Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No proszę bardzo........tak się ciotka OKTAWIA wczoraj na mnie złościła, że Hektorka nie odwiedzam za dnia........a sama to nie lepsza :mad: :mad: :mad: :eviltong:

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
bo ja w nocy odwiedzam:evil_lol:a pierwsza zmiana za dnia-to chyba sprawiedliwe?:mad:

Ok......niech Ci będzie :diabloti:

Ja za dnia a Ty w nocy........i będzie po równo :cool3:

Posted

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: WYBACZCIE CIOTECZKI :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
że nie zajrzałam do
HEKTORKA
za dnia
Ale dopiero weszłam na dogo :placz: :placz: :placz: :placz: :eviltong:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: WYBACZCIE CIOTECZKI :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
że nie zajrzałam do
HEKTORKA
za dnia
Ale dopiero weszłam na dogo :placz: :placz: :placz: :placz: :eviltong:

:niewiem: no ja wlasciwie nie wiem, dlaczego tylko nas piec(moze zle policzylam), Hektorkiem sie interesuje:placz:.:placz::placz: Czyzby bylo normą domowy pies na łancuchu:-(:grab:
Okta, zaraz sobie "strzeli w łeb":flaming:,zaden pies nie powinien byc na łańcuchu,ZADEN:placz::placz::placz:

Posted

Melduje się u Hektorka.....myślałam, że jakieś dobre wieści ciocia Arka nam napisała....że Hektorek w domciu nowym a tu dupa....nadal siedzi biedak na łańcuchu :shake: :-(

Posted

ziuta-23 napisał(a):
A czy w ogóle jakieś telefony z allegro w sprawie Hektorka były :roll:
Albo z innych ogłoszeń - jeśli ma te "inne" ogłoszenia.

:shake::shake::shake: a 'innych' nie ma:shake::shake:

Posted

;) Bylam dzis u Hektorka,wyglada juz jak prawdziwy rottek, doopcia juz zaaokrąglona jest:loveu: Zapomnialam aparatu zabrac ze soba,moze na dniach znow bede u niego;)

Posted

ARKA napisał(a):
;) Bylam dzis u Hektorka,wyglada juz jak prawdziwy rottek, doopcia juz zaaokrąglona jest:loveu: Zapomnialam aparatu zabrac ze soba,moze na dniach znow bede u niego;)

To dobrze, że Hektorek już wygląda lepiej :multi:....ale tak czy siak to jego miejsce nie jest w tej cholernej budzie :shake:.....tyle lat psina żyła w domu a teraz zimny dwór i jeszcze zimniejsza buda :placz:
Następnym razem bez aparatu ani rusz do Hektorka :mad: ;)...nowe fotki się bardzo przydadzą....a nóż widelec właśnie teraz kiedy jest "najedzony" komuś się niuniek spodoba :cool3: