Wola Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 oj do wyboru do koloru więc na pewno się nie będę nudzić. prędzej mi rąk zabraknie :evil_lol: Quote
natalia_aa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Nawet nie wiecie, jak smiesznie wyglada wybieg, na ktorym jest Lux, Onyx i Poxipol - wszystkie kolory swiata... W kazdym razie Onyx ma podobny problem z noga jak Lux, zanik glowek kosci udowych (nie pamietam dokladnie), ale koszt operacji jednej nogi, taki sam jak u Luxa, czyli ok 600zl. Poza tym mamy 4 nowe mixy amstaffow i jedna mloda 6 miesieczna sunia, ale ona to taki mix na maxa, ze nie bede jej pod asta podciagac, szybciej jako kundelek domek znajdzie. Zdjecia beda w weekend, bo dzis nie bylo czasu... Quote
Wola Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 a ja wiem jak śmiesznie bo widziałam :eviltong: i do tego wszystkie trzy to takie radosne psiaki i jak się przechodzi obok to one krok w krok wzdłuż boksu za Tobą i z powrotem :eviltong: w niedzielę to przerabiałam :evil_lol: kurczę coraz więcej tych bąbli... Quote
Wola Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 i o bullciach nie zapominam i przychodzę z rana wyciągnąć na siq ;) Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 chodźta psiaki na qpe poobiednią ;) :evil_lol: Quote
Wola Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 to mnie ciotka wyprzedziła z tym spacerem o 4 rano :crazyeye: no to ja miski w garść i karmienie z pieszczotami :) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']spaceros??? :roll::roll: :hmmmm: śniadanko psiaczki ..... Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a poniosło mnie troche z tym nocnym spacerem...;) Jak tam psiaki po wiatrzychu???? wszystko wporzo??? nie było w schronie żadnych ekscesów po Emmie??? zastanawiam sie czy nasz schron by przetrzymał przy huraganie:roll: Quote
Wola Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sama nie wiem jak tam schron wygląda... :roll: myślę że nie było większych problemów. Quote
natalia_aa Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Wszystko w porzadku, psiaki zyja, pracownicy tez. Z reszta powiem Wam szczerze, ze specjalnie to nie wialo. Normalny wieczorny wiaterek, taki lajcik, wybitnie przereklamowany ;) Z Krzychem robilam wczoraj zdjecia tym naszym 4 mixom, ino jeszcze meila ze zdjeciami nie dostalam, Krzychu aktualizuje baze i napykal kolo 2500 zdjec wiec to pewnie chwilke potrwa, zanim mi je wysle ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To dopsz że nie wiało za mocno ... a teraz czekamy na fotaski :razz: Quote
Wola Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No ja tam noc spokojnie przespałam i nawet nie słyszałam żeby wiało... U nas miało być najgorzej a tak na prawdę nic się nie działo. Ale nie narzekam :) A tymczasem bidulki na pierwszą. Quote
anielica Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hej, poszukuję domu dla amstaffki, 3-letniej suni. Sunia w Lublinie, a zgłosił się do mnie Pan z okolic Gdańska. Po rozmowie nie jestem przekonana, że to najlepsze wyjście dla naszej suni, zwłaszcza że to tak daleko... Napisałam o wątpliwościach tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106686&page=4 Jeżeli chcecie namiar telefoniczny do pana, porozmawiać, sprawdzić, to mogę przesłać na pw. Quote
Atkaaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 jej.. sunia jest przepiękna... :( Szukamy domku... Quote
natalia_aa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='anielica']Hej, poszukuję domu dla amstaffki, 3-letniej suni. Sunia w Lublinie, a zgłosił się do mnie Pan z okolic Gdańska. Po rozmowie nie jestem przekonana, że to najlepsze wyjście dla naszej suni, zwłaszcza że to tak daleko... Napisałam o wątpliwościach tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106686&page=4 Jeżeli chcecie namiar telefoniczny do pana, porozmawiać, sprawdzić, to mogę przesłać na pw. Ja bym prosila o namiary do tego pana na PW. Przeczytalam info na watku i jesli on ma taka twarda reke to faktycznie polecialbym mu psa i mam jednego nawet na oku. Ale chce z facetem pogadac osobiscie, on ma dojscie do internetu? Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 zaciskam :kciuki: od rana ... a teraz na siq;) Quote
Recommended Posts