natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='"Ewcia19_2007"']Drixon w domu to rewelacja! Spokojny, opanowany i posłuszny!!! :mrgreen: [quote name='"Ewcia19_2007"']Hehehe Kana mamy firanki, karnisze i kanapę, bo pies nie niszczy w domu, tylko śpi. Na wszelki wypadek mamy klatkę także w razie problemów jej użyjemy. Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. :mrgreen: Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 STEFAN: Do Stefanowych muszę zadzwonić, generalnie, nie zgłaszali problemów, wszystko było ok ;) Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 KOWER: Życzę Wam pogodnych zdrowych i wesołych Świat.i hucznego sylwestra:) U Kowerka wszystko super. zdrowy jest:) U waterynarza przed szczepieniem siedział w kolejce za kotem:D to była masakra:P ale kot przeżył, Kower szczepienie tez:D.a mrozy hmm no jakoś znosi, łapki mu czasem odmarzają, ale poza tym jest ok... no i kower poczyna wielkie przygotowania do sylwestra:D zakupił tabletki na uspokojenie:D nasz pierwszy wspólny sylwester:D pozdrawiam serdecznie... Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 EXTRIMA - Mela: Dawno nie wstawiałam żadnych wieści, choć tak owe otrzymywałam, ale jakoś tak zapominałam zawsze, wstawię, więc aktualne zdjęcie. Mela wygląda rewelacyjnie, jestem pod wrażeniem! Reszta zdjęć za chwilę ;) Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Mela wrześniowa: I październikowa, wraz z Bolkiem: Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Właśnie takie wiadomości i zdjęcia, dają mi wiarę, że to co robię ma sens! Inaczej chyba nie podołałabym tym wszystkim przeciwnościom... W imieniu swoim, wszystkich naszych pracowników i naszych podopiecznych chciałabym złożyć wszystkim najserdeczniejsze życzenia, wesołych, radosnych i pogodnych Świąt. Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 XENIA i XENON: Wieści od p. Julity: Zwierzaki mają się świetnie. Mieszkają teraz osobno ale widują się co weekend. Xenon jest bardzo grzeczny (broi tylko przy Xeni) a Xenia to brój ale kochany zwierzak. Wyładniała ale jest taka drobniutka względem Xenona. A jak tam Xen, zastanawialiśmy się z Michałem, ma Pani jakieś informacje dotyczące jego albo jakieś zdjęcia by przeslać? Pozdrawiam Julita Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 XEN: U Xena wszystko w jak najlepszym porządku, w schronisku był największym chojrakiem teraz raczej dużym tchórzem, poza tym chowa się świetnie! [quote name='"xen"']Cześć to znow ja - Xen i kilka moich zdjęć z nowego domku: nie ma to jak pospać na łóżku:) A tu ja w całej okazałości: "Ja sem netoperek :D" a tu zabawa z innymi zwierzakami: ...i gdzie mnie ciągniesz szczeniaku :) o "kłólik" - ten to przede mną zwiewał - zupełnie nie wiem czemu się nie chciał bawić (...pamiętacie kotka ze Shreka....brakuje mi tylko: kapelusza, butów i szpady) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 LENKA listopadowa: [quote name='"Ewelina"']Ja rowniez dostalam zdjecia :) Lenka wraz z Oskarkiem (synek Uli i Bogdana) ponizej :) czekam na wiecej zdjec... Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 KIRA (też z tej samej pseudohodowli): Kira, która do schroniska nie trafiła de facto, bo od razu zamieszkała u p. Grażyny, wraz z amstaffem Maksem: Quote
Alicja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :roflt: http://img522.imageshack.us/img522/4416/p1020800c.jpg Quote
Kana Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Natalia pokazuję moją kluchę tu szybko ! Dogomaniacy chcą ujrzeć taką piękność!!! Quote
natalia_aa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Nie krzycz mi tutaj! Niunia wstawiona na pierwszą stronę :p A tutaj więcej zdjęć: Quote
natalia_aa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Wczoraj zrobiliśmy poadopcyjne spotkanie z Drixonem i jego właścicielami :mrgreen: Pies wygląda cudnie! Przede wszystkim schudł, ładnie pojawia się zarys mięśni, sierść lśniąca, zero łupieżu, cudeńko! Ponadto pies bardzo się wyciszył, pięknie chodzi przy nodze, wpatrzony w nowych właścicieli nieziemsko, nawet jego zapędy mordercze wobec psów, nieco zmalały i chłopak stał się bardziej do opanowania! Naprawdę wspaniały pies, który świetnie trafił :D Co ja tu Wam będę pisać, sami zobaczcie! Quote
natalia_aa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Zdjęć jest dużo, od razu zaznaczam :] Quote
natalia_aa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Ciąg dalszy, Zabawy z ukochanym panem: Quote
Recommended Posts