Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biedny mały Stix... a miałam cichą nadzieje że uda mu się...

Ważne że choć teraz za TM będzie zdrowy i szczęśliwy...

Karolina zdjęcia nowych ONków z opisami płeć wiek charakter, Falcon jakby się załapał to bym się nie pogniewała. No i rudy jamniorek wiem że jest to taki sam zestaw proszę. Z góry dzięki.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wierzę... ;(
Pamiętam jak Stix trafił do schroniska, i ten pierwszy spacerek, on to taki pieszczoch był, lubiał sie tulić i tulić..

Stix szkrabie kochany
[*]

Posted

karolina1 napisał(a):
PS: Postaram się być w niedziele więc i powinnam dosłać jakieś nowe zdjęcia psów.. Jakieś konkretne życzenia.możecie mi zrobić liste jakich psów chciałybyście zdjęcia, Będziemy z Moniką na spacery wychodziły to odrazu można zdjęcia robić ;)

Ja bym miala prosbe. Prosilabym o zdjecia 2 mixow amstaffow Betamoxa2 (na starych wybiegach, nie pamietam ktora klatka, ale po lewej stronie) i Xywki (na nowych w rzedzie blizej lasu, ale po prawej stronie). Jak cos to pytaj Asi, ona Ci wytlumaczy. Ja jestem jeszcze troche przeziebiona, wiec nie wiem czy bede jutro. I spytaj sie w jakim one sa wieku, bo nie jestem pewna, kiedy przysly i spisz ich numery. Z gory dzieki :)

Posted

[quote name='bombel_2302']A co do betamoxa to nie cipka tylko jets wystraszony dziisja je oddzielilem bo xena go gryzla a jest nowy mieszniec asta wczoraj sie pojawil

nie chce być złym prorokiem ...teraz się pojawiają bo uciekają do cieczkujących suczek ....a za niedługo zacznie się sezon świąteczny ....a potem wakacje :diabloti::diabloti::diabloti:i nigdy się to chyba nie skończy :shake:

Posted

bombel_2302 napisał(a):
A co do betamoxa to nie cipka tylko jets wystraszony dziisja je oddzielilem bo xena go gryzla a jest nowy mieszniec asta wczoraj sie pojawil

Masz jakies foty tych wszystkich trzech mix'ow?

Posted

Jakie rewelacyjne odmiany :loveu: no świetne. Zwłaszcza spodobała mi się przemiana Antoniego, Denis i Zuzy. Przecież Ciotka innego psa potem podstawiła :lol:

Posted

[quote name='Wola']i od rana HOP w górę. Teraz jak nie ma Sauronka u nas to muszę sobie znaleźć kolejną ofiarę miziańska :evil_lol:

szukaj ....będzie Ci raźniej ;)

bereczek psiaczki :loveu:

Posted

witam dziewczynki :loveu::loveu:

wracam po dłuższym okresie zwątpienia w siebie,ludzi, świat, sens pomocy i takie tam pierdoły....
obejrzałam filmik o metamorfozach - (oczywiście jak zwykle wrzuciłam do ulubionych:loveu:) i na moment znów pomyślałam że ma to sens.... nie wiem na jak długo bo.... wgłębiłam sie w temat i... masakrycznie zawiodłam sie na ludziach z instytucji prozwierzęcych... którym tak ufałam, za których dałabym sobie łeb urwać że POMAGAJĄ PSOM... A TU TAKI KOP!!!! nie mogę i nie potrafię sie złościć już na "kowalskiego" że świadomie czy nieświadomie stwarza psiakom taki los....bo to samo dzieje sie z pełną swiadomością i premedytacją w instyt. prozwierzęcych (akcje jak ta fota poniżej) dla kasy :angryy:... ehhh... tak ino chciałam sie usprawiedliwić że mnie tu nie ma....:roll:

P.S. zazdroszcze wam dziewczyny że możecie działać BEZPOŚREDNIO przy psiakach :-(

aha i dla STIXa

[*]