Ziutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Oktawia......zmień już tytuł.....bo jest w nim prośba o allegro a przecież kochana cioteczka MARCHEWA już mu zrobiła :loveu: Quote
oktawia6 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 ziuta-23 napisał(a): Oktawia......zmień już tytuł.....bo jest w nim prośba o allegro a przecież kochana cioteczka MARCHEWA już mu zrobiła :loveu: oczywiście już zmieniłam;) Quote
Ziutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 oktawia6 napisał(a):oczywiście już zmieniłam;) Oczywiście w takim razie dziękuję :eviltong: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 i na noc na pierwszej biedny głodzony pies:placz: Quote
ARKA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 oktawia6 napisał(a):i na noc na pierwszej biedny głodzony pies:placz: :roll: oktawia on juz nie jest glodzony i widacze juz przytyl, na zdjeciach po tygodniu co wstawialas. Jedzenie jet dostarczane i pod kontrola to jest;) ale...jego tam juz nie chcą, jak moze sie czuc niechcialny pies?:placz: Quote
Brucio Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 widzialam , ze potrzebne sa banerki wiec zrobilam takie.Moze sie przydadza 500x100 pikseli 250x100 pikseli 125x100 pikseli Quote
ARKA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dzieki serdeczne! :loveu: Nie moge odszukac watku rottki ze skierniewickiego schronu-akucha zakładala.. tez bym bardzooooo prosila o bannerek;) I ON_ki smutnej ze skierniewickiego tez:shake: Quote
Brucio Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 zrobilam oneczce http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8622251#post8622251 a rottki nie moge znalezc:-( Quote
Ziutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='ARKA']Nie moge odszukac watku rottki ze skierniewickiego schronu-akucha zakładala.. Czy na pewno Akucha zakładała wątek rottce :roll: W jej profilu w założonych wątkach takiego nie ma :shake: Ale znalazłam wątek rottki i rottka, założony przez Lemoniadę : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64367 P.S. Arka, czy to ten wątek :roll: Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 skopiowałam banery Hektora na pierwszej stronie-pierwszy post by czytelnie było i nie trzeba było szukac na wątku potem-dzięki Brucio:calus: Quote
ARKA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='ziuta-23']Czy na pewno Akucha zakładała wątek rottce :roll: W jej profilu w założonych wątkach takiego nie ma :shake: Ale znalazłam wątek rottki i rottka, założony przez Lemoniadę : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64367 P.S. Arka, czy to ten wątek :roll: tak ten watek i jest ta Rottka ale chyba jej zalozę nowy watek a tamten zglosze do zamkniecia.Tylko ta chora sunia(wtedy) z postu 64 szuka nadal domu. Dzieki Ziuta-23:loveu: Quote
ARKA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Brucio']zrobilam oneczce http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8622251#post8622251 a rottki nie moge znalezc:-( :loveu:dzieki serdeczne.Rottce zakladam nowy wątek(ziuta-23 znalazla wątek stary, zbiorczy) ze starym i nowym aktualnym zdjeciem. Juz jej zalozylam wątek;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8642291#post8642291 Quote
zonia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No psiaczku, pokaż swoją mordkę na pierwszej...;) Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 na pierwszej Hektor się przypomina Quote
ARKA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nikt do Hektora nie zaglada. Bylam dzis u niego i tak smutnymi oczami patrzyl, na tym łancuchu!l :-( Quote
Ziutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ARKA napisał(a): Bylam dzis u niego i tak smutnymi oczami patrzyl, na tym łancuchu!l :-( Bidulek :shake: :-( Już taka okropna pogoda a On po tylu latach z kanapy znalazł się na łańcuchu w obskurnej budzie :-( Quote
oktawia6 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ziuta masz priv! a Hektor czeka na dom!!! Quote
oktawia6 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Ziuta:mad:a Ty za dnia czemu tutaj nie byłaś?:mad:u Hektora? nie tłumacz się teraz już dobrze, tylko jutro od rana co 3 godziny:evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 oktawia6 napisał(a):Ziuta:mad:a Ty za dnia czemu tutaj nie byłaś?:mad:u Hektora? nie tłumacz się teraz już dobrze, tylko jutro od rana co 3 godziny:evil_lol: Jak to czemu :diabloti: Jeździłam na szczocie i mopie po chałupie....potem gary - jak przystało na panią domu :evil_lol:........a potem ........ a potem jest teraz i jestem :eviltong: Quote
ARKA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='ziuta-23']Jak to czemu :diabloti: Jeździłam na szczocie i mopie po chałupie....potem gary - jak przystało na panią domu :evil_lol:........a potem ........ a potem jest teraz i jestem :eviltong: :evil_lol: a o rotku, Hektorku, myslas chociaz wtedy?:-( Quote
Ziutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ARKA napisał(a)::evil_lol: a o rotku, Hektorku, myslas chociaz wtedy?:-( A pewnie, że myślałam :loveu: P.S. Ciekawa jestem czy ciotka Oktawia odwiedzi dzisiaj Hektorka w dzień :cool3: Quote
MARCHEWA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Sorki,że długo nie odwiedzałam Hektorka,ale dopadła mnie angina i leżałam w wyrze...no,ale już jestem i podnoszę mojego ulubieńca;) Quote
Recommended Posts