Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hund napisał(a):
Aga G kolejny raz piszę że ratujesz życie !!!!! Mam nadzieję że wszyscy będą zadowoleni i kajtek i Ci państwo ;) dzieci na pewno.

hUND W kRAKOWIE MY DZIAŁAMY ZESPOŁOWO I NASZA EKIPA JEST WSPANIAŁA.. SAMA NIE ZDZIAŁAŁABYM NIC !!:loveu::loveu::loveu:I JAK WIDAĆ EKIPA OTRZYMAŁA KOLEJNĄ DOGOMANIACZKĘ NIEZAWODNĄ - SYLWINKĘ BARDZO SIĘ CIESZĘ.:loveu::loveu:

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak właściwie to Sylwinka jest podwójnym dogomaniakiem , bo pod tym nickiem kryją się dwie osoby : Basia i Sylwia , kochane dziewczyny :loveu:

Posted

nO TO BASIA I SYLWIA !! SUPER MAMY DWIE DOGOMANIACZKI KRAKOWSKIE DO POMOCY!

Posted

hehe dziękujemy! oby ten domek był na pewno ostatnim domkiem Kajtusia!
A swoją drogą to prze kochany psiak,bardzo grzeczny.
Państwo byli mili i przejęci rolą,ale my mamy rozterki,bo jaki dom lepszy od Naszego(skromność),a tak nawiasem mówiąc to teraz mamy już 4 psiaki.
Kubuś od sąsiadki zawsze był bardziej Nasz chyba,a teraz jest już na stałe,bo ona wyjechała-i bardzo dobrze,niech nie wraca,jak Go cholera ze sobą nie zabrała:mad::mad::mad:

Posted

Basia i Sylwia dziękuję !!!! Kajtusiu ma nadzieję że nareszcie czujesz się kochany!!!! To niesamowite że po jednym ogŁoszeniu Kajtek i Cyganek mają dom ! Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc !

Posted

Kurcze najlepsza wiadomość od dawna. AGA TY I RESZTA DZIEWCZYN Z KRAKOWA SUPER, żE JESTEśCIE I MACIE TYLE SZCZęśCIA DO DOBRYCH DOMKóW a Bielszczanie niech żałują, że nie mają takiego Kajtusia w domu.

Posted

Cyganek dom stracił,,,,więc nie cieszmy się za wcześnie.. niestety ..ja trzymam za Kajtka i bardzo dziekuję Sylwince za jego zawiezeinie :loveu::loveu: Pani Kajttka dzwoniła, że chodzi za nią krok w krok i jest zazdrosny od tanmtego ich psa, nioe chciał go do domu wpuścić, udzieliłam paru rad, że na to nie mozna pozwolić i że kajtek musi znać swoje miejsce i nie dominować łobuz jeden większego psa.. to cud, ze tamten się na to godzi.. mam nadzieję, że będzie dobrze.. Pani mówiła, że kajtek siedzi na łózku

Posted

ja również dołączam się do podziękowań dla Sylwinki :) i trzymam za Kajtka, mam nadzieję że się uda. On faktycznie potrafi być zazdrosny bo potrzebuje dużo uwagi i pieszczot. Ale do tej pory z innymi psami sie dogadywał więc teraz też tak musi być :p Kajtuś bądź grzeczny :)

Posted

Jest dobrze. pani kajtka to fajna osoba, dzwoniła po rady jak ma przyczyniać się do dodgadywania się psów. jej pies wachlował ogonkiem od początku, kajtek sie troche stawiał, ale z kazdym dniem było lepiej.. wczoraj dzwoniła, ze jeden śpi na jednym łóżku, a drugi na drugim ,a kajtek zapatrzony w nią i nie odstępuje jej ani na krok..Myślę, że możemy zmienić tytuł. To byl jedeyny fajny telefon z dziennika...

Posted

Jak miŁo wiedzieć że Kajtek święta spędzi spokojnie . Mam nadzieję że i Cygankowi się uda. Dziś zdjęŁam plakaty Kajtusia. Powieszę innego biedaka. Dziękuję Aga za wieści.

Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla Kajtusia i wszystkich !

Posted

pani kajtka dzwoniła, że jest dobrze!!jeden piesio na jednym łóżku a drugi na drugim, jedzą nawet razem bo micha wciaz pełna :lol: Pania ujmuje uczucie kajtka..myslę, że możemy odetchnąć

Posted

AgaG napisał(a):
pani kajtka dzwoniła, że jest dobrze!!jeden piesio na jednym łóżku a drugi na drugim, jedzą nawet razem bo micha wciaz pełna :lol: Pania ujmuje uczucie kajtka..myslę, że możemy odetchnąć

Jak miło :)

Posted

Hund doszły pieniądze od was za hotel kajtka i za leki za które był dług w Artwecie. Zapłacę panu Tomkowi jak tylko będe w hotelu. :lol: a u psiaka nadal dobrze!!! psy się dogadują!