Hund Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Czy znajdzie się osoba która wypierze Kajtusiowe posikane koce?? PROSIMY O POMOC!!! Quote
Hund Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Kajtek na pierwszą i prośba dalej aktualna.... Quote
aganiechaa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pracuję dziś do 18-19 więc po pracy przyjadę do lecznicy i zabiore pieski (osobno;)) na spacerek. Smycz jest czy zabrać swoją? Quote
Hund Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 JUż wiem że byŁaś i chŁopcy Cię wymęczyli ;)! Quote
aganiechaa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Oj wymęczyli, szybkie bestie z nich zwłaszcza jak na panów w średnim wieku;) ale spacerki zdecydowanie mi się przydadzą:lol: Quote
_bubu_ Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 ponawiam prośbę o pomoc w ogłaszaniu Kajtka. wystarczy kopiować allegro na inne portale: http://www.allegro.pl/item278693766_wesoly_12_letni_kajtus_czeka_na_nowe_zycie_.html Quote
aganiechaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kajtuś miał dziś wyjątkowo pracowity dzień bo ze mną też zaliczył spacerek:lol:. Na prawdę jestem podziwu, że udało się Wam zrobić mu zdjęcia bo ten pan nie ma czasu na bezczynne stanie. Dziś zabrałam długą automatyczną smycz więc szalał na łące i szukał w trawie czegoś wyjątkowo interesującego:cool3: Quote
Hund Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tak to caŁy kajtek biega tak szybko jakby byŁ szczeniakiem :) Quote
_bubu_ Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 ja mam taki sposób, że najpierw biegam z nim żeby się zmęczył a potem robię fotki ;) Quote
Hund Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 PO Kajtka nikt na razie :( Na spacerku wybiegaŁ się z innymi psami :) zatopiŁ Łapki w bŁotku, poskakaŁ w wysokiej trawie :) zjadŁ paróweczkę na kolację od aganiechy :) dzięki Aga a teraz już smacznie śpi!!! Quote
aganiechaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kajtuś dziś na spacerku chwilami podnosił lewą tylna nóżkę co nie przeszkodziło mu być najszybszym psem na osiedlu. Gapa ze mnie zostawiłam smycz automatyczna w lecznicy podskoczę po nią jutro i przy okazji przywiozę świeżą dostawę kurczaka z ryżem i żółtkiem;) Quote
Hund Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Kajtuś pŁacze , zostrawiŁam go po spacerze w kojcu i przez godzinę jeszcze byŁam w lecznicy , podczas zabiegów, zastrzyków i sprzątania syszaŁam nieprzerwany ciągŁy pŁacz :( Quote
aganiechaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Płacze biedaczek i dziś wcale nie chciał się dać zapakować do klatki ale jedzonko zrobiło swoje;) i na choć chwilkę przestał. Quote
Hund Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To dobrze :) najlepiej chyba dacć jedzienie i uciekać :) wtedy się tak nie przeżywa... Quote
aganiechaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 W dzisiejszym słońcu Kajtus prezentował sie pięknie. Sierść mu tak ładnie błyszczała. Parówkę zostawiłam i uciekłam więc przynajmniej do wyjścia płakania nie było. Trzymam kciuki za odzew w TV Bielsko. Quote
Hund Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ucieczka skutkuje ;) choć czasami jest trudno to wykonać. Quote
Recommended Posts