majqa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hektorku jesteś bajeczny, taki do zacałowania !!! Gdzie Twój domek ??? Św.Mikołaju pomyśl o Hektorku ! Może dom się w worek nie zmieści ale namiar na Twoją nową rodzinkę....taaaak !!! Quote
ARKA Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 majqa napisał(a):Św.Mikołaju pomyśl o Hektorku ! Może dom się w worek nie zmieści ale namiar na Twoją nową rodzinkę....taaaak !!! ;) z dziesięć conajmniej namiarow!!!:loveu: Quote
Ziutka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No i tytuł nie zmieniony :mad: :mad: :mad: Quote
ARKA Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :mad: no nie zmieniony!:diabloti: Ta co go zakładala, porzucila go:razz: :loveu:zaraz do niej napisze pw;) Quote
oktawia6 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 tia......bo ARKA nakupiła mu wór karmy!:loveu: to takie "cuda" dlatego jest "cudownie odmieniony" i przycisnęła ostro by karmili go bo inaczej mają przechlapane:mad:-oto całą tajemnica zjawiskowego przemienienia naszego Hektora. TERAZ DOM - PRAWDZIWY DOM POTRZEBNY JEST DLA NIEGO!:-( P.S. oczywiście tytuł zmieniony-adekwatny:) Quote
ARKA Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hektor robi sie podobny z figury do mojej Feli:roll: Moze on labrador chce byc?:loveu:;) No ja nie wiem, to dla mnie sa bardzo figurowo podobne rasy, musi byc co poklepac, po pupińsku :loveu: Quote
MARCHEWA Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Zaraz dodam nowe fotki Hektora do Allegro;),fajny misio z niego. Quote
Ziutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 O K T A W I A G D Z I E J E S T E Ś tytuł zmieniaj :motz::motz::motz: Quote
ARKA Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :crazyeye: Tytuł jest zmieniony!! ***SUPER ROTTEK*** Quote
Ziutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 O kurcze nie zauważyłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ARKA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Sluchajcie.Rozmawialam z p.Małgosią, która to wlasnie zglosila mi interwencje odnosnie Hektorka. Ten pies lezy jej gleboko na sercu-tez go podkarmiala;) Otóz, Pani Małgosia powiedziala mi, ze zabierze Hektora do siebie, ze w ciagu miesiaca wybuduje mu kojec u siebie... Mysle,ze chyba jednak, narazie, niech sie Hektorek oglasza dalej.. Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ARKA napisał(a):Sluchajcie.Rozmawialam z p.Małgosią, która to wlasnie zglosila mi interwencje odnosnie Hektorka. Ten pies lezy jej gleboko na sercu-tez go podkarmiala;) Otóz, Pani Małgosia powiedziala mi, ze zabierze Hektora do siebie, ze w ciagu miesiaca wybuduje mu kojec u siebie... Mysle,ze chyba jednak, narazie, niech sie Hektorek oglasza dalej.. To superrr :multi: Ale niech nadal się Hektorek ogłasza....może trafi mu się jakieś mieszkanko :cool3: Quote
MARCHEWA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Super,że ta p.Małgosia zaopiekuje się Hektorkiem:multi: Quote
ARKA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :pBylam dzis u Hektora-gruby jak beczka:crazyeye: No totalne przegiecie w drugą strone.:shake: Hektor dostaje teraz jesc raz dziennie. I z przyjemnoscia go oddaja bo.........nie szczeka tylko lezy w budzie a w nocy w przedsionku:angryy: Na cala noc jest spuszczany z lancucha, jak to na wsi. Jak byl glodny to szczekal, ze glodny, a nie ze strozuje!:angryy: A byl chudy bo byl chory;):mad: No grubas taki,ze nie wiem;) Mam nadzieje,ze przed Świetami bedzie juz u Pani Malgosi.:p Quote
oktawia6 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 to może teraz zmienic nie "Super Rottek" tylko "Super Rot":evil_lol: jak on taki grubas się zrobił! teraz nad masą mięśniową trzeba pracowac by się zbytnio nie zapasł w drugą stronę bo stawy zaraz pójdą Quote
Ziutka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 oktawia6 napisał(a):to może teraz zmienic nie "Super Rottek" tylko "Super Rot":evil_lol: Albo "Mega Rottek" :cool3: :cool3: :cool3: No w każdym razie piękny Hektor....jakby nie patrzeć :loveu: :loveu: Quote
oktawia6 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 prawie Rotek był mini Rotkiem i stał się Mega Rottkiem i czeka na dobry czuły dom! Quote
oktawia6 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 nikt nie odwiedził Hektorka cały dzień:placz:ja jestem tylko nocną zmianą! a w dzień-Ziutka, Majga - skopię Wam tyłki ciotki:mad: Quote
Ziutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jestem :cool3: I pamiętam o Hektorku :loveu: Quote
oktawia6 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 tylko Ziutka na warcie była:-( Quote
Ziutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 oktawia6 napisał(a):tylko Ziutka na warcie była:-( I znowu wartuję przy Hektorku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
oktawia6 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Widzę Ziutko widzę a czy allegro jeszcze trwa czy dobiegło końca?:roll: Quote
Recommended Posts