Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie byliście?? Mnie tez ostatnio Kajtuś pociągnął w zupełnie inną stronę niż zawsze :) i było ziewdzanie osiedla przy ul. Bogusławskiego :)

Posted

Kajtuś miaŁ dziś Towarzystwo Sari i Maszki, Sari oczywiście poszŁa swoją drogą nieprzystępna i zajęta norami , Kajtuś zatem napastowaŁ Maszkę . Tak ją molestowaŁ że w końcu go użarŁa i odskoczyŁa , Kajtek zacząŁ wtedy szczekać , oczywiście nieodpuściŁ dopóki Maszka nie odbiegŁa na znaczną odlegŁość. W aucie oczywiście kierowaŁ , miejsce kierowcy jest przecież najlepsze :)

Posted

2 zmiany po 3 psiaki ;) najpierw Maszka - Sari - Kajtek ,potem na miejsce Kajtka-Cyganek. Ciekawie było :)

Kajtuś dużo wczoraj się ze mną bawił, fikołki, turlanie, skaknie do smyczy i pokazywanie brzucha to były jego zajęcia jak Maszka go opuściła ;)

Posted

Kajtek wczoraj pchany wiatrem pędził jak oszalały, nie przeszkadzał mu deszcz a potem śnieg ;) co to dla Kajtka który tyle lat przesiedział w schronie ;) oboje z Cygankiem lubią zaczepiać przez płot szczenię bernardyna , które mijamy po drodze :) pewnie razem by się pobawili gdyby ich nic nie dzieliło.

Posted

Dziewczyny powiedzcie mi jak Kajtek i Cyganek zachowuja się jesli chodzi o utrzymanie czystości, ciagnięcie na spacerze, hałasowanie. Czy można któregoś z nich z czystym sumieniem polecić starszej osobie, dla której pewnie sprzatanie po psie mogłoby byc uciążliwe?

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Dziewczyny powiedzcie mi jak Kajtek i Cyganek zachowuja się jesli chodzi o utrzymanie czystości, ciagnięcie na spacerze, hałasowanie. Czy można któregoś z nich z czystym sumieniem polecić starszej osobie, dla której pewnie sprzatanie po psie mogłoby byc uciążliwe?

oba zachowują czystośc. Kajtek jak zostaje sam to jakiś czas wyje, Cyganek nie. Na smyczy oba prują do przodu ale nie mają zbyt dużo siły ;)

Posted

Cyganek ma jej zdecydowanie mniej niż Kajtek ale jest zamkniety bardziej w sobie, Kajtek za to otwarty na człowieka, chce być przytulany. jak zostaje sam po 10-15 minutach przestaje spiewać.

Posted

A na razie wieczorem Kajtus byŁ na spcarku, dość długim i dla urozmaicenia w innych rejonach osiedla :) przywiozłam jemu i Cygankowi puszki bo już nic bidoki nie miały :(

Posted

A na razie wieczorem Kajtus byŁ na spcarku, dość długim i dla urozmaicenia w innych rejonach osiedla :) przywiozłam jemu i Cygankowi puszki bo już nic bidoki nie miały :(

Posted

Miałam nadzieję, że uda się któregoś z rezydentów lecznicy wysłać do Krakowa (efekt ogłoszeń Kropka), ale starszemu Panu chyba rodzina wyperswadowała taki pomysł - dzwonił przed chwilą bardzo przepraszając...
Przykro mi psiaczki...