Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet nie wiecie, jak smiesznie wyglada wybieg, na ktorym jest Lux, Onyx i Poxipol - wszystkie kolory swiata...

W kazdym razie Onyx ma podobny problem z noga jak Lux, zanik glowek kosci udowych (nie pamietam dokladnie), ale koszt operacji jednej nogi, taki sam jak u Luxa, czyli ok 600zl.

Poza tym mamy 4 nowe mixy amstaffow i jedna mloda 6 miesieczna sunia, ale ona to taki mix na maxa, ze nie bede jej pod asta podciagac, szybciej jako kundelek domek znajdzie. Zdjecia beda w weekend, bo dzis nie bylo czasu...

Posted

a ja wiem jak śmiesznie bo widziałam :eviltong: i do tego wszystkie trzy to takie radosne psiaki i jak się przechodzi obok to one krok w krok wzdłuż boksu za Tobą i z powrotem :eviltong: w niedzielę to przerabiałam :evil_lol:

kurczę coraz więcej tych bąbli...

Posted

a poniosło mnie troche z tym nocnym spacerem...;)

Jak tam psiaki po wiatrzychu???? wszystko wporzo??? nie było w schronie żadnych ekscesów po Emmie???

zastanawiam sie czy nasz schron by przetrzymał przy huraganie:roll:

Posted

Wszystko w porzadku, psiaki zyja, pracownicy tez. Z reszta powiem Wam szczerze, ze specjalnie to nie wialo. Normalny wieczorny wiaterek, taki lajcik, wybitnie przereklamowany ;)

Z Krzychem robilam wczoraj zdjecia tym naszym 4 mixom, ino jeszcze meila ze zdjeciami nie dostalam, Krzychu aktualizuje baze i napykal kolo 2500 zdjec wiec to pewnie chwilke potrwa, zanim mi je wysle ;)

Posted

No ja tam noc spokojnie przespałam i nawet nie słyszałam żeby wiało...
U nas miało być najgorzej a tak na prawdę nic się nie działo. Ale nie narzekam :)
A tymczasem bidulki na pierwszą.

Posted

Hej, poszukuję domu dla amstaffki, 3-letniej suni.
Sunia w Lublinie, a zgłosił się do mnie Pan z okolic Gdańska.
Po rozmowie nie jestem przekonana, że to najlepsze wyjście dla naszej suni, zwłaszcza że to tak daleko...
Napisałam o wątpliwościach tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106686&page=4
Jeżeli chcecie namiar telefoniczny do pana, porozmawiać, sprawdzić, to mogę przesłać na pw.

Posted

[quote name='anielica']Hej, poszukuję domu dla amstaffki, 3-letniej suni.
Sunia w Lublinie, a zgłosił się do mnie Pan z okolic Gdańska.
Po rozmowie nie jestem przekonana, że to najlepsze wyjście dla naszej suni, zwłaszcza że to tak daleko...
Napisałam o wątpliwościach tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106686&page=4
Jeżeli chcecie namiar telefoniczny do pana, porozmawiać, sprawdzić, to mogę przesłać na pw.

Ja bym prosila o namiary do tego pana na PW. Przeczytalam info na watku i jesli on ma taka twarda reke to faktycznie polecialbym mu psa i mam jednego nawet na oku. Ale chce z facetem pogadac osobiscie, on ma dojscie do internetu?