Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajtek pojechal dziś na ląkę z Maszką i Sari , poszalal sobie na dlugiej lince na wieczór.
Uwielbia siedzieć na miejscu kierowcy ;) kierowca mu nie przeszkadza , mości sobie miejsce na kolanach i jedzie zadowolony, niestety kierowca ma ograniczone ruchy, dobrze że mialam do pokonania krótką trasę.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro zawioze oliwe dla Kajtka i Cyganka. Na poprawę wyglądu sierści ;)
trzeba się troszkę zacząć lansować jak sie chce domek znaleźć. Kajtek już odpowiednią figure ma.. jeszcze tylko lśniąca sierść ;)

Posted

Kajtuś tak bardzo chciałby iśc do domu. Ciągle płacze w lecznicy żeby ktoś przyszedł go pogłaskać :( jest taki kochany. ŁAduje się na kolana przy każdej okazji. Plakaty od doddy już w drodze, jak tylko dojdą plakatujemy miasto ;)

Posted

U mnie wisi plakat, czytaa go ludzie ale nikt nawet kontaktu nie zerwał. Tak się zastanawiam nad nim. Na plakacie jest napisane o tym zapaleniu płuc ale nie ma nic o tym że jest już zdrowy, może ludzie boją się wziąść chorego psa, nie wiedzą z czym się to wiąże, czy sobie poradzą.

Posted

Po wczorajszej biegunce nie ma śladu :) myślę że Kajtek przy takim apetycie pochŁania zbyt duże ilości i stąd czasami są problemy.
Domku nie widać :( nikomu nasz Kajtuś się nie spodobaŁ :( a on tak czeka :( i tak bardzo potrzebuje kontaktu z czŁowiekiem.

Posted

Przepraszam za off . Muszę pilnie skontactować się z Agnieszką Co. Czy mogę poprosić o numer telefonu na PW . Moj telefon 0-600 953 938 . Pozdrawiam .