Hund Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Piesek biega jak szalony :) oddycha znacznie lepiej i możemy się z tego cieszyć !! jest natomiast inny problem :(:(:( Kajtek tak placze kiedy odchodzimy że dr powiedzial że jak tak dalej pójdzie trzeba będzie go zabrać :(:(:( nad lecznicą jest mieszkanie z malymi dziećmi i wlaściciele mieszkania skarżą się jeśli jest zaglośno i mają pretensje :(:(:( Tylko gdzie wziąść Kajtka?? A on naprawdę placze :(:(:( tz wydaje takie dźwięki dziwne z rozpaczy, nie chcialam wierzyć ale slyszalam dzisiaj .....dr mi kazal posluchać i rzeczywiście :(:( Biedny Kajtek już się przyzwyczail, tak barzdo lubi się przytulać i być glaskanym :(:(:( Co teraz?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cieszę się, że z Kajtusiem już lepiej. Wiedziałam, że z tego wyjdzie :) Tak to jest :( Wystarczy trochę czasu bez schroniska, a pies zapomina o tamtym życiu i jest wdzięczny z całego serca tym, którzy mu dali tą wolność... W tym wypadku to jesteście Wy dziewczyny i Kajtek po prostu tęskni i nie chce być sam.. :( Niedobrze, nie może wrócić niepodleczony do schroniska. Nie możecie przenieść go do innej lecznicy? Albo gdzieś na tymczas(oj te tymczasy, nigdy ich nie ma...)? Quote
Hund Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Wlaśnie nikt Kajtka nie chce nawet na tymczas :( a inna lecznica też odpada, mamy jeszcze innego psa w innej lecznicy i Bajka w hotelu :( Quote
Hund Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ta nasz wpsólna ?? zaufana ?? jest tam nasza suczka ze schronu. A więcej miejsc na razie nie ma. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Tak, o naszą wspólną mi chodziło. Co w takim razie? Kajtek wraca do schroniska? Quote
Hund Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nie możemy mu tego zrobić :( poza tym jeśli tam wróci murowane że zapalenie puc znowu wróci. Quote
quasimodo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Do góry Kajtusiu!!! Pokaż się wszystkim!!! Quote
_bubu_ Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 pierwszy rachunek do zapłacenia za leczenie i pobyt Kajtka w lecznicy wynosi 377 zł :( prosimy o wsparcie.. Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 może ktoś da radę jakiś bazarek wystawić? :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zdjęcia rzeczy na bazarek zrobione, opisy przygotowane... na dniach chociaż jeden bazarek dla żywieckich czworonogów w tym dla Kajtka powinien ruszyć! A nawet dwa, jeśli mi Basiu pomożesz :) Kajtusiu... Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 pomogę, pomogę :) nie ma sprawy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A ja pragnę zaprosić wszystkich na świeżo powstały bazarek dla żywieckich psiaków!!! Dla Kajtusia również :) Zapraszam do licytacji! :loveu: :loveu: :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97511 Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97646 drugi bazarek, również m.in. dla Kajtusia! zapraszamy wszystkich!! Quote
Hund Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Wczoraj byłam z nim na spacerku :) 3 koopki na początek litry sikania ;) gdzie to Kajtuś mieści ?? ;) Schudło się maluszkowi ale to dobrze :) troszkę mniej ciałka ale lepszego gatunkowo :) dużo biega nie siedzi bezczynnie więc ma lepszą kondycję :) lubi sobie powąchać kotki z klatek obok , rozwalic legowisko poprzytulać się, wybrudzić mnie ;) aura nieciekawa a jak się jest mokrym to tak fajnie przytulic sie do innej osoby która jest sucha i czysta ;) oczywiście płacze dalej przy odchodzeniu :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 I co zamierzacie z Kajtusiem? Piękny psiaczek, na pewno odżył niesamowicie :loveu: Do góry, po domek! :multi: Quote
Hund Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Śnieżek pada a Kajtuś w ciepełku grzeje dupkę :) ciekawe jak długo mu się uda! Quote
Recommended Posts