Wola Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 biedny mały Stix... a miałam cichą nadzieje że uda mu się... Ważne że choć teraz za TM będzie zdrowy i szczęśliwy... Karolina zdjęcia nowych ONków z opisami płeć wiek charakter, Falcon jakby się załapał to bym się nie pogniewała. No i rudy jamniorek wiem że jest to taki sam zestaw proszę. Z góry dzięki. Quote
Kora- Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nie wierzę... ;( Pamiętam jak Stix trafił do schroniska, i ten pierwszy spacerek, on to taki pieszczoch był, lubiał sie tulić i tulić.. Stix szkrabie kochany [*] Quote
natalia_aa Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 karolina1 napisał(a):PS: Postaram się być w niedziele więc i powinnam dosłać jakieś nowe zdjęcia psów.. Jakieś konkretne życzenia.możecie mi zrobić liste jakich psów chciałybyście zdjęcia, Będziemy z Moniką na spacery wychodziły to odrazu można zdjęcia robić ;) Ja bym miala prosbe. Prosilabym o zdjecia 2 mixow amstaffow Betamoxa2 (na starych wybiegach, nie pamietam ktora klatka, ale po lewej stronie) i Xywki (na nowych w rzedzie blizej lasu, ale po prawej stronie). Jak cos to pytaj Asi, ona Ci wytlumaczy. Ja jestem jeszcze troche przeziebiona, wiec nie wiem czy bede jutro. I spytaj sie w jakim one sa wieku, bo nie jestem pewna, kiedy przysly i spisz ich numery. Z gory dzieki :) Quote
Wola Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Widziałam i Betamoxa 2. Cud miód :) i Xywkę też śliczna. Mam nadzieję że się szybko domki znajdą. Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 oj marzą nam się dla psiaczków domeczki :loveu: Quote
karolina1 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No marzą marzą..:razz: Zaberam na nocny spacerek! Quote
natalia_aa Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Niestety fotek 2 mix'ow ni ma, bo nie bylo nikogo z aparatem. Moze w srode jak bede to cos zdzialam, a jak nie to dopiero w weekend... Quote
karolina1 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No niestety nie udało mi się dotrzeć, bo się przeziębiłam ;( Quote
Wola Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 wszyscy chorzy. Betamox to taka ciapa jest. Xena szczeknęła to nawet z budy nie chciał wyjść. A Xywka jest śliczna tylko taka drobna. Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 zdrowiejcie dziewczynki :loveu::loveu:psiaczki cza ufocić ....może domeczki się zapatrzą :razz::razz: Quote
bombel_2302 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A co do betamoxa to nie cipka tylko jets wystraszony dziisja je oddzielilem bo xena go gryzla a jest nowy mieszniec asta wczoraj sie pojawil Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='bombel_2302']A co do betamoxa to nie cipka tylko jets wystraszony dziisja je oddzielilem bo xena go gryzla a jest nowy mieszniec asta wczoraj sie pojawil nie chce być złym prorokiem ...teraz się pojawiają bo uciekają do cieczkujących suczek ....a za niedługo zacznie się sezon świąteczny ....a potem wakacje :diabloti::diabloti::diabloti:i nigdy się to chyba nie skończy :shake: Quote
Tengusia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 kolejna odslona metamorfozy bullowate III http://www.youtube.com/watch?v=A6rPiBoruUY Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Tengusia']kolejna odslona metamorfozy bullowate III http://www.youtube.com/watch?v=A6rPiBoruUY piękne :loveu::loveu: byl tam Niko ...wiecie jak sobie teraz radzą nasi panowie razem ?? Quote
natalia_aa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 bombel_2302 napisał(a):A co do betamoxa to nie cipka tylko jets wystraszony dziisja je oddzielilem bo xena go gryzla a jest nowy mieszniec asta wczoraj sie pojawil Masz jakies foty tych wszystkich trzech mix'ow? Quote
natalia_aa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Tengusia']kolejna odslona metamorfozy bullowate III http://www.youtube.com/watch?v=A6rPiBoruUY Cudne jak zawsze ;) I nasz Gdynski Hoganek sie pojawil - dziekujemy. Zaraz Ci ciotka PW posle bo mam dosc nietypowa prosbe dotyczaca filmiku ;) Quote
Wola Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jakie rewelacyjne odmiany :loveu: no świetne. Zwłaszcza spodobała mi się przemiana Antoniego, Denis i Zuzy. Przecież Ciotka innego psa potem podstawiła :lol: Quote
Wola Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 i od rana HOP w górę. Teraz jak nie ma Sauronka u nas to muszę sobie znaleźć kolejną ofiarę miziańska :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Wola']i od rana HOP w górę. Teraz jak nie ma Sauronka u nas to muszę sobie znaleźć kolejną ofiarę miziańska :evil_lol: szukaj ....będzie Ci raźniej ;) bereczek psiaczki :loveu: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 witam dziewczynki :loveu::loveu: wracam po dłuższym okresie zwątpienia w siebie,ludzi, świat, sens pomocy i takie tam pierdoły.... obejrzałam filmik o metamorfozach - (oczywiście jak zwykle wrzuciłam do ulubionych:loveu:) i na moment znów pomyślałam że ma to sens.... nie wiem na jak długo bo.... wgłębiłam sie w temat i... masakrycznie zawiodłam sie na ludziach z instytucji prozwierzęcych... którym tak ufałam, za których dałabym sobie łeb urwać że POMAGAJĄ PSOM... A TU TAKI KOP!!!! nie mogę i nie potrafię sie złościć już na "kowalskiego" że świadomie czy nieświadomie stwarza psiakom taki los....bo to samo dzieje sie z pełną swiadomością i premedytacją w instyt. prozwierzęcych (akcje jak ta fota poniżej) dla kasy :angryy:... ehhh... tak ino chciałam sie usprawiedliwić że mnie tu nie ma....:roll: P.S. zazdroszcze wam dziewczyny że możecie działać BEZPOŚREDNIO przy psiakach :-( aha i dla STIXa [*] Quote
Recommended Posts