Ziutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No proszę bardzo........tak się ciotka OKTAWIA wczoraj na mnie złościła, że Hektorka nie odwiedzam za dnia........a sama to nie lepsza :mad: :mad: :mad: :eviltong: Quote
oktawia6 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 bo ja w nocy odwiedzam:evil_lol:a pierwsza zmiana za dnia-to chyba sprawiedliwe?:mad: Quote
Ziutka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 oktawia6 napisał(a):bo ja w nocy odwiedzam:evil_lol:a pierwsza zmiana za dnia-to chyba sprawiedliwe?:mad: Ok......niech Ci będzie :diabloti: Ja za dnia a Ty w nocy........i będzie po równo :cool3: Quote
Ziutka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: WYBACZCIE CIOTECZKI :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: że nie zajrzałam do HEKTORKA za dnia Ale dopiero weszłam na dogo :placz: :placz: :placz: :placz: :eviltong: Quote
ARKA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ziuta-23 napisał(a)::modla: :modla: :modla: :modla: :modla: WYBACZCIE CIOTECZKI :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: że nie zajrzałam do HEKTORKA za dnia Ale dopiero weszłam na dogo :placz: :placz: :placz: :placz: :eviltong: :niewiem: no ja wlasciwie nie wiem, dlaczego tylko nas piec(moze zle policzylam), Hektorkiem sie interesuje:placz:.:placz::placz: Czyzby bylo normą domowy pies na łancuchu:-(:grab: Okta, zaraz sobie "strzeli w łeb":flaming:,zaden pies nie powinien byc na łańcuchu,ZADEN:placz::placz::placz: Quote
Ziutka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Też nie mam zielonego pojęcia....dlaczego jest nas tylko 5 ciotek :shake: Czy nikt z dogo nie lubi rottków :roll: Quote
oktawia6 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 to wygląda jak jakiś klan! 5 ciotek:cool1: Quote
MARCHEWA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 U nas zimno,spadł śnieg,a biedny Hektor w tej okropnej budzie:shake:mam nadzieję,że tam nie ma tyle śniegu i,że bardzo nie marznie. Quote
outsi Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Hektor w górę! Kolejna ciotka dołącza do klanu :cool1: . Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Marcheweczko u nas na szczęście nie ma JESZCZE śniegu....ale zapewne już niebawem :-( Outsi dzięki za dołączenie do naszego klanu :cool3: Quote
ARKA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 No moze nas tu sie wiecej porobi oby tylko Hektor dom znalazl.. Quote
oktawia6 Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 no właśnie-zdążyc przed zimą-a to ma byc zima stulecia podobno:roll: Quote
majqa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 W górę Hektorku, nie trać nadziei piesiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Dog_run: Quote
Ziutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Zaraz mają wyłączyć dogo to szybciutko podniosę Hektorka na pierwszą. Quote
Ziutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Melduje się u Hektorka.....myślałam, że jakieś dobre wieści ciocia Arka nam napisała....że Hektorek w domciu nowym a tu dupa....nadal siedzi biedak na łańcuchu :shake: :-( Quote
Ziutka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 A czy w ogóle jakieś telefony z allegro w sprawie Hektorka były :roll: Albo z innych ogłoszeń - jeśli ma te "inne" ogłoszenia. Quote
ARKA Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ziuta-23 napisał(a):A czy w ogóle jakieś telefony z allegro w sprawie Hektorka były :roll: Albo z innych ogłoszeń - jeśli ma te "inne" ogłoszenia. :shake::shake::shake: a 'innych' nie ma:shake::shake: Quote
ARKA Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ;) Bylam dzis u Hektorka,wyglada juz jak prawdziwy rottek, doopcia juz zaaokrąglona jest:loveu: Zapomnialam aparatu zabrac ze soba,moze na dniach znow bede u niego;) Quote
Ziutka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ARKA napisał(a):;) Bylam dzis u Hektorka,wyglada juz jak prawdziwy rottek, doopcia juz zaaokrąglona jest:loveu: Zapomnialam aparatu zabrac ze soba,moze na dniach znow bede u niego;) To dobrze, że Hektorek już wygląda lepiej :multi:....ale tak czy siak to jego miejsce nie jest w tej cholernej budzie :shake:.....tyle lat psina żyła w domu a teraz zimny dwór i jeszcze zimniejsza buda :placz: Następnym razem bez aparatu ani rusz do Hektorka :mad: ;)...nowe fotki się bardzo przydadzą....a nóż widelec właśnie teraz kiedy jest "najedzony" komuś się niuniek spodoba :cool3: Quote
ARKA Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :placz: porzucona nas-mnie i Hektora...nikt tu nie zaglada.... Quote
Recommended Posts