy od nich większa i możesz ją sobie wymiziać :evil_lol:

http://lh3.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/S37Uq43VMvI/AAAAAAAAESw/tUabWpSFiYw/s512/IMG_8350.JPG
ale mina. :turn-l:

szczerze mówiąc to nikogo nie odwiedzam:oops: dzisiaj weszłam do aż dwóch osób, a ostatni raz do większości wchodziłam zaraz po tym jak ban mi się skończył. czyli jakiś miesiąc temu:roll:
mam nadzieję że w ten weekend się uda, ale też nie obiecuję. szkoła daje w dupe.

miziać to se mogę, ale co mi z tego miziania :eviltong: może Ty mi kupisz corga i wyślesz pocztą ? :cool3:

phi, nie śmiać się z mojego psa :mad::evil_lol:

Cieplutkaa. napisał(a):
Oii załowalabys Iśka xDD
A corgasy piękne - fakt : ))

chcesz się przekonać ?:razz:
wiem :loveu:

Kashdog napisał(a):
No niestety, ale chyba nie będę mogła :shake: A czemuż to Chester nie zostanie na zlocie z Tobą?

szkoda, chętnie bym Cię poznała w realu, i Fifcie:loveu:
bo Krów jest brzydki, duży, nieobliczalny w niektórych sytuacjach, nie znam jego zachowania w niektórych sytuacjach( np. jakby znosił pobyt z innymi psami w jednym domku, bo to w sumie byłby jakby jego teren itp. a nigdy w takiej sytuacji nie był) oraz kocha mojego tatę i by się skisrał nie widząć go tyle :evil_lol: przestałby mi jeść albo coś xd.

Posted

Iś & Chester napisał(a):

szkoda, chętnie bym Cię poznała w realu, i Fifcie:loveu:
bo Krów jest brzydki, duży, nieobliczalny w niektórych sytuacjach, nie znam jego zachowania w niektórych sytuacjach( np. jakby znosił pobyt z innymi psami w jednym domku, bo to w sumie byłby jakby jego teren itp. a nigdy w takiej sytuacji nie był) oraz kocha mojego tatę i by się skisrał nie widząć go tyle :evil_lol: przestałby mi jeść albo coś xd.

Jeszcze się zapytam rodziców i jakieś osoby, które by może zechciały ze mną pojechać, bo sama to nie wiem czy bym się odważyła :evil_lol: Nawet nie wiem czy ktoś by mnie zechciał wziąć do domku.
Wiesz może ile lat będzie miała tam najmłodsza osoba? :cool3:

Posted

Iś możemy tak się sprzeczać i sprzeczac, ale zamiast tego przejdźmy do działania <33
Na Wielkanoc wypożyczę Ci Larę, a Ty mi dasz Chestera .. Zobaczysz, ze nie wytrwasz do konca Swiat.:evil_lol:
Ale przynajmniej ja sobie wypocznę .. :loveu: Rewelacyjny pomysl ! :loveu:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Kashdog najmłodsza osoba ma gdzies koło 13 lat ;)

Czesc Chesterki :loveu:

cześć Anitko :D zapamiętałam imie :loveu::evil_lol:

Infortune. napisał(a):
Cześć :cool3:

Która to Ty na tym osiemnastkowy zdjęciu? :diabloti:
Bardzo fajny dywan :lol:

http://lh3.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/S37Uq43VMvI/AAAAAAAAESw/tUabWpSFiYw/s512/IMG_8350.JPG
Jaka niewinna mina :loveu:

trzecia od prawej, ta najbliżej miśka w czarnej bluzce i w okularach ^^
też lubie takie dywany, piękne są x3

Cieplutkaa. napisał(a):
Iś możemy tak się sprzeczać i sprzeczac, ale zamiast tego przejdźmy do działania <33
Na Wielkanoc wypożyczę Ci Larę, a Ty mi dasz Chestera .. Zobaczysz, ze nie wytrwasz do konca Swiat.:evil_lol:
Ale przynajmniej ja sobie wypocznę .. :loveu: Rewelacyjny pomysl ! :loveu:

wypoczniesz ? :roflt::roflt:
ja chętnie :D:loveu: jeden problem- mój pies tylko w pakiecie z tatą, bo Krowie bez taty jeden dzień ledwie przeżywa -.-

Kashdog napisał(a):
Jeszcze się zapytam rodziców i jakieś osoby, które by może zechciały ze mną pojechać, bo sama to nie wiem czy bym się odważyła :evil_lol: Nawet nie wiem czy ktoś by mnie zechciał wziąć do domku.
Wiesz może ile lat będzie miała tam najmłodsza osoba? :cool3:

a pytaj, fajnie będzie :)
wiem ze Gosia która bierze seterke irlandzką, nie pamiętam nicku ma rocznikowo 13 lat bodajże, chyba ktoś oprócz niej jeszcze jest. i generalnie są luzie w wieku 13-14, 15-16, 17-18 i więcej xd więc każdy znajdzie coś dla siebie ^^
Spoko, mamy na razie 4 miejsca całkiem wolne, a możliwe że jeszcze jeden domek się dorezerwuje jak więcej chętnych będzie :) w każdym razie zmieścisz się xD
ja w tamtym roku jechałam pierwszy raz ;) co prawda z Anulą, którą wcześniej widziałam cały raz xd no i z kilkoma osobami znałam się bardziej przez internet ale tak to nic. I super było, poza kilkoma incydentami, które teraz się nie zdarzą, bo tamtego składu nie ma xd
jak chcesz szczegóły to na gg pisiaj: 4170319 ;)
weź koleżanki, a najlepiej starszych kolegów i jedź :razz:

postaram się powłazić do Was, ale najpierw muszę sobie pozgrywać zdjęcia na dysk, bo się znów komputer zawalił -.-

Posted

Iś & Chester napisał(a):

no nie, nowość :eviltong:
Kayaczek bierze Mayaczka na zlot w końcu ? :razz:

ale nie jest źle bo wiosna przyszła :D
http://fairytale.posadzdrzewo.pl możecie sobie poklikać xd

A Kayaczek jeszcze nie wiedziec czy Majaczek będzie, to jest nieobliczalny pies :D
Boje sie, że nie zaakceptuje jakiegos psa i będzie doopa xP ale pracuje nad nią, zobaczymy co z tego wyjdzie :D

kliknełam :diabloti:

http://kaya93.posadzdrzewo.pl też mam *.*

Posted

Na foprum las się tworzy normalnie
Jak miło że zapamiętałaś
Dużo moich znajomych miało problem z zapamiętaniem xD
A nauczycielki koszmar każda do mnie inaczej mówi xd Alina, Aldona, Aneta.
Więc idzie się przyzwyczaić ;p

Posted

Witaj, Dominiko. :diabloti:
Protestuje, tak - przeciwko Tobie. Co to się do mnie nie odzywasz, foch strzeliłaś czy o nas zapomniałaś? :mad: Tak nie może być, ja w tej sprawie coś zrobię i możesz zacząć się bać, o! :evil_lol: :diabloti:

Posted

Witaj, Dominiko. :diabloti:
Protestuje, tak - przeciwko Tobie. Co to się do mnie nie odzywasz, foch strzeliłaś czy o nas zapomniałaś? :mad: Tak nie może być, ja w tej sprawie coś zrobię i możesz zacząć się bać, o! :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']Witaj, Dominiko. :diabloti:
No właśnie , nas też zaniedbała