Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hektorku jesteś bajeczny, taki do zacałowania !!! Gdzie Twój domek ???
Św.Mikołaju pomyśl o Hektorku ! Może dom się w worek nie zmieści ale namiar na Twoją nową rodzinkę....taaaak !!!

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Św.Mikołaju pomyśl o Hektorku ! Może dom się w worek nie zmieści ale namiar na Twoją nową rodzinkę....taaaak !!!

;) z dziesięć conajmniej namiarow!!!:loveu:

Posted

tia......bo ARKA nakupiła mu wór karmy!:loveu: to takie "cuda" dlatego jest "cudownie odmieniony" i przycisnęła ostro by karmili go bo inaczej mają przechlapane:mad:-oto całą tajemnica zjawiskowego przemienienia naszego Hektora.

TERAZ DOM - PRAWDZIWY DOM POTRZEBNY JEST DLA NIEGO!:-(

P.S. oczywiście tytuł zmieniony-adekwatny:)

Posted

Hektor robi sie podobny z figury do mojej Feli:roll: Moze on labrador chce byc?:loveu:;) No ja nie wiem, to dla mnie sa bardzo figurowo podobne rasy, musi byc co poklepac, po pupińsku :loveu:

Posted

Sluchajcie.Rozmawialam z p.Małgosią, która to wlasnie zglosila mi interwencje odnosnie Hektorka. Ten pies lezy jej gleboko na sercu-tez go podkarmiala;) Otóz, Pani Małgosia powiedziala mi, ze zabierze Hektora do siebie, ze w ciagu miesiaca wybuduje mu kojec u siebie...

Mysle,ze chyba jednak, narazie, niech sie Hektorek oglasza dalej..

Posted

ARKA napisał(a):
Sluchajcie.Rozmawialam z p.Małgosią, która to wlasnie zglosila mi interwencje odnosnie Hektorka. Ten pies lezy jej gleboko na sercu-tez go podkarmiala;) Otóz, Pani Małgosia powiedziala mi, ze zabierze Hektora do siebie, ze w ciagu miesiaca wybuduje mu kojec u siebie...

Mysle,ze chyba jednak, narazie, niech sie Hektorek oglasza dalej..

To superrr :multi:
Ale niech nadal się Hektorek ogłasza....może trafi mu się jakieś mieszkanko :cool3:

Posted

:pBylam dzis u Hektora-gruby jak beczka:crazyeye: No totalne przegiecie w drugą strone.:shake: Hektor dostaje teraz jesc raz dziennie. I z przyjemnoscia go oddaja bo.........nie szczeka tylko lezy w budzie a w nocy w przedsionku:angryy: Na cala noc jest spuszczany z lancucha, jak to na wsi.
Jak byl glodny to szczekal, ze glodny, a nie ze strozuje!:angryy:
A byl chudy bo byl chory;):mad:

No grubas taki,ze nie wiem;) Mam nadzieje,ze przed Świetami bedzie juz u Pani Malgosi.:p

Posted

to może teraz zmienic nie "Super Rottek" tylko "Super Rot":evil_lol: jak on taki grubas się zrobił! teraz nad masą mięśniową trzeba pracowac by się zbytnio nie zapasł w drugą stronę bo stawy zaraz pójdą

Posted

oktawia6 napisał(a):
to może teraz zmienic nie "Super Rottek" tylko "Super Rot":evil_lol:

Albo "Mega Rottek" :cool3: :cool3: :cool3:
No w każdym razie piękny Hektor....jakby nie patrzeć :loveu: :loveu: