ARKA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 oktawia6 napisał(a):Widzę Ziutko widzę a czy allegro jeszcze trwa czy dobiegło końca?:roll: Oktawia, nie ma co wystawiac allegro. Rottek wlasciwie ma dom, nowy, pisalam... Chyba lepszego nie bedzie mial. Mimo,ze bedzie w kojcu ale bedzie kochany. Pani Malgosia ma rotka samca, moze, moze, chlopaki sie dogadaja to Hektor nie bedzie musial byc w kojcu.. Pisalam, Pani Malgosia zglosila mi interwencje w sprawie wlasnie Hektorka i bardzo byla przyjeta jego losem. Rowniez go dokarmiala dlatego teraz Hektor gruby jak beczka:evil_lol: Tak to jest jak dwie osoby opiekuja sie jednym psem:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 ARKO i on jest w tym nowym domu-bo tak przerwa i nic nie wiem:-( Quote
Ziutka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 oktawia6 napisał(a):ARKO i on jest w tym nowym domu-bo tak przerwa i nic nie wiem:-( No właśnie - cisza tu jakaś u Hektorka - co z nim :roll: Quote
majqa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Co z rotusiem? Czy ten domek dla niego to pewnik? Quote
oktawia6 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 co z Hektorem? czy mod ma przenieśc na Już w Nowym Domu? Quote
ARKA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :oops: tak, Hektor juz dawno jest w nowym domu!! Quote
Recommended Posts